Kardeşi kendine laf soylettirmez gömer dedi bnde onu gömerim dedimDurup dururken kardesi niye sizi gömüyomus pardon da?Allah askına evlenmeyın su sutten kesilememis danalarla.
Ahahsha kıyamam beybisu sana yaBir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
Ztn sürekli cinsellik istiyor bnde istemiyorumSurundur yatakta istediğini verme sürüm sürüm surundur akıllı olun. Biraz kardeşleri evlenince kıymetli olur
Kendiniz neden korunmayıp da adama bırakıyorsunuz?Çocuk istemiyorum korun dedim
Sanada tüh tuhAhahsha kıyamam beybisu sana ya
Enişteme selam söyle.Sanada tüh tuh
Ztn öyle herkesin kardeşi değerlidir ama biz evlenmisiz onlardan kopamamis gibi davranmasinHicbi sey anlamadim. Anladigim kadariyla da sizi henuz ailesi olarak gorememis. Adaptasyon sorunu yasiyor
Yaaa dinime laf eden müslüman olsa derler ya. Aynen o , şu yazdigin cumleBir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
Bu aralar kavga çok oluyor....... annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında .......ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor
Görümcem yani burcuya bişey dersen seni gömer diyor laflara bak bni gömeni bnde gömerim kusura bakmasın benim babam yok diye sahipsiz değilim annem varSana anlatıldı,dinlemedin.
Şimdi susup oturacaksin..
Kaç kez uyardı seni bu insanlar.
Özetle bacisina laf edersen kapiyi gösterir sana.
Gerçi kaybetmek gibi bir korkusu da yok damadin.
Ortaya bırakmış lafı.
Mustehak olduğunu dusunmese evlenir miydi zaten.Yaaa dinime laf eden müslüman olsa derler ya. Aynen o , şu yazdigin cumle
Zaten bu adam en başından beri ailesi için seni kıran, ailesini senin önünde gören bir adamdı. Sen ailesinin daha değerli olduğunu bildiğin halde "yaşım geçiyor" dedin , "daha önce nişan attım" dedin, evlendin. Bu adam da aynı senin gibi "yaşım geçiyor, ailem torun sevsin. Hem kaç yaşına geldim elim dışında biriyle ilişkiye gireyim" diye evlenmiş.
Aha adamın ailevi olduğuna bir örnek.
Bunu görüp evlendin, daha adama neden evlendi deme bir zahmet, kendine sor ben neden evlendim
Kendini ezdirme tabiki ama anacı bacıcı bir adam seni her türlü ezer. Ezmesine izin vermezsen de muhtemelen evliliğin biter. Ya boşanacaksın ya da psikolojine veda edeceksin.Görümcem yani burcuya bişey dersen seni gömer diyor laflara bak bni gömeni bnde gömerim kusura bakmasın benim babam yok diye sahipsiz değilim annem var
Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar nişanlı olan şuan ki eşiniz rahmetli babanız için hoş olmayan şeyler söylemişti. Madem bu kadar gömücüydünüz, nişanlınızı neden gömmediniz o zamanlar?Hem iftira atıp uydurdular bide kardeşini savunuyor ona rağmen ben bişey demedim seni gömer diyor bende onu gömerim
Görümcen var mı başka ?Görümcem yani burcuya bişey dersen seni gömer diyor laflara bak bni gömeni bnde gömerim kusura bakmasın benim babam yok diye sahipsiz değilim annem var
Kendim koruncaktim gogusumfe kıtle varmış onermedi doktorKendiniz neden korunmayıp da adama bırakıyorsunuz?
Ev için alışverişe gittiğinizde biz şu karşıdaki eve görücüye geldik diyen adama güvenmek de ne bileyim...
Ay sen zaten öyle, değer görerek, severek, sevilerek evlenmedin. Gayet biliyorsun bunu. Tabi ki kardesi senden daha değerli olacak. Ne bekliyordun? Evleneceğiz ve eşimin en değer verdiği kişi ben olacağım mi?Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
O zaman geçmiş olsun. Birkaç aya çocuk da olur. Sorunlar gitgide daha da büyür.Kendim koruncaktim gogusumfe kıtle varmış onermedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?