Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Sizin yaşadığınızı zorunlu da yaşayacak. Siz ikiniz de bu adamdan olmaz denildiği halde koştura koştura gittiniz, gidiyorsunuz.
Burdan ne diyelim. Çocuk olunca düzelir
Eşini savunmayip kardeşine laf soylettirmiyor bn şok o kim oluyor dedim bnde sahipsiz değilim anam var

Tek tavsiyem hemen doğur. En azından en başından beri kötü olan ve gittikçe daha da kötüleşecek bu evlilik birliğine devam etmek için güzel bir bahanen olur
"Küçük bebeğim var, o ailesiz kalmasin diye çekiyorum" de, o büyüdükçe ona da de , "yavrum senin için katlanıyorum" diye. Sonra çocuğun "anne benim elim ekmek tutuyor,boşa şu adamı" dese "bu saatten sonra kimseye kendimi gulduremem" de

Çocuk istemiyorum korun dedim

Durup dururken kardesi niye sizi gömüyomus pardon da?Allah askına evlenmeyın su sutten kesilememis danalarla.

Düşünürsün. Hele bi büyük kavga çıksın, tek başına kaçıp gidebileceğini anlayınca evlilikte kalmak için bahane lazım olduğunu keşfedersin yakında.
Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…