• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra senle iftihar edeyim gurur duyayım diyor neden öyle istiyor neden yani?

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-57
48
25
Ben sormuştum bu sefer o sordu
Bende ne beğenmiyorsun dedi
Beğensem de beğenmesem de
Herşeyini seviyorum dedim
Ama bazen beni çocuk gibi gördüğünü ve benim bir şey anlamadığını düşünüyorsun öyle hissediyorum öyle oluyor dedim
Bana diyor ki sesin sessizliğini bana öyle hissettiriyor dedi
Evet belki kötü bir şey demiyor ama sinirlerim bozuludu
Sonra bana diyor ki
Sende inat var kolay insan ol diyor
varda bu beni zor bir insan yapmıyor her yerde inatlaşmıyorum kolay geçinebilen insanım ve bunu biliyorum
Sonra diyor ki adet günlerinde laf kaldırmıyorsun direk boş şeylere sinirleniyorsun
Bende bu bütün kadınlarda olan bir şey elimde değil dedim
Bu güzel bir şey değil diyor bana yapma aramızda tatsızlık çıkmasın diyor
Sonrada diyor ki her kadın ister bunu dedi
Güzel şeyler söylen biri değilim söyleyemem seni nazlandırmak filan yapmam diyor diğer erkelerin yaptı gibi ama İnanki sevgi kalpte olur dedi böyle şeyler de değil evet bir yandan odun değilim dedi çok abartan erkeler gibi değilim normalim dedi
Evet her kadın ister ve istiyorum
bunu dediğin de sinirlendim hep benden güzel şeyler söylemem bekliyordu hep ben yapıyım istiyordu
Sonra Bir yerde yemek yap diyor elin alışsın diyor burdakilere karşı rezil olma diye nazik dile söyledi evet tamam haklı ama
Sonrada diyor ki bütün herkes senin yemeklerin beğensin herkes senin yemeklerin konuşsunlar istiyorum bunu diyince valla orada kahkahan attım

Nişanlım da şunu fark ettim ne zaman onda kötü bir huyunu söylesem benimkilerini diziyor sanki çok kötü bir karakterim huyum var gibi kabul etmiyor söyledim şeyleri direk bana lafı getiriyor bir seferin de bunu yapmayacağım dedim kabul etmeyeceğim dedim beni suçlu çıkardı
Böyle olunca onunla konuşamıyorum Konuşmuyorum da onunla adam akılı bu sefer dinliyorum ve geçiyorum sadece

En iyi cevap
Ama bazen beni çocuk gibi gördüğünü ve benim bir şey anlamadığını düşünüyorsun öyle hissediyorum öyle oluyor dedim
Sonra bana diyor ki
varda bu beni zor bir insan yapmıyor her yerde inatlaşmıyorum kolay geçinebilen insanım ve bunu biliyorum
Sonra diyor ki adet günlerinde laf kaldırmıyorsun direk boş şeylere sinirleniyorsun
Sonrada diyor ki...
Ona haddini bildirdim zaten orada bir daha yapmadı canı sıkıldı öyle bir şey dedim de ama yapacak yok benim daha çok canım sıkıldı

Nereye kadar had bildireceksiniz.
Neyse evlenmiş kafanızı karıştırmak istemiyorum. Yoksa ortada biri yaşında dolayı birde zihninden dolayı olgun olmayan aynı zamanda hiç bir ortak noktası olmayan iki kişi evlenmişsiniz. Daha önünüzde uzun kavgalarınız olacak. Umarım yanılırım.

Nereye kadar had bildireceksiniz.
Neyse evlenmiş kafanızı karıştırmak istemiyorum. Yoksa ortada biri yaşında dolayı birde zihninden dolayı olgun olmayan aynı zamanda hiç bir ortak noktası olmayan iki kişi evlenmişsiniz. Daha önünüzde uzun kavgalarınız olacak. Umarım yanılırım.
bakın ben onun huyunu sevmiyorum dedim diye sırladı bunları her zaman yaptı gibi bir şey bulmaya çalıştı bunları sırladı kendisi biliyor bunun boş olduğunu ben söylesem bunlar boş şeyler diyecek ama kendisi bunu kabul etmiyor diyorum
Yada ailesi ile bir şeyler yaşnamış yada benim hakkım da konuşulmuş ola bilir
Abisigil oradaydı ne zaman ablası yada abisi olsa böyle bir konuşma buna benzer konuşma oluyor aramızda ailesi benden hazmetmiyor bizzat ablası

bakın ben onun huyunu sevmiyorum dedim diye sırladı bunları her zaman yaptı gibi bir şey bulmaya çalıştı bunları sırladı kendisi biliyor bunun boş olduğunu ben söyleden bunlar boş şeyler diyecek ama kendisi bunu kabul etmiyor diyorum
Yada ailesi ile bir şeyler yaşnamış yada benim hakkım da konuşulmuş ola bilir
Abisigil oradaydı ne zaman ablası yada abisi olsa böyle bir konuşma buna benzer konuşma oluyor

Ne desek saatten sonra boş. O yüzden size mutluluklar dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Ben 23 yaşındayım o 33

Bu adamla baş edemezsin. Kendisine gelince onu yapamam, bunu yapamam size gelince her turlu kandirmaca mevcut, normal şeyleri bile kusur sayip sizi hatali hissettiriyor ve arada da bir parmak bal suruyor gurur duyuyormuş yemekle, saç başla filan...

23 yaşinda yolun başindasiniz daha ne diye taktiniz bu adama? Sizi oyuncak edecek elinde.

Sonra bana diyor ki
Sonrada diyor ki her kadın ister bunu dedi
Güzel şeyler söylen biri değilim söyleyemem seni nazlandırmak filan yapmam diyor diğer erkelerin yaptı gibi ama İnanki sevgi kalpte olur dedi böyle şeyler de değil evet bir yandan odun değilim dedi çok abartan erkeler gibi değilim normalim dedi
Evet her kadın ister ve istiyorum
bunu dediğin de sinirlendim hep benden güzel şeyler söylemem bekliyordu hep ben yapıyım istiyordu
Sonra Bir yerde yemek yap diyor elin alışsın diyor burdakilere karşı rezil olma diye nazik dile söyledi evet tamam haklı ama
Sonrada diyor ki bütün herkes senin yemeklerin beğensin herkes senin yemeklerin konuşsunlar istiyorum bunu diyince valla orada kahkahan attım

Nişanlım da şunu fark ettim ne zaman onda kötü bir huyunu söylesem benimkilerini diziyor sanki çok kötü bir karakterim huyum var gibi kabul etmiyor söyledim şeyleri direk bana lafı getiriyor bir seferin de bunu yapmayacağım dedim kabul etmeyeceğim dedim beni suçlu çıkardı
Böyle olunca onunla konuşamıyorum Konuşmuyorum da onunla adam akılı bu sefer dinliyorum ve geçiyorum sadece
Ben bir şey sormak istiyorum. Sürekli adetin uzun sürdüğünden,düzensizliğinden, bunun cinsel ilişkiyi engellemesinden falan dert yanmışsınız. Hatta bununla ilgili bir iki konunu ben hatırlıyorum. Nişanlın eşin artık sen nasıl tanımlıyorsan bununla ilgili baskı, rica, yönlendirme falan yaptı mı sana

Bu adamla baş edemezsin. Kendisine gelince onu yapamam, bunu yapamam size gelince her turlu kandirmaca mevcut, normal şeyleri bile kusur sayip sizi hatali hissettiriyor ve arada da bir parmak bal suruyor gurur duyuyormuş yemekle, saç başla filan...

23 yaşinda yolun başindasiniz daha ne diye taktiniz bu adama? Sizi oyuncak edecek elinde.
Yarın konuşacağım dayanmaz oldum ağzımı açacağım herşeyi her zaman istediği gibi olmaz
ben onun derdi ne olduğunu çok biliyorum neden böyle bir konuşma yaptığını da durup dururken nereden esti direk konuya girdi önce bugün mutfağa girdin mi? Normalde sormazdı hiç sormadı bana tuhaf geldi
Elini alışır daha düzgün yapmaya başlarsın diye başladı sonra neyse ben karışmam dedi sonra bu adam sadece midesini düşünüyor dersin konuyu kapatıp bu konuyu açtı devamında kolay geçinebilen insan ol dedi inatlaşma dedinde anldım zaten ne istediğini kesin düğün nasıl olacağını konuşulmuş abisigil oradaydı çünkü benim oynamalı düğün istemiyorum diye inatlaştım ve inatlaşıcağım düğün benim düğünüm görümcemin değil
Görümcem oynamalı istiyor diye kadınlar arsasında her iki tarafı kırmak istemediğini söylemişti yani benim ve ablasını kırmak istemediğini ben ne yapacağını çok iyi biliyorum bugün bunu konuştuysa yarın iki gün sonra düğün konusunu açar

Ben bir şey sormak istiyorum. Sürekli adetin uzun sürdüğünden,düzensizliğinden, bunun cinsel ilişkiyi engellemesinden falan dert yanmışsınız. Hatta bununla ilgili bir iki konunu ben hatırlıyorum. Nişanlın eşin artık sen nasıl tanımlıyorsan bununla ilgili baskı, rica, yönlendirme falan yaptı mı sana
Hayır yapmadı bu konu da baskı yapan annemdi
Evet bende istekliyim o yüzden dertlenmiştim ama oda benim elim de olan bir şey değil ben böyleyim

Nişanlınızın eğitim durumu nedir ? Herkes senin yemeklerini beğensin bu nasıl mantıksız bir beklenti . Daha şimdiden sevgisinde cimri ve manipülatif. Siz hatasını söylediğinizde kendini açıklamak ya da dinlemek yerine sizi suçlayarak sizi manipüle ediyor.
Allah size sabır versin

Öyle ayrıl demekle de olmuyor adamı bir yandan seviyorum
Evet sinir bozucu davranıyor bana karşı ama bir yandan ailemin bana yaptı şeylere karşı yada diğerlerin bana yaptı şeyler karşı yanımda durdu ilk defa biri yanımda duruyor bana sahip çıkıyor
acdığımdan değil ama gerçek bu seviyorum adamı
Ailen sana ne yapıyor ki?

Off ben ne okudum ya böyle.
Adam sizi ailesine hizmet et, güzel yemekler yap milletin karnını doyur, süslen, cinsellikte ona iyi gel gibi gibi tamamen kendi çıkarları doğrultusunda iğrenç bir düşünce yapısıyla almış, almış diyorum evet maalesef böyle talihsiz bir kelime söylüyorum.
Böyleleri kendinden yaşça küçük olsun, her istediğini yapsın, yorulmasın, hasta olmasın, bana kul köle olsun hem yaşı küçük olsun hem olgun davransın mantığında oluyor, vay be adamdaki egoya bakar mısın?
Çevreye diyecek ki hem genç, hem güzel, hem becerikli bak sen adamın övündüğü şeylere siz burda figüran oluyorsunuz..
Size kolay gelsin zira zor günler sizi bekliyor…
Bu yaşta gezip tozmak, geleceğinizi düşünüp kariyerinizin basamakları için adım atmak yerine bir kıroya eş pardon köle olmak üzeresiniz..çünkü eş olmak böyle bir şey değil..

Hayır yapmadı bu konu da baskı yapan annemdi
Evet bende istekliyim o yüzden dertlenmiştim ama oda benim elim de olan bir şey değil ben böyleyim
Annenize ne kocanızla sevişip sevişmemenizden. Sanırım aileniz için erkek o kadar önemli ki, eşiniz birlikte olmak ister de regl olduğunuz için geri çevirirseniz büyük bir kusur işlemiş olacaksınız.

Şimdi böyle bir aile yapısından sizden on yaş büyük ve sizi kendi isteklerine göre değiştirmeye çalışan bir adamla evliliğe gidiyorsunuz. Çok zor ama her iki tarafın yönlendirme ve baskılarından kendinizi korumanız gerekecek.

Size sadece aklınıza yatmayan ve sizi mutsuz eden şeyleri yapmak zorunda olmadığınızı sık sık hatırlatın kendinize diyeceğim.

Bu arada yanlış anlamazsanız bir tavsiyem de bol kitap okumanız. Hem hayata bakış açınız değişir hem de Türkçenizi geliştirirsiniz.

Annenize ne kocanızla sevişip sevişmemenizden. Sanırım aileniz için erkek o kadar önemli ki, eşiniz birlikte olmak ister de regl olduğunuz için geri çevirirseniz büyük bir kusur işlemiş olacaksınız.

Şimdi böyle bir aile yapısından sizden on yaş büyük ve sizi kendi isteklerine göre değiştirmeye çalışan bir adamla evliliğe gidiyorsunuz. Çok zor ama her iki tarafın yönlendirme ve baskılarından kendinizi korumanız gerekecek.

Size sadece aklınıza yatmayan ve sizi mutsuz eden şeyleri yapmak zorunda olmadığınızı sık sık hatırlatın kendinize diyeceğim.

Bu arada yanlış anlamazsanız bir tavsiyem de bol kitap okumanız. Hem hayata bakış açınız değişir hem de Türkçenizi geliştirirsiniz.
Kitap okuyorum canım sıkıldığın da yazıma dikkat etmem pek

Ailen sana ne yapıyor ki?
İftirayaya uğuradım ailem bana inanmadı onlarda da beni suçladı
Sürekli ayrımcılık yapılıyor annem bizzat yapıyor bu ayrımcılığı ve kimse beni bir insan tarafına ortaya koymuyor
Annem de bir huy var suçlu olduğunu hissettirdiğin de suçlamaya hakaret etmeye başlıyor başlıyor kabul etmez onu yaptı yanlışını
Nişanlım da var ama o hakaret etmiyor

Off ben ne okudum ya böyle.
Adam sizi ailesine hizmet et, güzel yemekler yap milletin karnını doyur, süslen, cinsellikte ona iyi gel gibi gibi tamamen kendi çıkarları doğrultusunda iğrenç bir düşünce yapısıyla almış, almış diyorum evet maalesef böyle talihsiz bir kelime söylüyorum.
Böyleleri kendinden yaşça küçük olsun, her istediğini yapsın, yorulmasın, hasta olmasın, bana kul köle olsun hem yaşı küçük olsun hem olgun davransın mantığında oluyor, vay be adamdaki egoya bakar mısın?
Çevreye diyecek ki hem genç, hem güzel, hem becerikli bak sen adamın övündüğü şeylere siz burda figüran oluyorsunuz..
Size kolay gelsin zira zor günler sizi bekliyor…
Bu yaşta gezip tozmak, geleceğinizi düşünüp kariyerinizin basamakları için adım atmak yerine bir kıroya eş pardon köle olmak üzeresiniz..çünkü eş olmak böyle bir şey değil..
+1 kesinlikle soylediklerinize katiliyorum. Evliligi bir daha gozden gecirin bu adamla olmaz cok mutsuz olursunuz. Sizi birey olarak gormuyor siz onun esisiniz tek sifatiniz bu olacak ileride.

Nişanlinızın icine kaynana kaçmış.
"Bi kap yemek yap, herkes yemegini konuşsun, suslem puslen, herseye sinirlenme"
Mealini yazayim size: "4x4luk hizmet beklerim, bakım beklerim, biseyim eksik kalirsa soylenirim, sende sesini kes alttan al, kalbini kirsam da ozur dilemem seni sevdigimi bilmenle yetin"

Nisanliniz net orta yaş krizinde, "vay be buldu 20lik çıtırı helal olsun" desinler derdinde sadece. 20lik "çıtır"ın görsel olarak bütün artılarından faydalanmak istiyor ama aynı zamanda 30 yaş olgunluğunda olsun onu yormasin istiyor. Hem ayranim dökülmesin hesabı. Siz bu adamla olmazsınız, bence olmamalisiniz da zaten.

Yemek yapmayı öğren burdakilere rezil mi olursun??? Tamam paşam başka ne hizmetler beklersiniz diye sözleşme imzalattırsın isterse

Back
X