- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi Mylonghair
-
bir espri vardı kaç dil bilirse o kadar dil bilir ay beceremedim sanırım
aman erkekler kendi aralarında yapıp gülüyorlar
galiba tam anlamamışım şu an çok gülüyorum saflığıma yine evet ahahahaneyse
Konu sahibi elini tutmasına izin vermiş ve bir şey hissetmemiş, seviye nereye geldi
Bende o kadar kere cümle içinde kullanmasaydım iyiydi.
buyuk riskKızlar selam
Farklı görğşlere ihtiyacım var.riyke tanıştırıldım bundan 1 yıl önce bişi hissedemediğim için sans vermedim.cevremden tepkı aldım bu konyda hemen mestirip atmaman gerekiyomuş.o zamanlar tabi.bu kişi son derece kibar 3 dil biliyor yurtdısında calışmış şimdi türkiyede yabancı bir firmada calısıyor.anne babası hayatta degıl.bir ablası var ve evli.yeniden aklıma soktu cevremdekiler.öünkü gecenlerde yine beni aradı.bişi hissedemediğiniz birini evlenince sevebilir misiniz?
Eğitimli, kültürlü yönünü vurgulamak istedi sanırım da iyi bi saptama yaptınşu 3 dil bilmesinin evliliğe getirisini de bir açıklayın bu arada, siz de aynı dilleri biliyorsanız tamam da.
bildiği dillerin konuşulduğu yerlere gittiğinizde o zorluk çekmeyecek? size mi öğretecek?, şu anki işinden ayrılırsa getirisi mi olacak? ne olacak yani? 3 dil bilen eşiniz atıyorum yalancının tekiyse ne kıymeti var? kriterlerinizi biraz daha gözden geçirin. Kocam 3 dilde kaba davranabiliyor ama oysaki evlenmeden önce kibardı diye üzülmeyin, canınızı sıktığında geriye hala övebileceğiniz özellikler olarak neler kalır bir insanda, onlara daha fazla dikkat edin.
Ne zaman yeri gelecek diye bekliyordum, geldimi bilemedim ama söylüycem :)Neye gülüyosunuz anlamadım
3 dil bilmesi niye önemli benim de dikkatimi çekti şahsen. Dil bilmesi kültürlü olduğu anlamına gelmez ki. Biriyle görüşmüştüm bilgisayar mühendisiydi tam bi asosyal, tüm gün internette bişeyler okuyan bi tip. Sorsan gusül abdestinin farzlarını sayar ama karakteri beş para etmez biriydi. İnsanları karakterleriyle ölçün size hissettirdikkeriyle karara varın. Gerisi boş.
Kızlar selam
Farklı görğşlere ihtiyacım var.riyke tanıştırıldım bundan 1 yıl önce bişi hissedemediğim için sans vermedim.cevremden tepkı aldım bu konyda hemen mestirip atmaman gerekiyomuş.o zamanlar tabi.bu kişi son derece kibar 3 dil biliyor yurtdısında calışmış şimdi türkiyede yabancı bir firmada calısıyor.anne babası hayatta degıl.bir ablası var ve evli.yeniden aklıma soktu cevremdekiler.öünkü gecenlerde yine beni aradı.bişi hissedemediğiniz birini evlenince sevebilir misiniz?
Ah zamane gençlik.benzer bir durumum var ben cesaret edemiyorum ilişkiye bile...
kaç yıldır yalnız poff acım depreşti yine..
yapmayın bence bilmiyorum ...ama şans verebilirsiniz
hemen evlilik olacak diye bir şart yok..
Bu tekrar gorusmek icin kriter mi, anlamadim?anne babası hayatta degıl.bir ablası var ve evli.
Cok kibar oluşu kültürlü oluşu beni çekiyor.evlenince aynı evdesiniz seveceksin diyorlar.evlilik huzurlu mutlu sizi incitmeyecek biriyle güzeldir diye düşünmeye basladım
Bu tekrar gorusmek icin kriter mi, anlamadim?
Yani copsuz uzum mantiginda mi vurguladiniz bu detayi?
Kızlar selam
-hahahaaaaa oı da bir şey mi benim kocam 3 dilde küfredebiliyor nabeeeeerşu 3 dil bilmesinin evliliğe getirisini de bir açıklayın bu arada, siz de aynı dilleri biliyorsanız tamam da.
bildiği dillerin konuşulduğu yerlere gittiğinizde o zorluk çekmeyecek? size mi öğretecek?, şu anki işinden ayrılırsa getirisi mi olacak? ne olacak yani? 3 dil bilen eşiniz atıyorum yalancının tekiyse ne kıymeti var? kriterlerinizi biraz daha gözden geçirin. Kocam 3 dilde kaba davranabiliyor ama oysaki evlenmeden önce kibardı diye üzülmeyin, canınızı sıktığında geriye hala övebileceğiniz özellikler olarak neler kalır bir insanda, onlara daha fazla dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?