Ay canım sagolHani boşanmak başarısızlık bunu anlarım da bu kız evlenirken de aynı muameleyi gördü, yapma etme dedik, dinlemedi. Bu kadar şart mı anlamıyorum. Bununla olmazdı başkasıyla olurdu, nedir yani. Ama dediğiniz gibi evlilik de bir başarı bu kafaya göre.
Geri dönmez zaten evime gidip eşyalarımı aldim istemediğim birinin yanında kalmamHerkes evlenme dedi dinlemediniz
Ağzının payını verdim gözü korktu dediniz demekki korkmamis
Bir daha ağzının payını verin bakalım bu sefer olur belki
Tek tesellim adam bırakmış geri dönmez böylece kurtulursunuz
Adet olmadıgim için suphelendim test yaptım negatif çıktı ama bilemedimHamilelik haberi bekliyorum ben sizden.
Ailemin evine gittim ama hamile olduğumu öğrendim....
Küfür etmedi babamada biri bizim aile hakkında konuşmuş anne baba kavgaliymis bosancakmis oyle durum yok babam 2019da rahmetli olduOlmuş babaya küfür nedir ya.Kv annen babamla senin yüzünden öldü dediği için babam araya mesafe koymuştu.Ayrilmadan önce o bile seni istemediğim için caninj yakmak istedim dedi.Herkes bana sırf bu yüzden affettigime kızmıştı.
Giderse gitsin beni istemeyen soğuyan maaşı kucumseyen biriyle isim olmaz hem eve alışveriş yapmaz eksik almaz paramı yedi bide laf yapıyorSenin yapamadığını adam yapmış.
Ee şimdi ne diyorsunuz? Fikir almaya mı geldiniz?
Kıyafetilerimi.aldim annemin evine.geldim.beni.istemeyen 2 ayda soğuyan biriyle istemem
Erken olduğu için çıkmamış olabilir.Adet olmadıgim için suphelendim test yaptım negatif çıktı ama bilemedim
Valla ben de diğer arkadaşlar gibi söylemiştim diye darlamak istemiyorum ama sana burda defalarca yazıldı. Bir zorunlu bir de sen göz göre göre hayatınızı kaydırdınız. Neyse bundan sonra akıllan bari. Adımlarını dikkatli at.Giderse gitsin beni istemeyen soğuyan maaşı kucumseyen biriyle isim olmaz hem eve alışveriş yapmaz eksik almaz paramı yedi bide laf yapıyor
Beni mi terk etti sagol çok moral verdinSenin yapamadığını adam yapmış.
Dalga mı geciyorsunErken olduğu için çıkmamış olabilir.
Bekle biraz daha, bu hikayenin eksik kısmı hamilelik, tamamlanacak hissediyorum.
Moral vermek gibi bir hedefim yok. İnsan bazen canı acıya acıya öğreniyor. İnanmadın burdakilere, tecrübe ettin. Ayrıca bence sen de mutlu olmayacağını biliyordun. Bile bile lades.Beni mi terk etti sagol çok moral verdin
Eve bişey aldığı yok hep param yok diyor paramı yedi bide 2 kuruş maaş aldığını belediyede çalıştığımı soyledi kimse oValla ben de diğer arkadaşlar gibi söylemiştim diye darlamak istemiyorum ama sana burda defalarca yazıldı. Bir zorunlu bir de sen göz göre göre hayatınızı kaydırdınız. Neyse bundan sonra akıllan bari. Adımlarını dikkatli at.
Evlendiğinde beri sürekli tartıştım zaten anlaşamıyorumMoral vermek gibi bir hedefim yok. İnsan bazen canı acıya acıya öğreniyor. İnanmadın burdakilere, tecrübe ettin. Ayrıca bence sen de mutlu olmayacağını biliyordun. Bile bile lades.
Herif boşanmak istemese boşanmak aklının ucundan bile geçmezdi. Daha çoook para yedirirdin. Hamilelik şüphen varmış. Bu evliliğin neyine güvenerek korunmadın?Evlendiğinde beri sürekli tartıştım zaten anlaşamıyorum
Erken olduğu için çıkmamış olabilir.
Bekle biraz daha, bu hikayenin eksik kısmı hamilelik, tamamlanacak hissediyorum.
Doğum kontrol hapı baslamistim kış çıktı doktor önermesi içmedim bndeHerif boşanmak istemese boşanmak aklının ucundan bile geçmezdi. Daha çoook para yedirirdin. Hamilelik şüphen varmış. Bu evliliğin neyine güvenerek korunmadın?
Sadece doğum kontrol hapı korunma yöntemi değil.Doğum kontrol hapı baslamistim kış çıktı doktor önermesi içmedim bnde
Kisttir o kış olsa duramazdınDoğum kontrol hapı baslamistim kış çıktı doktor önermesi içmedim bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?