Evlendikten sonra senle iftihar edeyim gurur duyayım diyor neden öyle istiyor neden yani?

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-57
48
25
Ben sormuştum bu sefer o sordu
Bende ne beğenmiyorsun dedi
Beğensem de beğenmesem de
Herşeyini seviyorum dedim
Ama bazen beni çocuk gibi gördüğünü ve benim bir şey anlamadığını düşünüyorsun öyle hissediyorum öyle oluyor dedim
Bana diyor ki sesin sessizliğini bana öyle hissettiriyor dedi
Evet belki kötü bir şey demiyor ama sinirlerim bozuludu
Sonra bana diyor ki
Sende inat var kolay insan ol diyor
varda bu beni zor bir insan yapmıyor her yerde inatlaşmıyorum kolay geçinebilen insanım ve bunu biliyorum
Sonra diyor ki adet günlerinde laf kaldırmıyorsun direk boş şeylere sinirleniyorsun
Bende bu bütün kadınlarda olan bir şey elimde değil dedim
Bu güzel bir şey değil diyor bana yapma aramızda tatsızlık çıkmasın diyor
Sonrada diyor ki her kadın ister bunu dedi
Güzel şeyler söylen biri değilim söyleyemem seni nazlandırmak filan yapmam diyor diğer erkelerin yaptı gibi ama İnanki sevgi kalpte olur dedi böyle şeyler de değil evet bir yandan odun değilim dedi çok abartan erkeler gibi değilim normalim dedi
Evet her kadın ister ve istiyorum
bunu dediğin de sinirlendim hep benden güzel şeyler söylemem bekliyordu hep ben yapıyım istiyordu
Sonra Bir yerde yemek yap diyor elin alışsın diyor burdakilere karşı rezil olma diye nazik dile söyledi evet tamam haklı ama
Sonrada diyor ki bütün herkes senin yemeklerin beğensin herkes senin yemeklerin konuşsunlar istiyorum bunu diyince valla orada kahkahan attım

Nişanlım da şunu fark ettim ne zaman onda kötü bir huyunu söylesem benimkilerini diziyor sanki çok kötü bir karakterim huyum var gibi kabul etmiyor söyledim şeyleri direk bana lafı getiriyor bir seferin de bunu yapmayacağım dedim kabul etmeyeceğim dedim beni suçlu çıkardı
Böyle olunca onunla konuşamıyorum Konuşmuyorum da onunla adam akılı bu sefer dinliyorum ve geçiyorum sadece

En iyi cevap
Ama bazen beni çocuk gibi gördüğünü ve benim bir şey anlamadığını düşünüyorsun öyle hissediyorum öyle oluyor dedim
Sonra bana diyor ki
varda bu beni zor bir insan yapmıyor her yerde inatlaşmıyorum kolay geçinebilen insanım ve bunu biliyorum
Sonra diyor ki adet günlerinde laf kaldırmıyorsun direk boş şeylere sinirleniyorsun
Sonrada diyor ki...
öyle olmasanız şu muhabbetten sonra eski nişanlınız olurdu.

bu yorum kendini imha etmiştir.
evliymişsiniz zaten.
seviyormuşsunda üstelik.
şu adamı sevebilen birinin kendine saygısı yoktur kendine saygısı olmayana da ne yazılsa boş.
aile tanışmasına sizi bulaşık makinesi getirdim diye takdim eden adama haddini bildirmişsiniz ama adamın kafası aynı kafa o kafayı değiştiremeyeceğinize göre evliliğiniz had bildirmekle geçecek demek ki.
gurur duyacakmış yaptığınız yemeklerden evlilik motivasyonuna hayran kaldım eşinizinin.

Sonra bana diyor ki
Güzel şeyler söylen biri değilim söyleyemem seni nazlandırmak filan yapmam diyor diğer erkelerin yaptı gibi ama İnanki sevgi kalpte olur dedi böyle şeyler de değil evet bir yandan odun değilim dedi çok abartan erkeler gibi değilim normalim dedi
bunu dediğin de sinirlendim hep benden güzel şeyler söylemem bekliyordu hep ben yapıyım istiyordu
Sonra Bir yerde yemek yap diyor elin alışsın diyor burdakilere karşı rezil olma diye nazik dile söyledi evet tamam haklı ama
Sonrada diyor ki bütün herkes senin yemeklerin beğensin herkes senin yemeklerin konuşsunlar istiyorum bunu diyince valla orada kahkahan attım

Nişanlım da şunu fark ettim ne zaman onda kötü bir huyunu söylesem benimkilerini diziyor sanki çok kötü bir karakterim huyum var gibi kabul etmiyor söyledim şeyleri direk bana lafı getiriyor bir seferin de bunu yapmayacağım dedim kabul etmeyeceğim dedim beni suçlu çıkardı
Böyle olunca onunla konuşamıyorum Konuşmuyorum da onunla adam akılı bu sefer dinliyorum ve geçiyorum sadece
Ay içim şişti kaç yaşında bu adam dünyadan haberi yok

Seni eğiteceğine aşcıyla evlensin o zaman. bu kadar sığ düşünceli erkekleri nerden buluyorsunuz?
Okuyan ve gitar calan turbanlilar harici türbanlilar hakkinda hoş düşünmeyen... çamaşır sulu t-shirtlü 98 kilo lise mezunu diye insanları asağılayan birinin birilerine sığ diyebilmesi komik...sonra ay bu uye baskalarina yazmiyor sadece bana yorum icin giriyor diye sana yazilmayan seyde sallayacagina acik acik sana yazdigimda salla hadi o kadar linclendin hala hic bise olmamis gibi uyaniyorsun kafan çok güzel be kadinnnnn...

Yemek yapıyım diye öyle konuşuyor yemin ediyorum yemek yapmıyı çok severdim şimdi yemek yapmaktan sıkılıyorum soğudum
Yavaş yavaş böyle sevdiğiniz her şeyden soğuyacaksınız. 5 sene içinde ruhunuz çekilmiş gibi hissedeceksiniz. Bir nişanlım bir düğün falan dediğiniz için evli misiniz değil misiniz anlamadım. Ama her halükarda hayatınızı mahvetmeye bu kadar hevesli olmayın. Çok gençsiniz ya. Dünyada adam mı kalmadı? Madem konu açtınız bari yaptığımız yorumlar üzerine etraflıca bir düşünün. Gerisi size kalmış.

Mayday Mayday! SoS lütfen birbirimize laf atmayalım başka konuları topiğe taşımayalım konuya yorum yazalım.

Madem sizden bu kadar büyük beklentileri var, kendisi bir erkekten beklenebilecek her şeye değilse de çok şeye sahip mi? Benden bunları bekleyecek adam bana geçim sıkıntısı nasıl olur unutturması lazım mesela, gözümün arkada kalmaması lazım, hayatımı kolaylaştırması lazım, robot süpürge alırken 1500 defa düşünmemem lazım, arabada 5 evde 15 olması lazım skdjdkdj. Kendi ne ki sizden ne bekliyor?

Madem sizden bu kadar büyük beklentileri var, kendisi bir erkekten beklenebilecek her şeye değilse de çok şeye sahip mi? Benden bunları bekleyecek adam bana geçim sıkıntısı nasıl olur unutturması lazım mesela, gözümün arkada kalmaması lazım, hayatımı kolaylaştırması lazım, robot süpürge alırken 1500 defa düşünmemem lazım, arabada 5 evde 15 olması lazım skdjdkdj. Kendi ne ki sizden ne bekliyor?
Kendi yamuk şeylerine bakmadan "süper kadınlık" bekliyorlar ya nasıl gıcık oluyorum 😒 naz yapma, yemek yap, temizlik yap, bakımlı ol, ses çıkarma, konuşma, istediğim zaman seviş, doğur, konuşma, aileme hizmet et, konuşma, karışma, harcama. Kızcağızdan da 10 küsur yaş büyük. Safim da kanıyor işte ne yapıcan.

Sakin evlenme SAKIN
Evliymiş zaten zuzu. Bende sonradan okudum. Resmi nikahları var, düğün yapılmadı diye beraber yaşamıyorlar. Valla bana da çok tuhaf geldi. Eşi, dostu düğünde göbek atmadı, evliliklerini tescil etmediler diye aynı evde yaşamıyor, kendini evli görmüyor.

Kendi yamuk şeylerine bakmadan "süper kadınlık" bekliyorlar ya nasıl gıcık oluyorum 😒 naz yapma, yemek yap, temizlik yap, bakımlı ol, ses çıkarma, konuşma, istediğim zaman seviş, doğur, konuşma, aileme hizmet et, konuşma, karışma, harcama. Kızcağızdan da 10 küsur yaş büyük. Safim da kanıyor işte ne yapıcan.
Herif amma uyanık. Kadıncaz az ağzını açsa şurdan burdan kusurunu bulup sayıyormuş. Kendi yağlama ballama bekleyip, kadına gelince sevgi kalpte olur nutukları çekiyormuş. Kalpteki sevgiyi alsın bi yerine soksun ne faydası var onun?

Herif amma uyanık. Kadıncaz az ağzını açsa şurdan burdan kusurunu bulup sayıyormuş. Kendi yağlama ballama bekleyip, kadına gelince sevgi kalpte olur nutukları çekiyormuş. Kalpteki sevgiyi alsın bi yerine soksun ne faydası var onun?
Turgut Uyar'ın güzel bir sözü var bununla ilgili. Eşime de sık sık söylerim ayağını denk alsın diye. Söz şöyle:

Gizlenen, gösterilmeyen, hissettirilmeyen sevginin zerre kadar değeri yok gözümde. Bu duvar da beni çok seviyor olabilir, bilemem.

Kalpte olduğunu iddia ettiği sevgi gerçeği yansitmaz. Sevgi gizlenebilen bir şey değildir. Sözle dile getirmesen bile hissettirirsin. Aman gerçi alan almış satan satmış. İmza atmadan önce gelseydi konu sahibi de.

Evliymiş zaten zuzu. Bende sonradan okudum. Resmi nikahları var, düğün yapılmadı diye beraber yaşamıyorlar. Valla bana da çok tuhaf geldi. Eşi, dostu düğünde göbek atmadı, evliliklerini tescil etmediler diye aynı evde yaşamıyor, kendini evli görmüyor.
Aaa hepsini okumadim cok fazla sayfa vardi. O zaman gecmis olsun. Butun hayati boyunca eziklenecek. Basbakire bir evliysen nisanli sayiliyorsun bu sitede bunu ogrendim :confused:

Turgut Uyar'ın güzel bir sözü var bununla ilgili. Eşime de sık sık söylerim ayağını denk alsın diye. Söz şöyle:

Gizlenen, gösterilmeyen, hissettirilmeyen sevginin zerre kadar değeri yok gözümde. Bu duvar da beni çok seviyor olabilir, bilemem.

Kalpte olduğunu iddia ettiği sevgi gerçeği yansitmaz. Sevgi gizlenebilen bir şey değildir. Sözle dile getirmesen bile hissettirirsin. Aman gerçi alan almış satan satmış. İmza atmadan önce gelseydi konu sahibi de.
Hala geç kalmış değil, boşanma denen bir şey var. Ama yapmayacağını görüyoruz o yüzden boşver. Aynı eve girmeden manipulasyonun gashlightingin dibini görmüş, Allah şimdiden kolaylık versin.

Hala geç kalmış değil, boşanma denen bir şey var. Ama yapmayacağını görüyoruz o yüzden boşver. Aynı eve girmeden manipulasyonun gashlightingin dibini görmüş, Allah şimdiden kolaylık versin.
Boşanmayı bırak nişan atmak bile ayıp sayılıyor hâlâ. Allah yardımcısı olsun ne diyelim. Ama böyle büyüyen, böyle düşünen kadın da çok.

Çok yakınımda böyle olan en az 2 kişi var. Karşıma böyle bir eş adayı çıksa asla ama asla devam ettirmem. Her zaman kendileri haklılar, aynı şeyleri kendileri de yapsa başkalarını aşırı derecede eleştirirler ve kendilerini üstün görürler. Şam şeytanları gibiler.

Sesimi de çıkaramıyorum. Savunmayı geçtim, normal cevap versem de karşı taraf bana yükseliyor hatta bana hakaretler yağdırıyorlar. O yüzden mecbur susuyorum yoksa çene ve tavırlarından kurtulamıyorum ama bu da psikolojimi bozuyor. Rüyamda kavga ediyorum onlarla çünkü gerçek dünyada asla ağzımı açamıyorum.

Daha nişanlıyken bunu yapan evlenince size neler yapar? Diğer mesajlarınızda bahsettiyseniz henüz okumadım.

Sonra bana diyor ki

Konuşup iletişim sağlayamadığınız ve de kendinde hata kusur görmeyip de karşıdakine bir kitap dolusu kusur listesi çıkarabilecek bir adam ile evlenirseniz, siz de evlenince oturup bir kitaplık dolusu dertlerinizi yazabilirsiniz. Daha evlenmeden bir değiştirme çabasında kendi kafasına göre. Kendisi kolay insan mıymış ki? Veya bir ilişkiyi yürütmek, evlilik kolay bir iş miymiş? Sadece bir şeyler kendi istekleri doğrultusunda olduğunda mı iyi oluyormuş? E iyi sevgi kalpte, ne güzel. Sevgi kalpte öylece duruyor. Demek sevmeyi bilmiyor beyefendi. Öyle sevince kalpte durmuyor dışarı da yansıyor o sevgi söz ve davranışlarla. Daha adetliykenki duygusal değişimlerinize anlayış gösteremiyorsa çocuk istediğinizde herhalde duygusal değişimlerinizden dolayı birbirinize girersiniz. Hepimizin inişleri çıkışları olabiliyor. Tahammülü, anlayışı, sevgisi yoksa evlenmesin. Öyle kuru seviyorum kalbimdeyle olmuyor bu işler. Laftan ziyade icraatlara bakın. Ve de gerçekten iletişiminizin iyi olmadığı biri ile evlenmenizi tavsiye etmem. Evlenince nasıl bir sorunu çözeceksiniz ki beraber? Daha evlenmeden bu kadar anlaşamadığınıza göre bu adamla evlenip de kendinizi yıpratmamanızı tavsiye ederim.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmus. Ailesi kocası kadar berbat.

Sonra bana diyor ki

Adam akıllı dinlemek yerine adam akıllı ayrılın

Back
X