- 9 Eylül 2014
- 179
- 67
- 123
- Konu Sahibi Mylonghair
-
2 kere görüştük elimi tutmasınada izin verdim belki bişi hissederim diye ama o zamanda hissedememiştimSadece 1 kez mi görüştünüz yoksa onu tanimaya yetecek kadar görüştünüz mü
2 kere görüştük elimi tutmasınada izin verdim belki bişi hissederim diye ama o zamanda hissedememiştimSadece 1 kez mi görüştünüz yoksa onu tanimaya yetecek kadar görüştünüz mü
Cok kibar oluşu kültürlü oluşu beni çekiyor.evlenince aynı evdesiniz seveceksin diyorlar.evlilik huzurlu mutlu sizi incitmeyecek biriyle güzeldir diye düşünmeye basladımbenzer bir durumum var ben cesaret edemiyorum ilişkiye bile...
kaç yıldır yalnız poff acım depreşti yine..
yapmayın bence bilmiyorum ...ama şans verebilirsiniz
hemen evlilik olacak diye bir şart yok..
2 kere görüştük elimi tutmasınada izin verdim belki bişi hissederim diye ama o zamanda hissedememiştim
Cok kibar oluşu kültürlü oluşu beni çekiyor.evlenince aynı evdesiniz seveceksin diyorlar.evlilik huzurlu mutlu sizi incitmeyecek biriyle güzeldir diye düşünmeye basladımbenzer bir durumum var ben cesaret edemiyorum ilişkiye bile...
bence kita_kitta nın dediği gibi birkaç kez daha görüşün..deneyin...Cok kibar oluşu kültürlü oluşu beni çekiyor.evlenince aynı evdesiniz seveceksin diyorlar.evlilik huzurlu mutlu sizi incitmeyecek biriyle güzeldir diye düşünmeye basladım
bir espri vardı kaç dil bilirse o kadar dil bilir ay beceremedim sanırımşu 3 dil bilmesinin evliliğe getirisini de bir açıklayın bu arada, siz de aynı dilleri biliyorsanız tamam da.
bildiği dillerin konuşulduğu yerlere gittiğinizde o zorluk çekmeyecek? size mi öğretecek?, şu anki işinden ayrılırsa getirisi mi olacak? ne olacak yani? 3 dil bilen eşiniz atıyorum yalancının tekiyse ne kıymeti var? kriterlerinizi biraz daha gözden geçirin. Kocam 3 dilde kaba davranabiliyor ama oysaki evlenmeden önce kibardı diye üzülmeyin, canınızı sıktığında geriye hala övebileceğiniz özellikler olarak neler kalır bir insanda, onlara daha fazla dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?