- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
- Konu Sahibi agresifkiz
-
6 ay sadece.Memuriyette istifa edilince tekrar dönme durumu var diye biliyorum. Bunu iyi araştırın. Ancak sizin yerinizde olsam çocuk doğurdugunuzda ücretsiz izinleri kullanırım sonuna kadar istifayı ondan sonra düşünürüm.
Deme onu demeee tatil hayalleri çöp oldu hepimizinnn20 bin dediği yazın iyi bir otelde 1 hafta tatile anca yeterNesi olursa olsun. Rahat yaşanır evet ama asla zengin geliri değil benim gözümde.
Ya bosanirsam diye başlanmaz ama o ihtimal hep göz önünde bulundurulmali.evliliğe ya boşanırsam diye başlanmaz bence. Her konuda güvendiğimiz için evleniyoruz. Sizin için önemli olan ne onu düşünün. haftada 3gün 24 saat nöbet tutmak çok ağır bence.. Değer mi diye düşünün..değer mi derken şunu kastediyorum ; yorgun stresli olacaksınız, her ne kadar iş bölümü yapsanızda evde sorumluluklarınız olacak, evde arkanızı toparlayacak bir anne yok :) , tüm bunlara yetişmek için güç bulamadığınızda saçma sapan tartışmalar başlayacak. Değer mi diye sormam bu nedenle
arkadaşın biri ücretsiz izinden bahsetmiş çok mantıklı. ilk önce çalışmayı deneyin, daha sonra da izin alın hangisi size daha uygunsa oradan devam edin..
ekonomik olarak rahat olsam ben çalışmazdım heralde bilemiyorum
Bence devam edin derim,hem sigortanız açısından,hemde yarın ne olacağımız belli değil kendi ayaklarınız üzerinde durun.İnsanın kendi kazandığı parayı yemesi gibi güzel birşey yok.Sizlerden fikir almak istediğim bir konu var arkadaşlar. Ben memurum iki senedir. Şu an hayatımda olan biri var ve onunla evlilik düşünüyoruz. Ben nöbetle çalışıyorum şöyle ki haftada en az 2 en fazla 3 gün 24 saat nöbet tutuyorum. Evleneceğim kişi öyle geri kafalı yobaz bir tip değil başta onu belirteyim. Geçen konuşurken bana boşver çalışma yorma kendini evlenince dedi. Kendisinin de 20-30 bin geliri var o da en az daha fazlası da oluyor durumu iyi evi arabası her şeyi var. Bende bunu söylediğinde direkt olmaz ben senin paranı yiyemem dedim özgürce kendi paramı harcamak isterim dedim. Buna biraz bozuldu senin benim mi var dedi. Ama ben birinden para isteyemem parasını yiyemem bir gün bir şey dese kendimi biliyorum gururlu bir insanım gurur yaparım. Ben mi yanlış düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
Ya sadece boşanmak değil, hastalık, kaza, ölüm her şey insan için. Kimin yarının bugün gibi olacağı garantisi var. Adam iş yapamayacak bi kaza geçirdi, boşanacak mı? Yine iş yapmayacağı bi hastalık geçirdi boşanacak mı? Gelir de o ölünce devam etmeyeceğine göre...Ya bosanirsam diye başlanmaz ama o ihtimal hep göz önünde bulundurulmali.
Güven tek kullanimliktir.
O Zaman da ölünce parası bana kalır diye bakiyorlar.Ya sadece boşanmak değil, hastalık, kaza, ölüm her şey insan için. Kimin yarının bugün gibi olacağı garantisi var. Adam iş yapamayacak bi kaza geçirdi, boşanacak mı? Yine iş yapmayacağı bi hastalık geçirdi boşanacak mı? Gelir de o ölünce devam etmeyeceğin göre...
Haftada 3 gun 24 saat nöbet tutuyorsunuz 2 gun nobet ertesi izni 2 gunde mesaili caliyorsunuz sanirim. Zor valla. Nobet kolay bir sey degil. 8-5 memurlukta degil. Normal memurun 2 gun izni oluyor sizinde oluyor ama onlar nobet izni yani normal izin degil.Kesinlikle o da bunu diyor zaten çok yoruluyorsun mutlu olmanı istiyorum diyor çünkü çoğunlukla bitik halde oluyorum. Ve başka yapmak istediğim meslek var benim okumak istiyorum tekrar ona da sıcak bakıyor. Aslında siz çok güzel açıklamışsınız tam olarak sizin dediğinizi diyor bana ben sana evde otur demiyorum diyor. Geçebiliyorsan mesai çalış nöbet tutma çalış yine de diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?