- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi bukalemunbukalemun
-
Mezun olup işe gir, öyle boşan ayaklarının üstünde böyle durabilirsin.6 yıldır birlikteyiz ve ayrılmayı çok denedim. 7 ay önce ailem kimse yanımda olmayınca büyük bir düşüş yaşadım. Ani ve yanlış bir karar verdim. Şuan ailemle fazla diyalog kurmuyorum. Daha çok kendime yöneldim. Olası bir ayrılık durumunda sadece kendime güveneceğim.
Bilmiyorum ya üzüldüm açıkçası 16 yaş çocuk bildigin.Olay orda zaten, is adamlari balli erkeklerdir. ´ en genci en bi sevdigim´ dusuncesindeler.
Hani su an konu sahibi evlenmis. Ben kkda oyle bosan felan demem asla hemen. Su andada demiycem.
Ortada ne kadar temelde ariza olsada bi yuva var sonucta.
Fikirlerinin uyusmadigi cokta sasirtan bisey degil, yas farki cok fazla.
Yapilabilicek sey konu sahibine bagli.
Ya kabullenicek bazi seyleri yada kendi bilir.
Biz 2 kardeşiz. Benden 10 yaş büyük bir ablam var onun arkadaş grubundaydı ve o şekilde tanıştık. Ailemin her zaman maddi anlamda sıkıntıları oldu. Bundan dolayı ben ayrılmak istediğimi söyleyince bana sana rahat battı diyorlar. Benim bakış açımdan olaya bakamıyorlar. Çevremde o kadar çok kişi rahatın yerinde adam da seni seviyor otur oturduğun yere diye karşılık verdi ki, acaba ben de mi bir sorun var diye düşünmeye başladım.sen 16 eşinde 31 yaşındayken tanıştınız ve ailen evlenmeniz için baskı uyguladı. İş adamı olduğu için mi parası var kızımız da bizde rahat ederiz düşüncesi mi. Yok yok hiç inandırıcı gelmedi bu konu. Sizden 15 yaş büyük biri birde siz o zamanlar 16 yaşındaymışsınız bu daha da saçma.
Biz 2 kardeşiz. Benden 10 yaş büyük bir ablam var onun arkadaş grubundaydı ve o şekilde tanıştık. Ailemin her zaman maddi anlamda sıkıntıları oldu. Bundan dolayı ben ayrılmak istediğimi söyleyince bana sana rahat battı diyorlar. Benim bakış açımdan olaya bakamıyorlar. Çevremde o kadar çok kişi rahatın yerinde adam da seni seviyor otur oturduğun yere diye karşılık verdi ki, acaba ben de mi bir sorun var diye düşünmeye başladım.
Doğru söylüyorsunuz. Bu konuşmaları bir çok kez yaptım. 3 aylık ayrılığın ardından bana söz verdi. Kıskançlıklarını bırakacağını söyledi. Ayrıldığımda bir sürü sözler veriyor ama şuan hiçbirini tutmuyor.
Sorun şu ki erkeklerin olduğu hiç bir ortama kesinlikle giremiyorum. Kız arkadaşlarımla dahi görüşemiyorum. Okul ve ev arasında bir hayatım var. Çalışmam şu durumda pek imkanlı görünmüyor.Varligi belli ki sizi cezbetmis ve aranizdaki sorunlara ragmen evlenmissiniz.
Sorun nedir Bayan?
Ben de bir an ben miyim dedim:) ben de 2 yıl başka bir bölüm okuyup tekrar sınava girip bölüm değiştirdim de:) son 2 cümle çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim22 yasinda,ogrenci ve evli tek kendimi zannederdim ama degilmis.Ilk cumlelerde bi an ben miyim dedim :) Soruna gelecek olursak iyi bir üniversitenin iyi sayilacak bir bölümünün ikinci sinifinda sirf hayalim degil diye bu yıl bırakıp tekrar bastan hazirlanmaya basladim.Cünkü ben bu meslegi cok uzun yıllar yapacagim ve esim de destek oldu. Ikisi arasindan secmek zorunda kalsam hayallerimi secerdim.Eşim trilyoner olsaydi da degismezdi
Eşin çalışmanı istemiyor mu ? Baskıcı mı şiddeti var mı mesela ? Hayallerin peşinden gitmekteki kastın nedir?Öncelikle merhabalar:) 22 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. 7 ay önce evlendim. Fakat her gün ayrılık düşüncesiyle yaşıyorum. Birlikte olduğum insan çok kıskanç. Onunla birlikteyken mutlu olamıyorum. Evlenmeden önce bir çok ayrılık yaşadık. Ayrılığım zaman beni sevdiğini söylüyor ve dönmem için çok ısrar ediyor. Sonra suçluluk duygusu hissediyorum ve ona üzülüp tekrar dönüyorum. Bu geri dönüş kararımda etkili olan kendi hayatımda başarısızlık korkusu da var. Ona karşı sevgi hissediyorum, fakat onunla olduğum müddetçe hayallerimin peşinden gitmem imkansız... İyi bir okulda okuyorum. İnsanlarla iyi ilişkilere sahibim. Birlikte olduğum insanın hayata bakış açısı benimkine göre biraz dar. Zengin bir adamla evliyim. Çalışma zorunluluğum yok fakat çalışmak, kendi ayaklarımın üzerinde durmak beni mutlu ediyor. Hayatta %100 doğru olan bir kararı bilemeyiz ama şunu bilmek istiyorum "Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Hayallerinizin peşinden mi, yoksa mevcut hayatınızda mı kalırdınız?"
yas farkiniz cok 22 37 cok fazla resmen moruk yaninda37 yaşında, lise mezunu, iş adamı
Adam gelmiş 37 yaşına. Yaşayacağını yaşamış tabi sizin isteklerinize kararlarınıza saygı duymuyo. Allah yardımcınız olsun. Yarın birgün birde çocuk ister sizden siz okulu falan unutun ondan sonra.37 yaşında, lise mezunu, iş adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?