Öncelikle merhabalar:) 22 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. 7 ay önce evlendim. Fakat her gün ayrılık düşüncesiyle yaşıyorum. Birlikte olduğum insan çok kıskanç. Onunla birlikteyken mutlu olamıyorum. Evlenmeden önce bir çok ayrılık yaşadık. Ayrılığım zaman beni sevdiğini söylüyor ve dönmem için çok ısrar ediyor. Sonra suçluluk duygusu hissediyorum ve ona üzülüp tekrar dönüyorum. Bu geri dönüş kararımda etkili olan kendi hayatımda başarısızlık korkusu da var. Ona karşı sevgi hissediyorum, fakat onunla olduğum müddetçe hayallerimin peşinden gitmem imkansız... İyi bir okulda okuyorum. İnsanlarla iyi ilişkilere sahibim. Birlikte olduğum insanın hayata bakış açısı benimkine göre biraz dar. Zengin bir adamla evliyim. Çalışma zorunluluğum yok fakat çalışmak, kendi ayaklarımın üzerinde durmak beni mutlu ediyor. Hayatta %100 doğru olan bir kararı bilemeyiz ama şunu bilmek istiyorum "Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Hayallerinizin peşinden mi, yoksa mevcut hayatınızda mı kalırdınız?"