Geçmiş olsun.Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
2 kuruş maasla calisiyormusum
Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Ne kadar komikbarışırsınız ya.. daha buradayız biz
Bide bnm maaşıma 2 kuruş dedi ya şok oldumGeçmiş olsun.
Umarım aklınız başınıza gelmiştir de barışmaya filan kalkmazsınız.
Bitti artık bosanmak istiyorum dedi bnde istemiyorumLaf dinlemiyorsunki.
Herkes evlenme diyor dinlemeyip evleniyorsun.
Şimdi boşan diyoruz onuda dinlemeyeceksin muhtemelen.
Birdahaki konuda hamileyim eşimle sürekli tartışıyoruz felanmı olacak?
Boşanmak için neyi bekliyorsun?
Zaten beni sevmiyormus iki kuruş maaş aliyormusum bu laflardan sonra direk.evden ayrıldımSonra burada boşanın veya evlenmeyin ayrılın denilince onlar kötü, mutluluğunuzu çekemeyen, kıskanç insanlar oluyorlar. Ah ahh burada kadınlar ya kendi hayatlarından bir sürü tecrübe kazanmış oluyor ya da çevrelerinden görüyorlar da söylüyorlar. Kaldı ki hiçbir şey yaşamasa dışarıdan bir göz olarak bakıyorlar.
Ne desek boş. Eşiniz gelse özür dilese siz yine barışıp gideceksiniz malesef. Üstüne çocukta yaparsınız sonra çocuk var babasız mı kalsın diyerek boşanmazsınız.
Siz muhtemelen yine dinlemeyeceksiniz ama benden demesi boşayın bu saygısız adamı. Yolun başından, erkenden dönmekte kardır. En azından çocuk yok şuan.
Yada buradaki insanlar niye konu sahibini dikkate alsın...Şimdi buradaki insanları niye dikkate alasınız ki?
İsteyen alır istemeyen almazYada buradaki insanlar niye konu sahibini dikkate alsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?