Yazınca dönmüyor devam edip bu tarafını kaldirmayalimSen yaz. Sonuçta bir istikamet almamız gerekiyor de.
Yazınca dönmüyor devam edip bu tarafını kaldirmayalim
Hayırlı olsun. İnşallah kolay biterDavayı bn açtım bitti
Beni kucumsemeden önce kendi yüzüne bak aynadaAvukata vericeksin o soraraman ne havalancak gül yüzüne mi yazıyorsun.
Sağol cnm inşallahHayırlı olsun. İnşallah kolay biter
Adama laf etmiş yav size değil, siz niye celallendinizBeni kucumsemeden önce kendi yüzüne bak aynada
Beni kucumsemeden önce kendi yüzüne bak aynada
Söylediklerine baksana bana diyorAdama laf etmiş yav size değil, siz niye celallendiniz
Ne gitmesi Bosanma davası actimSen istemiyorsun yani boşanmayı, o istiyor? Gelse koşa koşa gideceksin?
Sorduğum soruya bak, tabii gideceksin.
Adet oldum bir ay geçti hamile değilim boşanma davası actim beni.ne.zannettinErken olduğu için çıkmamış olabilir.
Bekle biraz daha, bu hikayenin eksik kısmı hamilelik, tamamlanacak hissediyorum.
Davayı bn açtım bosanicamBoşanmazsın merak etme
Davayı bn açtım yakamdan düşmesi icinO dava açmaz senin gibi kendisine katlanan birini bulamaz.
Bir aydır ses soluk yok ben boşanma davası actimSenin "müstehak"ını özlemiştim.
Belki düzelir dedim.ama yok üstelik bir ay oldu ortada yok davayı ben açtımüzüldüm bile bile yaş tahtaya basmanıza, ve Allahın bazı şeyleri gözümüze sokup bunları bile bile yapmanız beni üzdü umarım hayırlısı olur hakkınızda
Boşanma davası actim ne cocuguÖyle demeyin inanıyorlar sonra
Adet oldum bir ay geçti hamile değilim boşanma davası actim beni.ne.zannettin
Sana dememiş anam, adamın güzel yüzüne yazmıyorsun boşanmak için yazıyorsun anlamında demişSöylediklerine baksana bana diyor
Çok sevindim . 2 günlük dünya da kendi mutluluğunuz önemliDavayı bn açtım bosanicam
Söylediklerine baksana bana diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?