Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
Yaaa dinime laf eden müslüman olsa derler ya. Aynen o , şu yazdigin cumle
Zaten bu adam en başından beri ailesi için seni kıran, ailesini senin önünde gören bir adamdı. Sen ailesinin daha değerli olduğunu bildiğin halde "yaşım geçiyor" dedin , "daha önce nişan attım" dedin, evlendin. Bu adam da aynı senin gibi "yaşım geçiyor, ailem torun sevsin. Hem kaç yaşına geldim elim dışında biriyle ilişkiye gireyim" diye evlenmiş.
Aha adamın ailevi olduğuna bir örnek.
Bunu görüp evlendin, daha adama neden evlendi deme bir zahmet, kendine sor ben neden evlendim

Sana anlatıldı,dinlemedin.
Şimdi susup oturacaksin..
Kaç kez uyardı seni bu insanlar.
Özetle bacisina laf edersen kapiyi gösterir sana.
Gerçi kaybetmek gibi bir korkusu da yok damadin.
Ortaya bırakmış lafı.
Görümcem yani burcuya bişey dersen seni gömer diyor laflara bak bni gömeni bnde gömerim kusura bakmasın benim babam yok diye sahipsiz değilim annem var

Mustehak olduğunu dusunmese evlenir miydi zaten.
Hiiic boşuna ağlayıp zirlamasin.
Seve seve hepsine eyvallah diyecek

Görümcem yani burcuya bişey dersen seni gömer diyor laflara bak bni gömeni bnde gömerim kusura bakmasın benim babam yok diye sahipsiz değilim annem var
Kendini ezdirme tabiki ama anacı bacıcı bir adam seni her türlü ezer. Ezmesine izin vermezsen de muhtemelen evliliğin biter. Ya boşanacaksın ya da psikolojine veda edeceksin.

Hem iftira atıp uydurdular bide kardeşini savunuyor ona rağmen ben bişey demedim seni gömer diyor bende onu gömerim
Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar nişanlı olan şuan ki eşiniz rahmetli babanız için hoş olmayan şeyler söylemişti. Madem bu kadar gömücüydünüz, nişanlınızı neden gömmediniz o zamanlar?

Görümcen var mı başka ?
Olsa bile biz tanıyor muyuz ?
Ayrıca Burcu değil Hamiyet desen bilecek miyiz ki biz ?
Neden isim veriyorsun onu anliyamadim ben.

Bile bile lades. Üzgünüm, birazdan boşanmak o kadar kolay değil. Siz ilk hatada boşanıyor musunuz diyeceksin.
2.nisanim dedin, yaşım geçiyor dedin ölmuş babana laf eden adamla evlendin. Akıl veren herkese kızdın. Sana nikahı hemen yapma dediğimi hatırlıyorum gozlemleyecegim deyip 3 aya evlenmissin.
Kendini ezdirme, hemen de çocuk yapma. O adam korunmasi için guvenme, git sağlık ocağına bir korunma yöntemini seç.

Hanimefendi ona artik cekirdek ailesinin kendiniz oldugunu iyice iyice soooyle iyice kafasina sokun. Sokun ama tassin kulaklarindan.

Kendiniz neden korunmayıp da adama bırakıyorsunuz?
Ev için alışverişe gittiğinizde biz şu karşıdaki eve görücüye geldik diyen adama güvenmek de ne bileyim...
Kendim koruncaktim gogusumfe kıtle varmış onermedi doktor

Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
Ay sen zaten öyle, değer görerek, severek, sevilerek evlenmedin. Gayet biliyorsun bunu. Tabi ki kardesi senden daha değerli olacak. Ne bekliyordun? Evleneceğiz ve eşimin en değer verdiği kişi ben olacağım mi?
Değişik bir kafadasın cidden.
Madem gerçekten eş yerine konmak istiyordun, evlenmek için evlenmeyecektin. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…