Evlendim ama doğru karar mı bu?

yavrucum ailenin maddi durumu iyi değildi de yurtdışına nasıl kaçtın?
şehir değiştirdin falan buralara aklım yatmadı..

onun dışında kimse yazmamış ama ben yazayım eşin sübyancı .. 16 yaşında bir çocuk 31 yaşında bir kazık..
şimdi 22 yaşındasın hayatının ne güzel zamanlarını bu adamı idare etmeye çalışarak mı harcayaksın?
her türlü şiddet var anladığım kadarıyla..
senin bir birey olduğu bilincine bile varamamış bu adam..
seni hala çocuk görüyor ve yönetmeye çalışıyor..

hayat senin ve nasıl yaşayacağına sen karar vereceksin.. boyunduruk altında yada ipleri eline alarak devam edeceksin..
Bin Kere 15262626626 kere beğenebilirimm:KK70:

Bütün yorumları okumamistim şimdi okudum ve kesinlikle fakesin ailemin durumu iyi değildi diyosun peki hangi parayla yurt dışına kaçtın? şehir şehir gezdin?Adam sana 2 3 ayda bir tokat atıyomus bunu nasıl gülerek bukadar rahat anlatabilirsin eğer gerçeksen bile amca baya baya sübyancı....

6 yıldır birlikteyiz ve ayrılmayı çok denedim. 7 ay önce ailem kimse yanımda olmayınca büyük bir düşüş yaşadım. Ani ve yanlış bir karar verdim. Şuan ailemle fazla diyalog kurmuyorum. Daha çok kendime yöneldim. Olası bir ayrılık durumunda sadece kendime güveneceğim.
16 yasinda 30 yasindaki adamla mi birlikteydin :duduk:

İki kere okudum Boğaziçi kısmını :) Neden pekii
Boğaziçinde hukuk yok ondan olabilir herhalde başka bölüm okuyordu.
benim de çok iyi okulda tıp bırakıp sanat tarihi okuyan arkadaşım var. olabilir, insan ne istediğini geç anlayabilir. okuduğu bölümü sevmeyebilir. ben bilkentten mezunum bizde de tonla bırakan oldu (burslu iken)

benim de çok iyi okulda tıp bırakıp sanat tarihi okuyan arkadaşım var. olabilir, insan ne istediğini geç anlayabilir. okuduğu bölümü sevmeyebilir. ben bilkentten mezunum bizde de tonla bırakan oldu (burslu iken)
Olabilir neden olmasın , insan hayalindeki mesleği yapmalı.Umarım ben de hayallerime kavusabilirim :)

Evet Can'ım ben siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyordum yatay geçiş yaptım dokuz eylül hukuk a :)

Bölümümü seviyordum da eşim İzmir de yaşıyor işi burada ondan buraya geldim tabi niye beklemedin bitirmeyi derseniz kendime göre sebeplerim vardı :)

Bu nasil bir düşünce,yani sen şimdi
çocuk gelinleridemi savunuyorsun.
Kocasi oldu diye okadar kisitlamaya hakki varmi.
Kocam benim döverde severde,hı?:sopa:
Sizce böyle birseyin arkasnda kim durabilir hangi bayan durur direk suçlayıcı bir sekilde konusmussunuzda ben o mesajmda her yasta evlenilir demek istemedim zaten bir baska mesajmda açkladm o mesajda biraz yanlş anlaşılmsm

Verdiginiz orneklere dikkat edin lutfen. Bu ülkede olaganüstü evlilik yasi bile degildir on üc yas. 13 yasindaki kucuk bir kiz cocugudur evlendirilemez. Ulkedeki sapik zihniyeti burada normallestirerek ornek olarak sunamazsiniz.
Emin olun kimse voylebirseyin arkasnda durmaz cahil eski zaman insanı degilim beb buna bir açklk getirelim nerden anlamak istiyorsak oradan anlamayalm rica rdiyorum bir yanls anlaşılma var burada emin olun ki cahil eski kafa birisi degilim

Öncelikle merhabalar:) 22 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım. 7 ay önce evlendim. Fakat her gün ayrılık düşüncesiyle yaşıyorum. Birlikte olduğum insan çok kıskanç. Onunla birlikteyken mutlu olamıyorum. Evlenmeden önce bir çok ayrılık yaşadık. Ayrılığım zaman beni sevdiğini söylüyor ve dönmem için çok ısrar ediyor. Sonra suçluluk duygusu hissediyorum ve ona üzülüp tekrar dönüyorum. Bu geri dönüş kararımda etkili olan kendi hayatımda başarısızlık korkusu da var. Ona karşı sevgi hissediyorum, fakat onunla olduğum müddetçe hayallerimin peşinden gitmem imkansız... İyi bir okulda okuyorum. İnsanlarla iyi ilişkilere sahibim. Birlikte olduğum insanın hayata bakış açısı benimkine göre biraz dar. Zengin bir adamla evliyim. Çalışma zorunluluğum yok fakat çalışmak, kendi ayaklarımın üzerinde durmak beni mutlu ediyor. Hayatta %100 doğru olan bir kararı bilemeyiz ama şunu bilmek istiyorum "Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Hayallerinizin peşinden mi, yoksa mevcut hayatınızda mı kalırdınız?"

Kocandan bahsediyorsun ama sanki sevgilinden ayrılmaktan bahseder gibisin. Keşke bu kadar erken davranmasaydın evlenmek için.

adam sübyancı. daha önce söyleyen olmuştur mutlaka ama. 18 yaşıan kadar iki yıl ayrı şehirlerdeydik diyo. kız 16 adam 31 yaşındayken başlamış ilişki. şimdi orta yere kusucam ya. senin etrafında hiç mi kimse yoktu da polise filan haber vermedi. bu ne be. dayak da var. senin yerinde olsam okulu bitirir anında boşanırdım.

Back
X