Görümcem edremite gidicekAhahsha kıyamam üzüldün mu ?
Geçmiş olsun sana.
Artık bol bol gel buraya konu aç.
Biz de sana biz demiştik deriz.
Gomusur durursunuz artık gorumcenlehaydi gazan mübarek olsun
Neyi gömüyorsunuz tam olarakBn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi
Adam haklı.Bn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi
Eşiniz olacak kişiyi de göndermeyi başarırsanız sorunlarınız çözülür gibime geliyor.Görümcem edremite gidicek
Görümcenizin bir "ben hala olmak istiyorum" demesine bakar.Çocuk düşünmüyorum
Eşini savunmayip kardeşine laf soylettirmiyor bn şok o kim oluyor dedim bnde sahipsiz değilim anam varSizin yaşadığınızı zorunlu da yaşayacak. Siz ikiniz de bu adamdan olmaz denildiği halde koştura koştura gittiniz, gidiyorsunuz.
Burdan ne diyelim. Çocuk olunca düzelir
Uzaktan gomusursunuz.Görümcem edremite gidicek
Düşünürsün. Hele bi büyük kavga çıksın, tek başına kaçıp gidebileceğini anlayınca evlilikte kalmak için bahane lazım olduğunu keşfedersin yakında.Çocuk düşünmüyorum
Hemen istemiyorum ben onun hayat arkadaşıyim bana gelmiş kardeşini savunuyorBurada yazılanlara da bir çocuk doğurarak cevap verecekmişsiniz gibi hissettim.
Çocuk istemiyorum korun dedimTek tavsiyem hemen doğur. En azından en başından beri kötü olan ve gittikçe daha da kötüleşecek bu evlilik birliğine devam etmek için güzel bir bahanen olur
"Küçük bebeğim var, o ailesiz kalmasin diye çekiyorum" de, o büyüdükçe ona da de , "yavrum senin için katlanıyorum" diye. Sonra çocuğun "anne benim elim ekmek tutuyor,boşa şu adamı" dese "bu saatten sonra kimseye kendimi gulduremem" de
Hemen istemiyorum ben onun hayat arkadaşıyim bana gelmiş kardeşini savunuyor
Emredersin karıcığım demediyse çok küserimÇocuk istemiyorum korun dedim
Durup dururken kardesi niye sizi gömüyomus pardon da?Allah askına evlenmeyın su sutten kesilememis danalarla.Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenmeDüşünürsün. Hele bi büyük kavga çıksın, tek başına kaçıp gidebileceğini anlayınca evlilikte kalmak için bahane lazım olduğunu keşfedersin yakında.
İşte iste bence.Çocuk istemiyorum korun dedim
Aynen bide kardeşHicbi sey anlamadim. Anladigim kadariyla da sizi henuz ailesi olarak gorememis. Adaptasyon sorunu yasiyor
Korun mu dedin?Çocuk istemiyorum korun dedim
Madem öyle, boşan.Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?