Evlendim ama doğru karar mı bu?

Eee sen daha lisedeyken bu adamla nerde tanıştın.
Baban yaşında adammış.

İs adamının çıtır bir liseliyle ne alakası olabilir ki?
Hani üniversiteli citirlardan hoşlanıyorlar ama daha liseli ya hu.

Daha önce ayrılmayı deneyip peşini birakmadigina ve yurtdışına kaçmış olmana rağmen seni arayıp bulması söz konusu iken sence seni boşar mi bu adam?

Yemedi.
B bukalemunbukalemun

Son düzenleme:
Mezun olup işe gir, öyle boşan ayaklarının üstünde böyle durabilirsin.
Hem 31 yaşında adam nasıl 16 yaşında senle beraber olabildi???? Pedofili derler buna !!!!

Bilmiyorum ya üzüldüm açıkçası 16 yaş çocuk bildigin.
Hayırlısı olsun tabi konu sahibi için.

Hayatinin en guzel donemlerinde evlenerek koca bir yuk sirtlanan insanlari anlamiyorum ve anlamayacagim da.

Absurt o kadar cok sey var ki hikayenizde... 22 yas. 6 yillik birliktelik. Bircok kez ayrilma istegi. Buna ragmen evlenme. Simdi de hayallerin akla gelmesi.

Adamin varligi, hayallerinize sahip olmus.

sen 16 eşinde 31 yaşındayken tanıştınız ve ailen evlenmeniz için baskı uyguladı. İş adamı olduğu için mi parası var kızımız da bizde rahat ederiz düşüncesi mi. Yok yok hiç inandırıcı gelmedi bu konu. Sizden 15 yaş büyük biri birde siz o zamanlar 16 yaşındaymışsınız bu daha da saçma.

18 yaşına kadar 2 yıl ayrı şehirlerdeydik ve daha çok telefon üzerinden görüşüyorduk. 18 yaşında evlenme teklifi etti 3 yıl beklettim. 3 aylık ayrılık sonunda bana değiştiğini ve kıskançlıklarını bıraktığını söyledi. Şuan her şey aynı. İnanılmaz kıskanç bir insan.

Biz 2 kardeşiz. Benden 10 yaş büyük bir ablam var onun arkadaş grubundaydı ve o şekilde tanıştık. Ailemin her zaman maddi anlamda sıkıntıları oldu. Bundan dolayı ben ayrılmak istediğimi söyleyince bana sana rahat battı diyorlar. Benim bakış açımdan olaya bakamıyorlar. Çevremde o kadar çok kişi rahatın yerinde adam da seni seviyor otur oturduğun yere diye karşılık verdi ki, acaba ben de mi bir sorun var diye düşünmeye başladım.

Varligi belli ki sizi cezbetmis ve aranizdaki sorunlara ragmen evlenmissiniz.

Sorun nedir Bayan?

bu yolları denediysen o zaman boşan diyebilirim artık.. ama bu yine de son çare olmalı bence.

16 yasındayken ben 31 yasındaki adama direk babam gözünde bakardım..25 yasındayım 22 yasında evlendım (kızım oldugundan beri anlıyorm erkenmiş) eşimin annesiyle cok sorun yasadık ama eşimle kafalarımız ve yaşlarımız uyuştuğu için evliliğimiz devam etti..Aldatılma hariç eşler birbirini seviyorsa 3.biri yüzünden yuva yıkılmasına karşıyım..Ama evlilikteki sorun iki kişi arasında ise bu süreçi uzatmamaları taraftarıyım.
Mahallemizde bi oglan vardı herkes peşindeydi snra 16 yasndayken lisede bi kızla tanıştı 10 yıllık birliktelikten snra nişanlandılar..Kız nişanı attı..Sebebi ' kıskançlık '..
Aileler girdi barıştılar ...
Oglan cok yakışıklıydı para dersen para tip dersen tip ..Yaşlarıda aynıydı..
Kızda cok güzeldi..
Evlendiler .....
Sonuc:5 ay önce bosanmışlar ...
Sebep:Kıskançlık.

ben ayrılıp ayrılamayacağını bilemem
bu senin cesaretine ,onca kişiyi karşına almana , ayakta durup tek başına bunu kaldırmana bağlı

bildiğim birşey var ki
kıskanç ,kısıtlayıcı, ben fikrini ön planda tutan insanlar
ömür törpüsü derim
hayat senin hangisine gücün yetiyorsa bunu yaşayacaksın

22 yasinda,ogrenci ve evli tek kendimi zannederdim ama degilmis.Ilk cumlelerde bi an ben miyim dedim :) Soruna gelecek olursak iyi bir üniversitenin iyi sayilacak bir bölümünün ikinci sinifinda sirf hayalim degil diye bu yıl bırakıp tekrar bastan hazirlanmaya basladim.Cünkü ben bu meslegi cok uzun yıllar yapacagim ve esim de destek oldu. Ikisi arasindan secmek zorunda kalsam hayallerimi secerdim.Eşim trilyoner olsaydi da degismezdi

Varligi belli ki sizi cezbetmis ve aranizdaki sorunlara ragmen evlenmissiniz.

Sorun nedir Bayan?
Sorun şu ki erkeklerin olduğu hiç bir ortama kesinlikle giremiyorum. Kız arkadaşlarımla dahi görüşemiyorum. Okul ve ev arasında bir hayatım var. Çalışmam şu durumda pek imkanlı görünmüyor.
Ben de bir an ben miyim dedim:) ben de 2 yıl başka bir bölüm okuyup tekrar sınava girip bölüm değiştirdim de:) son 2 cümle çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim

Eşin çalışmanı istemiyor mu ? Baskıcı mı şiddeti var mı mesela ? Hayallerin peşinden gitmekteki kastın nedir?

Ben olsam artık seçimimi yaptım evlendim derin mevcut duruma göre kendim için en iyisine karar veririm. Çalışma imkanım yoksa bile kesinlikle mesleğimi elime alırım dünya hali bugün kocan yarın düşmanın olur bilemezsin. Bi gün sen benim paramı yiyosun der eziverir. Eşi çalışmayıp da bu tür şeyler söyleyen çok erkek gördüm.

37 yaşında, lise mezunu, iş adamı
Adam gelmiş 37 yaşına. Yaşayacağını yaşamış tabi sizin isteklerinize kararlarınıza saygı duymuyo. Allah yardımcınız olsun. Yarın birgün birde çocuk ister sizden siz okulu falan unutun ondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…