Evlendikten sonra....?

Konu sahibi elini tutmasına izin vermiş ve bir şey hissetmemiş, seviye nereye geldi
Bende o kadar kere cümle içinde kullanmasaydım iyiydi.

Neye gülüyosunuz anlamadım

3 dil bilmesi niye önemli benim de dikkatimi çekti şahsen. Dil bilmesi kültürlü olduğu anlamına gelmez ki. Biriyle görüşmüştüm bilgisayar mühendisiydi tam bi asosyal, tüm gün internette bişeyler okuyan bi tip. Sorsan gusül abdestinin farzlarını sayar ama karakteri beş para etmez biriydi. İnsanları karakterleriyle ölçün size hissettirdikkeriyle karara varın. Gerisi boş.

Tanis gorus , belki icin isinir seversin.
Hemen evlenecek degilsin ya , biraz zaman gecirin belkide o istemeyecek sizi ...

buyuk risk ya sevemezsen?

Bence gorusun, aceleneiz ne ?

Severseniz ala, sevmezseniz pekala :) Yani kendinizi kasayin, sevemezseniz de yapacak bir sey yok, siradaki adayla devam edersiniz.

Bu arada dil bilmeyi, egitimi bir noktaya kadar kistas alin. Egitimli birini takdir etmeniz tabi ki dogru, ama sirf iyi egitimli diye sevmediginiz birine de gitmeyin.

Eğitimli, kültürlü yönünü vurgulamak istedi sanırım da iyi bi saptama yaptın

Ne zaman yeri gelecek diye bekliyordum, geldimi bilemedim ama söylüycem :)
Eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır.. bu modellere dikkat etmek lazım

Bence kimse kimseye iki buluşmada bir el tutmada birşey hissedemez. Öncelikle karşı tarafla açık açık konuşun. Onunla vakit geçirmekten, varlığından arkadaşlığından memnuniyet duyduğunuzu ama ciddi şeylerin zaman ve emek gerektirdiğini eğer bir süre beklentisizce buluşmak onun için sorun olmayacaksa böyle yapmak istediğinizi söyleyin ki aşırı bir beklentiye girip hayal kırıklığına uğramasın sizi oyalamakla suçlamasın.

Sonra birlikte çeşitli ortamlarda zaman geçirmeye başlayın. Kahvaltıya iş çıkışı kahve içmeye, sinemaya filan gidin. Arkadaşlarımızla tanıştırın, bowling vs. Gibi eşli oyunlar oynayacağınız aktiviteler planlayın. Bunları yaparken sonsuza kadar mutlu yaşayacağı erkeği düzgün bir şekilde gözlemlemesi ve seçim yapması gereken bir prensesmiş gibi değil de flörtüyle eğlenmek isteyen bir kız gibi davranın. Kendinizi sadece o an eğlenmeye odaklayın. Buna rağmen birşey hissetmiyorsanız zorlamayın

evlenene kadar seversin bence..
biraz zaman geçsin, hemen dibimiz düşüyo biz kadınların....

benzer bir durumum var ben cesaret edemiyorum ilişkiye bile...
kaç yıldır yalnız poff acım depreşti yine..
yapmayın bence bilmiyorum ...ama şans verebilirsiniz
hemen evlilik olacak diye bir şart yok..
Ah zamane gençlik.
Siz de benim gibi 70'e merdiven dayayınca anlayacaksınız.
Aşk, sevgi, senin deyiminle 'birşey hissetmek' öyle birşey değildir..
Aşk, sevgi, birer yetenektir. İlişki doğarken kazanılır. Çok çalışsan da sonradan kazanabileceğin birşey değildir.
Sonradan, olsa olsa ya geliştirilir, ya körelir.
Yeteneksiz evlilik olmaz, çevrenizin gazına gelip hayatınızı köreltmeyin.

Hissetmeden asla yapamam ben böyle bir şeyi. Sevince kusurları görmezden gelebiliyorsun ama diğer türlü ne yapsa batar.

Cok kibar oluşu kültürlü oluşu beni çekiyor.evlenince aynı evdesiniz seveceksin diyorlar.evlilik huzurlu mutlu sizi incitmeyecek biriyle güzeldir diye düşünmeye basladım

çevrenizde de sorun var bana göre, aynı evde onlarla beraber yaşamayacaksınız, ikiniz olacaksınız.

evlilik huzurlu, mutlu, incitmeyen biriyle güzeldir ama huzur olması için aşılamayacak hiç bir sorunun olmaması, mutlu olmak için birbirinizi deli gibi değil belki ama onsuz bir hayat düşünemeyecek kadar çok sevmeniz ve incitmeyecek biri olduğunu anlamanız için bir sürü badire atlatmanız gerekir. Şimdi çok kibar biri olabilir ama sinirlendiğinde ne yapar? Neler sinirlendirir, onu bile bilmiyorsunuz ki? Sorarsanız, bu veya şu diyecek ama gerçekten öyle mi? Dil işini daha önce yazdım zaten ama kültürlü oluşu iyi güzel tabi ama bunu sizde eksik görmeye başlarsa ne olacak? cümlelerinin ben yurtdışındayken diye başlaması ve bunu matah bir şeymiş gibi vara yoğa ortaya sürmesi diğer özelliklerini yerle bir ederdi mesela benim için.

Ben ilk görüşte aşka inanırım..
O yüzden baştan bir şey hissetmediysen bence zorlama..

Tanımanda yarar var canım.... Aşık olcam diye bekleme hemen..

Tanımadan kmseye aşık olamazsın ya da sewemezsin...

ji yıllarca flört etmiş insanlar bile ewlenncebenm sewdiğim insan bu muydu diyor... Dolayısıyla iyice tanı hemen ewlilik olcak diye bi kaide yok....

Sakın diyeyim yapma bunu kendine. Ben ettim sen etme.. ben de Annem coookkk Israr etti diye sans verdim, egitimli, zarif, kibar duruyordu, ogretim uyesiydi, bana yumusacik davraniyordu.. beni kirmamak icin hep diken uzerindeydi, her bulusmamiza gullerle , ciceklerle geldi.. dedim tamam yaa budur, annem de Israr ediyor, bir bildigi vardir dedim.. tanistiktan 3 ay sonra nisan, 4 ay sonra dugun oldu.. o kibar Adam mi kaldi saniyorsun..... Her gun ses kayit cihazziyla evi dinledi, kapilari bantlayip cikti evden ameeikada hem de, kimseyi tanimadigim bir ulkede.. kiskanclik krizleriyle direksiyon basinda yol ortasinda hungur hungur agladi beni aldatmazsin degil mi diye diye... 23 yasindaydim evlendigimde, esim de 30 yasindaydi.. iki senelik evliyiz, bir de kizimiz var.. annemi affedemiyorum bu kadar israrla evlendirdi beni.. ama anneme hic Belli edemedim onu affedemedigimi.. annemin yuzune guluyorum ama icten ice nefret ediyorum.. o yapti, Anne olmaz dedim, azarladi, Anne bana gore biri degil dedim, kavga etti... Ben de dedim ki madem oyle, annem birsey biliyordur dedim.. kibarliktan eser Yok simdi...

Son düzenleme:
-hahahaaaaa oı da bir şey mi benim kocam 3 dilde küfredebiliyor nabeeeeer
ders nitelikle bana bu anektodu hatırlattığınızdan ötürü teşekkür ediyorum hala gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…