- Konu Sahibi minikgelin
-
mesela 5-6 yıl niye çocuk düşünmüyorsunuz cnm çok uzun bi süre deilmii sankii..
belki eşimle 3 seneye yakın sevgili olduk 1 senedirde evliyiz 4 senedir tanıyorum yani:)bide yaşımda ilerliyorrr onunda etkisi var 27 yaşındayımmm ..önceden arkadaş ortamlarımızda hiç bebek olmasdı şimdi herkesin bebeig var imreniyor gibiyim ama kararsızımda nebilim büyük sorumluluk sanki:)
ben iğneden korkmuyorum.önceden korkardım ama,alıştırdım kendimi.defalarca kan aldıra aldıra:)
bakmıyorum kısacası.kafamı çevirip bi an önce pıt diye bitmesini bekliyorum.canımı yakarlarsada tansiyonum düşüyo baygınlık geçiriyorum.eğer anne olmak istiyosan bu korkunu bi an evvel yenmelisin canım.düşünsene,2 saniyelik iğneden korkan,nasıl doğum yapar??hamileyken bile yok o testi bu testi kaç kere kan aldıracaksın.
ben iğnedende korkmuyorum,doğurmaktandabenim adetlerimde çok sancılı geçtiği için,bana komaz
valla borç morç derken borçlar yarılandı..iyikide korunmamışız,bide korunsaydık hiç olmazdı bebek.
zaten şimdi denemeye başlasan hemen ilk ayda gelmiyoki bebek.tabi istisnai durumlarda yok değil.kalan sinek ısırığıyla bile hamile kalıyoinşallah bizde anne oluruz!
merhaba hanımlar 1 senelik evliyim.. bebek için kararsızım.. daha erken diyorummm ama olsunda istiyorumm...
sizce ideal bebek zamanı nezaman:)
ben 18 yasımı doldurdum 6 ay sonra da evlendim daha evlenırken 5 sene dedım bütümn baskılara ragmen bu sene 4 senemız ve hala eşimle hemfikiriz :) seneye insallah
heleki bakacak kimseniz yoksa esinizle gezin tozun derim oncelikle...
cnm özeldeee iş yokk zaten benim sektörüm pek anlaşılmıyor..ondan kamuya başvurdum sözleşmeli olarakkk orası olabilir olmassada iş hayatım daha olmaz... işte herkes evdeyken hamile kallll kolay geçsin diyorr... sonrasında çalışırsan çalış diyor... bide senin gibi düşünüyorum sanırım bak 27 de hamile kalsam 28 de dogacakkk ee ikincide isteris sanırımmmm onuda 32 de yapsammm zaten yaşşş ilerliyor:) bilmiyorum kafam çok karışık otorup kimseylede konuşamıyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?