Ben sormuştum bu sefer o sordu
Bende ne beğenmiyorsun dedi
Beğensem de beğenmesem de
Herşeyini seviyorum dedim
Ama bazen beni çocuk gibi gördüğünü ve benim bir şey anlamadığını düşünüyorsun öyle hissediyorum öyle oluyor dedim
Bana diyor ki sesin sessizliğini bana öyle hissettiriyor dedi
Evet belki kötü bir şey demiyor ama sinirlerim bozuludu
Sonra bana diyor ki
Sende inat var kolay insan ol diyor
varda bu beni zor bir insan yapmıyor her yerde inatlaşmıyorum kolay geçinebilen insanım ve bunu biliyorum
Sonra diyor ki adet günlerinde laf kaldırmıyorsun direk boş şeylere sinirleniyorsun
Bende bu bütün kadınlarda olan bir şey elimde değil dedim
Bu güzel bir şey değil diyor bana yapma aramızda tatsızlık çıkmasın diyor
Sonrada diyor ki...
Çevremde böyle bir örnek var. Adam öğretmen düşün.Bende bunu hiç anlamıyorum. Adamla kafa yapısı bile uyuşmuyor. Karşı tarafın amacı belli zaten.
Seninle neden evlenmek istiyor biliyormusun? Bu hareketleri kendi yaşıtlarına yapamaz kimse çekmez. Senin yaşın küçük ya ben bunu yonetirim diye düşünüyor.
Çevremde böyle bir örnek var. Adam öğretmen düşün.30 küsur yaşında genç biriyle evleneyim istediğim gibi şekil veririm diye evlenmiş (birinden duydum) Hoş, egitemedi kız ağzına etti afedersin. Baba evine döndü. Kız tarafı Vanlılardı ailesi az kalsın adamın topuğuna sıkacaktı Şimdi evine dönmüş iyiler diye duydum.
Bak sana bir tavsiye bu adam seni ciddi ciddi manipüle ediyor. Zamanla yalnızlaşacaksın, yaptığı iyilikler yüzğnden minnet hissedeceksin, kendinden şüphe edeceksin, ne yaparsan yap takdir edilmeyeceksin. Kendi hayatın en nihayetinde biz ne diyebiliriz ki
Bende onu dedimOlgu davran nedir ya! 23 yaşında ki bir kadınla birlikte olmak isteyip olgun davran diyemez. O zaman gidip olgun biriyle birlikte olaymış.
Bende onu dedim
Evli misin değil misin ben konudan hiç bir şey anlamadım. Anlamış olduğum kısımlar da aşırı anlamsız. Senin yemeğinle övünmek isteyen biriyle evlenip ne yapacaksın ya da saçın başın düzgün olmadığında seni dikkate almayacak biri nasıl senden 10 yaş büyük oluyor?Evliyim ama düğün olmadı öyle olmadı için zaten herkesin gözünde nişanlı gözüküyorum
Ben anladım zaten bunu ve istediğini yapmaya niyettim yokSeninle neden evlenmek istiyor biliyormusun? Bu hareketleri kendi yaşıtlarına yapamaz kimse çekmez. Senin yaşın küçük ya ben bunu yonetirim diye düşünüyor.
@Sevimsizpamukseker bu adam senin kocan mi degil mi?
Eşim evliyiz ama düğün yok daha@Sevimsizpamukseker bu adam senin kocan mi degil mi?
Ee devam etmeye niye niyetin var o zaman?Ben anladım zaten bunu ve istediğini yapmaya niyettim yok
Nikah yapildi yazmis bi yerde?Değil. Nişanlısı.
Hayır eşim ama düğün yapılmadı için daha herkes nişanlı olarak görüyorDeğil. Nişanlısı.
Ayrılacak mısın ondan haber ver.Hayır eşim ama düğün yapılmadı için daha herkes nişanlı olarak görüyor
Ben anladım zaten bunu ve istediğini yapmaya niyettim yok
Evliyim çünkü ama düğünümüz olmadı depremden dolayı düğün yapmadıkEe devam etmeye niye niyetin var o zaman?
AyrılmamaAyrılacak mısın ondan haber ver.
Nikah yapildi yazmis bi yerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?