- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
O dava açmaz senin gibi kendisine katlanan birini bulamaz.Bu kadar olaydan sonra o dava acmazsa bn acicam
Nuran sen var ya kafanı 1942'den çıkarıp buraya gelebilsen aslında tatlı kızsın da, orda sıkışıp kaldın heralde.Kadın çocuk bakmakla yükümlü olduğu için erkek gibi çalışamaz.Ev gecindirme sorumluluğu erkektedir.
Kitle çıkınca korunamıyor musun? Ne alaka kızKitle çıktığı için korumanamadim ama biseyde olmadi
Bence eşiniz boşanmak istiyorum demese istemediğim biri falan demezsiniz. Boşanmaya mecbur kalmışsınız çünkü eşiniz sizi istemiyor.Geri dönmez zaten evime gidip eşyalarımı aldim istemediğim birinin yanında kalmam
İlk önce o açsın acmazsa ben acicam bu nedir yaDaha yuksek kazanıyor olsan kul kole olacak heral sana. Evden cıkıp gitmişsinz sevilmediginz yerde durmak pesşnden kosmaj vs daha da sogutur hiç muhatap olmayın salın gitsin bosanma adımınıda siz atın yani boyle erkekleri zorlamaya çoktw gerek yok
Kitle çıkınca ilaç içersen hormon olduğu için büyüyor doktor dediKitle çıkınca korunamıyor musun? Ne alaka kız
Bnde ona bayilmiyorum ama yuva kolay kurulmuyor oyuncak olmadığı gibi için düzelmeye yoluna gittim ama olmadiBence eşiniz boşanmak istiyorum demese istemediğim biri falan demezsiniz. Boşanmaya mecbur kalmışsınız çünkü eşiniz sizi istemiyor.
haklısın ama böyle olacağını.bilmiyordumGeçmiş olsun... 2ay icersinde bunu yapana daha çok şeyde yapar umarim hakkinda hayirlisi olur keşke daha titiz davransaydin boyle onemli bir konuda
Evlenip yuva kurmak.istedim babam rahmetli annemde başıma baki değil dedim bu şekildedir yurumuyorValla ben de diğer arkadaşlar gibi söylemiştim diye darlamak istemiyorum ama sana burda defalarca yazıldı. Bir zorunlu bir de sen göz göre göre hayatınızı kaydırdınız. Neyse bundan sonra akıllan bari. Adımlarını dikkatli at.
Kis dedi hatta koltuk altına dağılmış kadın dogumcu içme dediKisttir o kış olsa duramazdın
Tamam istedin ama doğru yuva kurmak daha önemli. Geç olsaydı güzel olsaydi daha iyi olmaz mıydı neyse geçti gitti.Evlenip yuva kurmak.istedim babam rahmetli annemde başıma baki değil dedim bu şekildedir yurumuyor
Ne anladın pekiBu cümle eşinizin nasıl mantıkta bir adam olduğunu fazlası ile açıklıyor.
haklısın ama böyle olacağını.bilmiyordum
Ne anladın peki
Kadının böyle bir yükümlülüğü yoktur barbi. Her kadın çocuk sahibi olmak zorunda değil. Kendini kariyerine odaklamış çok mutlu olan binlerce kadın var. Hem çocuk hem kariyer sahibi, çocuğuna ana baba olan yine binlerce kadın var. Kadın isterse her şeyi tek başına yapabilir.Kadın çocuk bakmakla yükümlü olduğu için erkek gibi çalışamaz.Ev gecindirme sorumluluğu erkektedir.
Vay be.. uyarmis miydiniz?Evlenmeyin dedikkkk. Simdi de bosanin diyorum
Vay be.. uyarmis miydiniz?
Hayirli olsunBosancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?