Evlendim 2 ayda bitti

İlk önce o açsın acmazsa ben acicam bu nedir ya

Bence eşiniz boşanmak istiyorum demese istemediğim biri falan demezsiniz. Boşanmaya mecbur kalmışsınız çünkü eşiniz sizi istemiyor.
Bnde ona bayilmiyorum ama yuva kolay kurulmuyor oyuncak olmadığı gibi için düzelmeye yoluna gittim ama olmadi

Geçmiş olsun... 2ay icersinde bunu yapana daha çok şeyde yapar umarim hakkinda hayirlisi olur keşke daha titiz davransaydin boyle onemli bir konuda
haklısın ama böyle olacağını.bilmiyordum

Evlenip yuva kurmak.istedim babam rahmetli annemde başıma baki değil dedim bu şekildedir yurumuyor

Kadın çocuk bakmakla yükümlü olduğu için erkek gibi çalışamaz.Ev gecindirme sorumluluğu erkektedir.
Kadının böyle bir yükümlülüğü yoktur barbi. Her kadın çocuk sahibi olmak zorunda değil. Kendini kariyerine odaklamış çok mutlu olan binlerce kadın var. Hem çocuk hem kariyer sahibi, çocuğuna ana baba olan yine binlerce kadın var. Kadın isterse her şeyi tek başına yapabilir.

Buraya tek bir konuda destek almak için yazmıştım ve buradaki insanları dinleyerek hayatım bambaşka ama mükemmel yönde ilerledi. Bence burada konu açıyorsanız size verilen tavsiyeleri gerçekten dikkate almalısınız. Size karşı sitemlerden bu tavsiyede bulunabilirim.
Umarım boşanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…