Evlendim ama doğru karar mı bu?

Bu boşanmak için bi sebep değil ama evlenmemek için bi sebepmiş...
Niye evlendiniz ?
Aşırı kıskanç kocam ve yanında mutlu değilim diyor konu sahibi. Bence boşanmak için de sebep bunlar, diğer bahsettikleri de.. Ama tabi bunları baştan sorgulayacaktı konu sahibi...

Tabi zararın neresinden dönülürse kardır ama yine de sanmıyorum boşanacağını

Benim 2. Üniversite okumamda en büyük destekçim eşim. O yüzden yaşınız daha çok gençken hayallerinizin peşinden koşun.

Şimdi gördüm baya cevaplayanlar olmuş öncelikle teşekkür ederim.. Ailemi soranlar olmuş. Maalesef onlar beni desteklemiyorlar. Hep evlenmemi istediler birlikte olduğum kişiyle. Evlenip evlenmemeyi sorgulama konusuna gelince de evlenmeden önce ayrılıp 3 ay yurtdışına kaçtım. Fakat peşimi bırakmadı, yurtdışında buldu beni. 3 ay boyunca kaçıp şehir değiştirdim. En sonunda ailemin desteğini de alamayınca evlenmek durumunda kaldım. Aşk konusuna gelince eskiden çok seviyordum. Fakat şuan hislerim eskisi kadar güçlü değil. Ama sevgi hissediyorum. Çevremdeki insanlara ayrılmak istediğimi söylediğimde bana şok olmuş gözlerle bakıyorlar. Herkes senin gibi bir hayat yaşamak ister delirdin mi diyorlar, annem babam da aynı şekilde.. Acaba ben mi hayatımın kıymetini bilmiyorum, mutsuzluk mu yaratıyorum diyorum. Ama ne yazıkki bu hayat beni tatmin etmiyor içten içe de bunu hissediyorum. Kafam ciddi anlamda çok karışık

Acelen neydi? Yaşı da az değil adamın.
6 yıldır birlikteyiz ve ayrılmayı çok denedim. 7 ay önce ailem kimse yanımda olmayınca büyük bir düşüş yaşadım. Ani ve yanlış bir karar verdim. Şuan ailemle fazla diyalog kurmuyorum. Daha çok kendime yöneldim. Olası bir ayrılık durumunda sadece kendime güveneceğim.

Herkes bosan demiş ama ben bosan diyemeyeceğim. Aile desteği alamadim o da hep pesimden koştu evlendim diyorsun. E boşanmak isteyince hemen kabul mu edecek bu adam? Daha çok yıpratacak seni. Ailen de büyük ihtimal yine desteklemeyecek zaten.

Üstelik daha 7 aylık evlisin. Bütün bunları 7 ay önce düşünmen gerekirdi bence. Evlilik çocuk oyuncağı değil ki "ya ben vazgeçtim" deyip bosanasin..

Yerinde olsam kocami alır karşıma konusurdum. "Bak böyle böyle, ben okumak istiyorum, şunu yapmak istiyorum, böyle hayallerim var, senin kiskancliklarin benim bütün hayallerimi engelliyor. Seni aldatmayacagimi biliyorsun. Yersiz kiskancliklara gerek yok. Zaten bana güvenmiyorsan benle evlenmenin manası yok..Eğer sürekli beni kısıtlayıcı davranıp hayallerimi gerceklestirmem konusunda destekcim olmayacaksan, köstek olacaksan şimdiden söyle ayrilalim. Ama yok ayrılmak istemiyorsan bu konuda en büyük destekcim sen ol. Bu teklifi sana tüm samimiyetimle ciddi bi şekilde yapıyorum"

derdim. Onun tepkisi olgunluğu karsisinda bi karar verirdim.

37 yaşında lise mezunu bi adamla üniversiteli genç kızlarını evlendirmeye ailen müsade etti yani??
6 senedir birliktelermis. Su an 22 yasinda konu sahibi. 6 sene once 16 yasindaymis, adamda 31 yasindaymis. Farka bak be. Ben bugun is yerinde yardimci oldugum adam ´teskkur ederim gencler´ dediginde, rica ederim amca dedim. 3o lu yaslardaydi adam.

Doğru söylüyorsunuz. Bu konuşmaları bir çok kez yaptım. 3 aylık ayrılığın ardından bana söz verdi. Kıskançlıklarını bırakacağını söyledi. Ayrıldığımda bir sürü sözler veriyor ama şuan hiçbirini tutmuyor.

Ahahha aynen gördüm şimdi :)) 31 yaşında adam 16 yaşındaki kıza bakıyorsa o adam normal değildir. Bir de iş adamıymış da falan filan, çok hikaye geldi konu bana
Olay orda zaten, is adamlari balli erkeklerdir. ´ en genci en bi sevdigim´ dusuncesindeler.
Hani su an konu sahibi evlenmis. Ben kkda oyle bosan felan demem asla hemen. Su andada demiycem.
Ortada ne kadar temelde ariza olsada bi yuva var sonucta.
Fikirlerinin uyusmadigi cokta sasirtan bisey degil, yas farki cok fazla.
Yapilabilicek sey konu sahibine bagli.
Ya kabullenicek bazi seyleri yada kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…