O bosamazsa bn acicam avukatla goruscem
Katılıyorum 3 hafta oldu boşanmak isteyen oydu hiçbir girişimi yok ben açmayı düşünüyorumSonra burada boşanın veya evlenmeyin ayrılın denilince onlar kötü, mutluluğunuzu çekemeyen, kıskanç insanlar oluyorlar. Ah ahh burada kadınlar ya kendi hayatlarından bir sürü tecrübe kazanmış oluyor ya da çevrelerinden görüyorlar da söylüyorlar. Kaldı ki hiçbir şey yaşamasa dışarıdan bir göz olarak bakıyorlar.
Ne desek boş. Eşiniz gelse özür dilese siz yine barışıp gideceksiniz malesef. Üstüne çocukta yaparsınız sonra çocuk var babasız mı kalsın diyerek boşanmazsınız.
Siz muhtemelen yine dinlemeyeceksiniz ama benden demesi boşayın bu saygısız adamı. Yolun başından, erkenden dönmekte kardır. En azından çocuk yok şuan.
Sevdiğim için torpulemeye çalıştım ama olmadı üstelik kaç hafta oldu boşanmak isteyen adamın hiçbir girişimi yok avukatla konuştum ben acicam davaBiz de evlenmeyin de adamı biz kapalım diye söylemiyorduk anladınız mı şimdi?
Adet gördüm bide hamilelik testi yaptırdım negatif çıktıHamilelik haberi bekliyorum ben sizden.
Ailemin evine gittim ama hamile olduğumu öğrendim....
Niye aynı şeyleri yazıp duruyorsun?Adet gördüm bide hamilelik testi yaptırdım negatif çıktı
İnşallah şu yaşanmaz AvrilSevdiğim için torpulemeye çalıştım ama olmadı üstelik kaç hafta oldu boşanmak isteyen adamın hiçbir girişimi yok avukatla konuştum ben acicam dava
Gondersede bittiİnşallah şu yaşanmaz Avril Eki Görüntüle 3312789
Anlamıyorsun bin kere açıklama ihtiyaci duyuyorumNiye aynı şeyleri yazıp duruyorsun?
Hamile değilsin, tamam.
Anlamayan biri varsa o da sensin.Anlamıyorsun bin kere açıklama ihtiyaci duyuyorum
Naptın şimdi, ne oldu en son, iletişime geçtiler mi hiç?Anlamıyorsun bin kere açıklama ihtiyaci duyuyorum
Yok geçmediler girişim yok bide kaynanami annem görmüş Çanakkale de geziyormus olaya bak yaNaptın şimdi, ne oldu en son, iletişime geçtiler mi hiç?
olur yazarimAnlamayan biri varsa o da sensin.
Anlasan evlenip, iki ay sonra boşanmak zorunda kalmazdın.
Şimdi bu mesaja da 10 defa cevap yaz dur.
Tabi barisirizbarışırsınız ya.. daha buradayız biz
Sen ne yapmayı planlıyorsun peki şimdi?Yok geçmediler girişim yok bide kaynanami annem görmüş Çanakkale de geziyormus olaya bak ya
2 aydır resmi nikah var değil mi ? Çekişmeli dava acabilirsin ? Mehrin varsa hesapla al ödemezse nafaka al.Katılıyorum 3 hafta oldu boşanmak isteyen oydu hiçbir girişimi yok ben açmayı düşünüyorum
Hemen gidiyorum10-12 arasi sayfalarda ki muhabbet cok komik..
Bosanma davası actimSen ne yapmayı planlıyorsun peki şimdi?
3 aylik evliyim var evet çekişmeli oluyormus davayı açtım suan2 aydır resmi nikah var değil mi ? Çekişmeli dava acabilirsin ? Mehrin varsa hesapla al ödemezse nafaka al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?