- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi bukalemunbukalemun
-
Aşırı kıskanç kocam ve yanında mutlu değilim diyor konu sahibi. Bence boşanmak için de sebep bunlar, diğer bahsettikleri de.. Ama tabi bunları baştan sorgulayacaktı konu sahibi...Bu boşanmak için bi sebep değil ama evlenmemek için bi sebepmiş...
Niye evlendiniz ?
37 yaşında, lise mezunu, iş adamıEşin kaç yaşında ? okumuş biri mi ? ne iş yapıyo ?
peki şuan ne düşünüyorsunuz? Bu evliliğin size çok şey kattığını mı, yoksa hiç evlenmemiş olmayı mı isterdiniz?Ben senin yerindeydim. Üniversitede evlendim 20 yaşında, 10 sene sürdü. Ilk günden vardı aynı sorular kafamda
Evet yani, neden simdi? Bunun icin biraz gec kalinmadimi?Bunu 7 ay once sorgulamama sebebiniz neydi ?
6 yıldır birlikteyiz ve ayrılmayı çok denedim. 7 ay önce ailem kimse yanımda olmayınca büyük bir düşüş yaşadım. Ani ve yanlış bir karar verdim. Şuan ailemle fazla diyalog kurmuyorum. Daha çok kendime yöneldim. Olası bir ayrılık durumunda sadece kendime güveneceğim.Acelen neydi? Yaşı da az değil adamın.
37 yaşında lise mezunu bi adamla üniversiteli genç kızlarını evlendirmeye ailen müsade etti yani??37 yaşında, lise mezunu, iş adamı
6 senedir birliktelermis. Su an 22 yasinda konu sahibi. 6 sene once 16 yasindaymis, adamda 31 yasindaymis. Farka bak be. Ben bugun is yerinde yardimci oldugum adam ´teskkur ederim gencler´ dediginde, rica ederim amca dedim. 3o lu yaslardaydi adam.37 yaşında lise mezunu bi adamla üniversiteli genç kızlarını evlendirmeye ailen müsade etti yani??
ayni ozeti gecmisiz gormeden22 yaşındasın, 6 yıldır birliktesiniz ilişki başladığında 16 yaşındaydın kocan 31.. oldu o zaman, hiç iyi şeyler düşünemeyeceğim eşin hakkında kusura bakma.
Ama bence bu konu gerçek değil.
Doğru söylüyorsunuz. Bu konuşmaları bir çok kez yaptım. 3 aylık ayrılığın ardından bana söz verdi. Kıskançlıklarını bırakacağını söyledi. Ayrıldığımda bir sürü sözler veriyor ama şuan hiçbirini tutmuyor.Herkes bosan demiş ama ben bosan diyemeyeceğim. Aile desteği alamadim o da hep pesimden koştu evlendim diyorsun. E boşanmak isteyince hemen kabul mu edecek bu adam? Daha çok yıpratacak seni. Ailen de büyük ihtimal yine desteklemeyecek zaten.
Üstelik daha 7 aylık evlisin. Bütün bunları 7 ay önce düşünmen gerekirdi bence. Evlilik çocuk oyuncağı değil ki "ya ben vazgeçtim" deyip bosanasin..
Yerinde olsam kocami alır karşıma konusurdum. "Bak böyle böyle, ben okumak istiyorum, şunu yapmak istiyorum, böyle hayallerim var, senin kiskancliklarin benim bütün hayallerimi engelliyor. Seni aldatmayacagimi biliyorsun. Yersiz kiskancliklara gerek yok. Zaten bana güvenmiyorsan benle evlenmenin manası yok..Eğer sürekli beni kısıtlayıcı davranıp hayallerimi gerceklestirmem konusunda destekcim olmayacaksan, köstek olacaksan şimdiden söyle ayrilalim. Ama yok ayrılmak istemiyorsan bu konuda en büyük destekcim sen ol. Bu teklifi sana tüm samimiyetimle ciddi bi şekilde yapıyorum"
derdim. Onun tepkisi olgunluğu karsisinda bi karar verirdim.
Ahahha aynen gördüm şimdi :)) 31 yaşında adam 16 yaşındaki kıza bakıyorsa o adam normal değildir. Bir de iş adamıymış da falan filan, çok hikaye geldi konu banaayni ozeti gecmisiz gormeden
Hahaha:) cidden gerçeğim :)Ahahha aynen gördüm şimdi :)) 31 yaşında adam 16 yaşındaki kıza bakıyorsa o adam normal değildir. Bir de iş adamıymış da falan filan, çok hikaye geldi konu bana
Olay orda zaten, is adamlari balli erkeklerdir. ´ en genci en bi sevdigim´ dusuncesindeler.Ahahha aynen gördüm şimdi :)) 31 yaşında adam 16 yaşındaki kıza bakıyorsa o adam normal değildir. Bir de iş adamıymış da falan filan, çok hikaye geldi konu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?