- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Resimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.
Evlilik le ne alaka derseniz banlanmaktan.korktugum icin aciklamadim ama 2 kere kocam ilk kez görmüş gibi beni dudaklarima abandı birakmak bilmedi cok uzun süre hayvani bi sekilde dudaklarim uyustu ve bi tarafi agzimin dudaklarimin acayip sismisti ondan sonra mi oldu diye düşünüyorum ondan dedim
O naisl bi opmekse artık ağzının yamuldugunu dusunuyosun
konu çok fena yöne gidiyor zaten başlıkla ,yazılanlar resmen bu tarafa götürüyor konuyu hayırlı olsun...Sevistigin şey insan mıydı emin misin? Tövbeler olsun.
Ah Canm o nasıl bi öpüşmektir öyleResimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.
Evlilik le ne alaka derseniz banlanmaktan.korktugum icin aciklamadim ama 2 kere kocam ilk kez görmüş gibi beni dudaklarima abandı birakmak bilmedi cok uzun süre hayvani bi sekilde dudaklarim uyustu ve bi tarafi agzimin dudaklarimin acayip sismisti ondan sonra mi oldu diye düşünüyorum ondan dedim
Hebehubele dedi: ↑
Resimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.
konu çok fena yöne gidiyor zaten başlıkla ,yazılanlar resmen bu tarafa götürüyor konuyu hayırlı olsun...
biz buna yüz kısmı yuz felci diyoruz. sebepleri : soguk carpmas yani ruzgar - stres - 20 lik diş enfeksiyonu gibi şeyler sebeplerinden bir kacıdır. lıutfen doktr. git.Kk hatunları günaydın güzel günler olsun öncelikle
Şimdi asıl meseleye geliyorum.
Evlendikten sonra ilk defa online sinav için webcam karşısına geçtim , bi de ne göreyimdudağım!. Ağzım yamulmuş suratım bismillah böyle yana doğru kayık duruyor. Tabi dikkatimi bu çekince acaba bilgisayar açısından mı dedim sınavı biraktım bir sağa dönüyorum bir sola dönüyorum bakıyorum değişen bişey yok kendi kendime söylenirken ağzım konuşurken yana kayıyor sinirlerim bozuldu iyice . Daha önce defalarca webcam da surekli konuşurdum insanlarla bekarken hiç böyle bir durumum yoktu . Eşime sordum benim ağzım yamulmuş niye söylemiyosun diye degil dedi sonra webcami açıp ekranda gösterince aa ne oldu falan dedi bu ben iyice korktum ay çarpıldım mı naptim
Sizce neden böyle olmuştur düzelir mi basina gelen varmi ?
öpüşmekten olmaz. endişe etme.Resimlerde yok telefonda görüntülü konuşmada yok . Simdi telefonun video yu actim konusunca telefonda da aynı.
Bu durum hic gelmemisti basima, iyiki danismisim bu ihtimalide cok yuksek giderim canim pazartesi . Bide stres kaynakli olusabilecegini bilmiyodumbiz buna yüz kısmı yuz felci diyoruz. sebepleri : soguk carpmas yani ruzgar - stres - 20 lik diş enfeksiyonu gibi şeyler sebeplerinden bir kacıdır. lıutfen doktr. git.
senin dedigin anlamda carpılma olmaz canım....
pts yi bekleme acile git. eger bir enfeksiyondan ise test yaparlar gerekli tetrkiklerdfen sonra duruma uygun antibiotik verirler . başka birşeyden ise ona göre yol çizerler sanaBu durum hic gelmemisti basima, iyiki danismisim bu ihtimalide cok yuksek giderim canim pazartesi . Bide stres kaynakli olusabilecegini bilmiyodum
Wabcam bozuk da olabilir ama belli olmaz. Doktora gidene kadar sürekli sakız cigneyin.Bu durum hic gelmemisti basima, iyiki danismisim bu ihtimalide cok yuksek giderim canim pazartesi . Bide stres kaynakli olusabilecegini bilmiyodum
Bunu yaparim hep .Wabcam bozuk da olabilir ama belli olmaz. Doktora gidene kadar sürekli sakız cigneyin.
Bu nasıl mesaj ya canınız çok sıkkın da saracak yer mi arıyorsunuz. Tuhafİyi olduğunuza çok sevindim. Gerçekten.
Kaç saat sürdü kimbilir öpüşmeniz tabii olacak o kadar o zaman.
Madem güzel bir nedenle dudakların yamuldu,uyuştu,takma o zaman kafana.
Belli ki bundan sonra hep böyle yamuk gezeceksin.
Çünkü bir kaç kere saatlerce öpüşebilen adam hayat boyunca bunu başarabilir.
Kk hatunları günaydın güzel günler olsun öncelikle
Şimdi asıl meseleye geliyorum.
Evlendikten sonra ilk defa online sinav için webcam karşısına geçtim , bi de ne göreyimdudağım!. Ağzım yamulmuş suratım bismillah böyle yana doğru kayık duruyor. Tabi dikkatimi bu çekince acaba bilgisayar açısından mı dedim sınavı biraktım bir sağa dönüyorum bir sola dönüyorum bakıyorum değişen bişey yok kendi kendime söylenirken ağzım konuşurken yana kayıyor sinirlerim bozuldu iyice . Daha önce defalarca webcam da surekli konuşurdum insanlarla bekarken hiç böyle bir durumum yoktu . Eşime sordum benim ağzım yamulmuş niye söylemiyosun diye degil dedi sonra webcami açıp ekranda gösterince aa ne oldu falan dedi bu ben iyice korktum ay çarpıldım mı naptim
Sizce neden böyle olmuştur düzelir mi basina gelen varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?