arayan bulur,o ayrida. eh ne istiyon o zaman,sozunu dinleyen birini bulmussun,gidiver oturdugu yere.Hey allahimsen bu cocuguda gercekten seviyormusun?Bana oyle gelmedide.
bu çocuklar benm facemde var :S:S:S
Sanki ülke seçer gibi vahim yazmışsın.
Alt tarafı semtten semte taşınmaktan sözediyorsun....Hem başka semt mi kalmadı da illaki benim semtime gel yapıyorsunuz ?
Erkek arkadaşının ailesi evi önceden almışsa,kararları yakın yaşamak yönündedir.
Hazır evi sattırıp başka ev aldırman imkansız değil ama zor.
koy tavrını şekerim....
inan çok çok zor bi durum...
başta olur yapabilirsin fln zannedersin ama olmuyo öyle içiçe...
inşallah en kısa zamanda bi uzlaşma yolu bulursunuz...
sorun sadece semt değiştirmek mi yoksa eşinin ailesiyle çok yakın oturmak mı?
1,5 aylık bir ilişkiden mi bahsediliyo burda?
Henüz çok erken değil mi bunları düşünmek için?
Neyse sürenin yeterliliğini sen bilirsin de,
ben erkek arkadaşına semt konusunda diretmene anlam veremedim.
sonuçta kendi evinin olduğu semtte oturmak istemesinden doğal bir şey olamaz ki.
Şahsen bende erkek olsam kira vermek yerine,kendi evimde oturmayı tercih ederdim.
Ve ailesi,oğullarına yeni bir ev almışlar,neden satıp başka bir ev alsınlar?
Kaldı ki oğulları böyle bir şey istemiyor,isteyen 1,5 aylık sevgilisi.
Bence yanlış düşünüyorsun.Bu konu için zorlamamalısın.
kiraya verin evi...senin semtten ev tutun
mart ayında başlayan bı ılışkıde şımdıden ev bakmaya başlıyorsunuz
ya doğru ınsan değılse ne kadar tanıyabılırsınız kı
bence oturduğunuz semt yerıne
uyumunuzu, doğru ınsan olup olmadığını tartışmalısınız, ona üzülmelısınız.
acele etmeyın bence
he ılla evlenıcem dıyorsanızda
ne onun oturduğu semtte, nede sızın semtınızde oturmayın
gıdın başka yerde oturun derım ben
hem ıkı tarafada mesefelı olmuş olursunuz
hem huzursuzluk çıkmaz
canım ben seni anlıyorum bende aynı şehirde biraz mesafeli bir semte gelin gideceğim nasipse yazın. bende hiç istemiyorum ailemin yakınında olmak istemiyorum ama nişanlım kendi işinin-ailesinin semtinde ev bakmak istiyor . bu konuda anlaşamıyoruz sadece. bende annemin benim taşınacağım semte taşınmasını istedim. buyuk ihtimallede oyle olacak.
bu arada olan evi asla satmazlar. bu konuyu bizzat çok yakın arkadaşım yaşadı. altlı ustu oturacaklardı evlenince oğlan o zamanlar bende annemlerle altlı ustlu oturmak isteniyorum evlenince 1 sene sonra geçeriz başka yere demişti. sonuç evlendiler 2,5 sene oldu hala ordalar
Ahh canım ilk önce bir nişanlan evlilik hazırlığı başlasın ondan sonra bunları düşün.. iç güveymi alıyorsun demezlermi gelin oğlumu benden aldı ilk baştan kendine kin duymalarını mı istiyorsun ? yoksa o semti kendine mi yakıştıramıyorsun ? Gözün lükste belli herkes ister belki lüks yaşamak ama başta güven ve sevgi gelir. Bunlar olmadan nerde yaşarsan yaşa sana zindandır. Ailesiyle bir sorunun yok anladığım kadarıyla aynı apartmanda değil. Eee kuzum senin derdin ne hem damat adaynın arabasıda var getırır seni dk anacıgının yanınaa
insan seviyorsa gerçekten semtinide değiştirir şehrini demutluluk semtte değildir,sevdiğinin yanıdır
1.5 aylık bir ilişkide evlenince oturacak yer tartışmasından önce birbirinizi tanıma aşaması olması gerekirdi sanki.Zaten bukadar kısa sürede nerde oturursanız oturun başka sorunlarınız olacaktır evden büyük.
erkek arkadaşını gerçekten seviyorsan onunla mutlu olabileceğine inanıyorsan semti bu kadar sorun etme.kaldı ki bir süre orda oturup sonra evi satıp istediğiniz yere taşınabilirsinizdebirçok kadın şehir hatta ülke değiştiriyor sen en azından ailenle aynı şehirdesin şanslısın üstelik kirada vermeyeceksin bu da sizin için büyük avantaj bence bu kadar bu konuyu kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?