Ya evi satacaklar ortak karalastirdiginiz yerden alacaklar. Yada bitireceksin bu ikiskiyi. Tercih senin. Ama ben omrumde hiic gormedim ayni yerde mutlu olan ciftleri. İyi dusun kararindan cayma derim. Simdi aglarsin da Allah korusun ilerde daha cok aglarsin.
öyel bir yazmışsın ki senin istemediğin yerde oturcaksn diye ayrılcakmışsın gibi ki yazdığın şu cümleden çıkardım
ama gelmiyorayrılmıyor da benden.
pardon ama evmi alıyosunuz kendinize eş mi
bende evlenince başka bi yere gidicem semt değil şehir değiştiricem ve benim orda tanıdığım kimse olmıcak akrabayaı geçtim arkadaşta yok.ama ben erkek arkadaşımı seviyorum ve akşam olunca 4 duvar içinde ben ve sevdiceğim olucak sokaktaki insanlarla birlikte yaşamıcam bu şekilde bi daha düşün.dert edilcek bi durum değil senin durumun.sadece canın sorun yaratmak istemiş hepsi bu.
ailesinin maddi durumu ne kadar güzel yerinde kiradada oturabilirdin bunları düşün
Allah başka dert vermesin ne diyim!!!
Sen orda mutsuz olucaksın ama belki o da senin istediğin yerde mutsuz olacak.
bu durumda 3.bir semt düşünüp orada oturabilirsiniz.
açtığın konulara bakınca tanıdım seni
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ayan-iliskimde-kafamdaki-soru-isaretleri.html
sanırım 15 martta başladığın ilişiki bu yada facede konuşup tansiyonum düştü numarası yapmayı planladığın.
mutlu ol ne diyim allah hakkında hayırlısını versin
hazir dairede varmis,ne guzel.. Sevdigin adam yaninda olduktan sonra nerede oturdugunun ne onemi varki ??
Kadinlar evlendikleri adamin yanina giderler bu kadar basit .. Sonucta Ayni sehir icindesiniz. Ya gideceksin,(sanki uzaya) yada senin oldugun yerde oturacak birini bulacaksin!
canım şu ana kadar ayrıl gitsin diyenlere ateş püskürdüm ne kolay sölüyosunuz diye.ama büyük konuşmamak gerekiyomuş.bunu ben sölüyorum.ayrıl gitsin.seninki aşk yada sevgi değil kusura bakma ama çıkar ilişkisi.böle evlilik olmaz.resmen plan yapıyosun çok ayıp.kimsenin hayatını kimsenin sorgulamaya hakkı yok ama sen buraya yazdığın ve yorum beklediğin için yazıyorum.çok çok plancısın kusura bakma.daha 1 ay olmuş ev yüzünden ayrılıcaksın olurmu böle bişey ya daha ne kadar tanıdın ki zaten 1 ayda şurda otururuz burda kalırız konuşuyosunuz.tamam konuşulur ama bu ciddiyette konuşulmaz.yok olmazsa ayrılma durumun var gibi.
sen evlenmkemi istiyosun yoksa ölene kadar sürekli bi plan pazarlık içinde olmakmı.senden habersiz aldılar şimdide satsınlar demek ne demek 1 ayda aile işlerine ne kadar çok girmişin tebrik ediyorum seni ama çok ayıp çok
birlikteliği olan ve seven bi insan bu kelimeleri kullanmaz
benim oturduğum yerde oturacak kişi çok ta şuandaki sevgilim kadar sözümü dinleyen beni üzmeyecek ağlatmayacak olan birini bulabilirmiyim onu bilemiyorum..
sanırım daha büyümedin canım
canım şu ana kadar ayrıl gitsin diyenlere ateş püskürdüm ne kolay sölüyosunuz diye.ama büyük konuşmamak gerekiyomuş.bunu ben sölüyorum.ayrıl gitsin.seninki aşk yada sevgi değil kusura bakma ama çıkar ilişkisi.böle evlilik olmaz.resmen plan yapıyosun çok ayıp.kimsenin hayatını kimsenin sorgulamaya hakkı yok ama sen buraya yazdığın ve yorum beklediğin için yazıyorum.çok çok plancısın kusura bakma.daha 1 ay olmuş ev yüzünden ayrılıcaksın olurmu böle bişey ya daha ne kadar tanıdın ki zaten 1 ayda şurda otururuz burda kalırız konuşuyosunuz.tamam konuşulur ama bu ciddiyette konuşulmaz.yok olmazsa ayrılma durumun var gibi.
sen evlenmkemi istiyosun yoksa ölene kadar sürekli bi plan pazarlık içinde olmakmı.senden habersiz aldılar şimdide satsınlar demek ne demek 1 ayda aile işlerine ne kadar çok girmişin tebrik ediyorum seni ama çok ayıp çok
benim oturduğum yerde oturacak kişi çok ta şuandaki sevgilim kadar sözümü dinleyen beni üzmeyecek ağlatmayacak olan birini bulabilirmiyim onu bilemiyorum..
çıkar ilişkisiyle alakası yok.. çıkar ilişkisi olsa ben ona ' istersen kirada oturalım ama rahat huzurlu olduğumuz biryerde oturalım ' demezdim. ille de ev ev diye tuttururdum. ayrıca benimkisi sağlık problemi sayılır anlamıyomusun asansöre binemiyorum diyorum yüksek katlarda camdan baktığımda başım dönüyor düşecek gibi oluyorum diyorum. ayrıca da ilişkimiz martta başladı ama daha önceden de biliyorduk birbirimizi.. biz sadece ciddi düşünüyoruz o yüzden bu konuları konuşuyoruz.. ona kalsa haftaya gelip istiycek beni.. ama ben daha çok erken diyorum.. çıkar ilişkisi olsa emin ol hayatta kaçırmadım hemen gelin isteyin derdim !
çıkar ilişkisiyle alakası yok.. çıkar ilişkisi olsa ben ona ' istersen kirada oturalım ama rahat huzurlu olduğumuz biryerde oturalım ' demezdim. ille de ev ev diye tuttururdum. ayrıca benimkisi sağlık problemi sayılır anlamıyomusun asansöre binemiyorum diyorum yüksek katlarda camdan baktığımda başım dönüyor düşecek gibi oluyorum diyorum. ayrıca da ilişkimiz martta başladı ama daha önceden de biliyorduk birbirimizi.. biz sadece ciddi düşünüyoruz o yüzden bu konuları konuşuyoruz.. ona kalsa haftaya gelip istiycek beni.. ama ben daha çok erken diyorum.. çıkar ilişkisi olsa emin ol hayatta kaçırmadım hemen gelin isteyin derdim !
canım sen kaç yaşındasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?