- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
o ekranlar şeytan evladı bakmayın şunlara derdim hep dedem
şaka bi yana normal aynaya bakınca da aynı mı gözüküyo fotograflarda falan anlardın şimdiye kadar acaba pc kamerasından mı
Resimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.Evlenmekle alakasını anlamadım, kocanız ağzınızı burnunuzu dağıtmıyorsa tabiAynada da mı aynısınız?. Bir de webcam larda benim suratım da hep ayarsız çıkar, hiç sevmem görüntülü konuşmayı. Bu da sizin webcamın ayarsızlığıdır bence.
Sanırım o evde öldürülmeyi bekliyorsun...Resimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.
Evlilik le ne alaka derseniz banlanmaktan.korktugum icin aciklamadim ama 2 kere kocam ilk kez görmüş gibi beni dudaklarima abandı birakmak bilmedi cok uzun süre hayvani bi sekilde dudaklarim uyustu ve bi tarafi agzimin dudaklarimin acayip sismisti ondan sonra mi oldu diye düşünüyorum ondan dedim
ben bekarım ben bilmem ayıp ayıpResimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.
Evlilik le ne alaka derseniz banlanmaktan.korktugum icin aciklamadim ama 2 kere kocam ilk kez görmüş gibi beni dudaklarima abandı birakmak bilmedi cok uzun süre hayvani bi sekilde dudaklarim uyustu ve bi tarafi agzimin dudaklarimin acayip sismisti ondan sonra mi oldu diye düşünüyorum ondan dedim
Öpüşmekten öldürülmeyi nerden çıkardınız?Sanırım o evde öldürülmeyi bekliyorsun...
Yüz felci miyüz felci geçiriyorsun hemen dr git,eskiler bu gibi durumlarda tv telefon hiç birşeyle ilgilenmeyin derler aynaya bakma artar
Dudaklarını yamultarak,uyuşturarak öpen adam tarafından sevildiğini mi düşünüyorsun?Öpüşmekten öldürülmeyi nerden çıkardınız?
Sadece webcam deymiş, onunla alakası yoktur. Yüzünüz kaymaz onun için. Ayı yavrusunu severken öldürürmüş dedikleri bu olsa gerek:)Resimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.
İlk evlendiğimiz zamandi ozamanlar vajinismustum . Öpüşerek gevsetmeye çalışıyodu . Saatlerce uzayinca bi kaç kere öyle oldu. Bide düzeldi eşim suan Allah xok şükür çok iyiyiz eskisi gibi .Dudaklarını yamultarak,uyuşturarak öpen adam tarafından sevildiğini mi düşünüyorsun?
Adam resmen hıncını çıkarıyor şevhetini bahane ederek!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?