- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Asıl bu durumlar Tokat’ta okuyor normalde askılı giyen arkadaslar tokata üniye gidince orada giymek için daha kapalı tişörtler alıyorlardı. Doğru düzgün kafe Yok gençlerin oturacağı diyorlardıSen öyle düşün canım aman diyiiiim tokatlı mi aman aman aman
Yok bacım tokatı masum bı memleket olarak söylemeyin bana ne doğru dürüst gezersin ne istediğini giyersin tamam kimse mini mini gezmiyo normal hayatında ama tokat tokatlilar fenalar yani :)Asıl bu durumlar Tokat’ta okuyor normalde askılı giyen arkadaslar tokata üniye gidince orada giymek için daha kapalı tişörtler alıyorlardı. Doğru düzgün kafe Yok gençlerin oturacağı diyorlardı
Ben 15 yil tanimaya calis demedim. 1 ayda ne kadar cabuk tanidin dedim. Once iyice bir tani adami sonra evlilik dusun.aaa ne yani 15-20 yıl tanımaya çalışıp öyle mi evleneyim
İşte bende onu düşünüyorum küçük şehirde yapamam galiba
İki ayda buriNiye öyle düşünüyosunuz benim 2 ayda tanışığp sözlenip evlenen arkadaşlarım var buraya gelmesi mümkün olur mu bilemem daha önce 6 yıl burda yaşamıs ama şimdi orda işyerleri var orayla ilgileniyor
2 ayda biri ile evlenerek çok riske girmisler. Şansa iyi de cikabilir, kötü de. Tamam insan yıllarca gorustugu birini bile tam anlamıyla taniyamiyor ama 2 ay çok yetersiz. 2 ayda hiç kimse gerçek yüzünü göstermez.Niye öyle düşünüyosunuz benim 2 ayda tanışığp sözlenip evlenen arkadaşlarım var buraya gelmesi mümkün olur mu bilemem daha önce 6 yıl burda yaşamıs ama şimdi orda işyerleri var orayla ilgileniyor
Bizmi evlendircez seni ailene soracaksin tatlim :))Merhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Derdim şu ki biriyle tanıştım 1 aydır konuşuyoruz ciddi düşünüyoruz
Konuştuğum kişi tam istediğim gibi biri kafamdaki eş profiline uyuyor böyle düzgün biri karşıma daha önce çıkmamıştı öyle söyleyim
Sorun şu ki Ben İstanbulda yaşıyorum kendisi Tokat'ta yaşıyor.
Evlendikten sonra şehir değiştirmem sorun olur mu sizce
Ne yapmalıyım?
Tokatli bir kisi bile tanimiyorum ama ne bilim sanki daha ilimli gibi diger ic bolgelere goreSen öyle düşün canım aman diyiiiim tokatlı mi aman aman aman
tokatta kalıcı mı memur falan mıMerhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Konuştuğum kişi tam istediğim gibi biri kafamdaki eş profiline uyuyor böyle düzgün biri karşıma daha önce çıkmamıştı öyle söyleyim
Ne yapmalıyım?
Hayır memur değilim evlenmeden özel sektörde çalışıyordum . Evlendim siirtte yerleşmek için işten ayrıldım eşim asker doğu görevindeyizCanım sen memurmussun zaten bende memur olsam hiç sıkıntı etmem
Adamına göre değişir bu konu destek oluyorsa her türlü arkandaysa her konuda durmaMerhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Ne yapmalıyım?
yok iş adamı orda şirketi vartokatta kalıcı mı memur falan mı
Benim eski ev sahibim tokatlıydı kira günü sabah 6 da arayıp parayı yatırdınız mı diye sorardı böyle umutsuz vakalar da var :)Tokatli bir kisi bile tanimiyorum ama ne bilim sanki daha ilimli gibi diger ic bolgelere gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?