Değişik bir yaklasim olmuşÇocuk yapın düzelir
Adam boşamasa boşanmayacak zaten.Boşanmazsın merak etme
Kasiyerdim.Sinir oluyordum.Kari koca alışverişte sen öde ben öde ya gorgusuzler diyordum.Once kendi aranızda halledin.Kasaya öyle gelin.Ne kadar ayıp ya.
Eee yuva kuruldu bozamazAdam boşamasa boşanmayacak zaten.
Adet olmadıgim için suphelendim test yaptım negatif çıktı ama bilemedim
Bence geri donup, ustune cocuk yapip buraya yeniden konu acacaksin....Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Kadın çocuk bakmakla yükümlü olduğu için erkek gibi çalışamaz.Ev gecindirme sorumluluğu erkektedir.Çok haklısın bir aile olup sen ben demeden ortak bir bütçe oluşturmadan ne diye çıkarlar anlamam. Benim maaşım senden üstün ne demek ya da maaşın az ne demek. Az çok katkısı var işte dürzülük resmen ego kasmak ve manipüle etmek bu.
Evli olma bilinci ,aile olmak bu değil bana göre. Çıkarcı ilişkileri sevmiyorum. Kadın hamile iken çalışamaz mesela bunun da mı lafını edecek ben besliyorum mu diyecek.
Basın sağolsunKüfür etmedi babamada biri bizim aile hakkında konuşmuş anne baba kavgaliymis bosancakmis oyle durum yok babam 2019da rahmetli oldu
Vaavvvv bazı erkekler öyle benim kaynım öyle vallahi 3. Evliliği artık...Kadınlardan maaşı beklentisi olan, maaşını beğenmeyen erkekler kadınları sevdiğini hiç görmedim. Umarım kadınlarımız en yakın zamanda anlar bunu
Vaaaavvvv harika yorum.Aslında toplumun görece az eğitimli kesiminde maalesef kadınlara daha çocukluktan işlenen bir kodun sonucu bu. Hayatlarının tek amacını evlenmek zannediyorlar. Bu forumda da çok var.. "Büyü-Evlen-Doğur". Başka hayat bilmiyorlar, etraflarından, ailelerinden, aile çevresinden hep aynı şeyi görüyorlar ve doğrusu -olması gereken- bu zannediyorlar.
O yüzden de koca koca diye ölüyorlar, evlenince ayrılmıyorlar, ayrılsalar bunalıma giriyorlar; çünkü bu kodlamaya göre (büyü-evlen-doğur kodlamasına göre) "boşanmak" başarısızlık demek oluyor.
Hayatta başarısız olmuş sanıyorlar kendilerini, tüm hayat amacının (evlenmek) başarısızlıkla sonuçlanması demek bu çünkü. Eşittir; kodlamaya göre travma.
Ataerkil toplumların hepsinde kadına aynı kodlama söz konusu.
Eve kapatmak ve hayatta rol almasını engellemek için.
Gidecek çok yolumuz var...
Bu kadar olaydan sonra o dava acmazsa bn acicamSonra burada boşanın veya evlenmeyin ayrılın denilince onlar kötü, mutluluğunuzu çekemeyen, kıskanç insanlar oluyorlar. Ah ahh burada kadınlar ya kendi hayatlarından bir sürü tecrübe kazanmış oluyor ya da çevrelerinden görüyorlar da söylüyorlar. Kaldı ki hiçbir şey yaşamasa dışarıdan bir göz olarak bakıyorlar.
Ne desek boş. Eşiniz gelse özür dilese siz yine barışıp gideceksiniz malesef. Üstüne çocukta yaparsınız sonra çocuk var babasız mı kalsın diyerek boşanmazsınız.
Siz muhtemelen yine dinlemeyeceksiniz ama benden demesi boşayın bu saygısız adamı. Yolun başından, erkenden dönmekte kardır. En azından çocuk yok şuan.
Yaptım negatifHamilelik haberi bekliyorum ben sizden.
Ailemin evine gittim ama hamile olduğumu öğrendim....
Geçmiş olsun... 2ay icersinde bunu yapana daha çok şeyde yapar umarim hakkinda hayirlisi olur keşke daha titiz davransaydin boyle onemli bir konudaArkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Belediye de çalışiyorum isim var ama 2 kuruş maaş aliyormusumBosanmazsan bile ki babana hakaret etmiş ayrilmamissin.Sakin bebek yapayım deme korun.İse gir çalış güvencen olsun.
Kitle çıktığı için korumanamadim ama biseyde olmadiYani korunmuyordunuz pes. Bu kadar kocasız kalma korkusu olabilir bir insanın. Çocuğun bağlayıcı hiçbir özelliği yok ayrıca illa anne olmak istiyorum hayatı kaçırmak istemiyorum derseniz bu adam yanlış bir tercih. Süs bitkisi değil bu çocuk herşeye ihtiyacı olacak. Aile sevgisi ve maddi manevi herşey.
Sizde hiçbirşey yok evlilik bağı.
Belediye de çalışiyorum isim var ama 2 kuruş maaş aliyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?