evlendim ama esim iliskiye girmiyor

Esinizin cinsellikle ilgili bir rahatsızlıgı olabilir utanıp soylemeyebilir ama cok sacma ilk gün gerdege girilmezmi ya insanlar birlesmek icin kac ay sene bekliyor tbiki evlilik sadece cinsellik degil ama kanun da böyle yani alıp ciddi ciddi konusun derdi neymis acaba merak ettim hadi gerdek gnu yapmadı yorgundu sonrası noldu bu is yorgunluk fln dinlemez var bir sikintisi

cok sacma bi yorum. acıyacağı icin kıyamamıs olabilir adam da korkmus olabilir ne var bunda konusur asarlar. bence bu seni cok sevdiğini gosteriyor. hazir olduğunu ona belli et zten cok acımıyor sızlıyo sadece. dunyanın en doğal seyi bu bir iki sefer acır gecer.
Tamam apla kızma ,ben 17 yaşında çocuğum daha ..ne anlarım

Ne yaptınız çok merak ettim. İnşallah esin normale donmustir

Ön sevişmeyi yapıp belli bir kıvama gelip kendini geri çekmesi inanılır gibi değil, 180 le giden bir araba aniden fren yapar mı ona benzer erkeğin bu durumu bırakamaz o noktada çok enteresan sonuç ne oldu merakla cevap bekliyoruz :)))

Bence de konuş anlatsın ne derdi varsa bir hafta sana el surmemesi doğal değil ilk geceyi beklemeye bile Sabri olmayan erkekler var

Ayyyy ben bu meseleyi daha önceden de duymuştum, arkadaşımın ablası sırf bu sebepten tüp bebek yaptırmak üzereymiş 3 yıl ilişkiye girmemiş eşi. Son anda bakmış değmez bu adam için deyip boşanmış. Adam hep böyle bakire ve parçalanmış ailelerden sahipsiz gördüğü kızları seçiyomuş evlenmek için. Şuan yine bir kızla 3. evliliğini yapmış, arkadaşımın ablası da duymuş bunu kızı uyarmak istemiş ama bırak karışma demişler. Allah ıslah etsin böyle adamlar neden evlenip insanların başını yakıyor anlamıyorum. Senin eşini tenzih ederek söylüyorum bunu. Sen canın acır erteleyelim dersin ok de erkek demez bunu be canım hiç normal değil. Deneyip yapamayanlar da oluyor iktidarsızlık veya erken boşalma ile. Hepsinin çaresi var bir üroloğa gitmek çok mu zor ya, ama erkekliklerine laf getirmeyecekler ya...
Eşini karşına alıp nazikçe ama açık açık konuşman, sorunun ne olduğunu sorman gerek.

Gecelik tarzı giy onu istediğini belli et olur bence :KK54: ilk gece anlayışlı olun uyarısını çok abartmış :KK53:

Aklıma şöyle bir senaryo geldi. Daha öncede birlikte olduğu birinin canı çok acıdı ve senin de açılmasından korkuyor veya daha önce hatırlamak istemediği tekrar yaşanmasından korktuğu birşeyler oldu.
O acıyacak falan dediğinde onu rahatlatacak birşeyler söyle. Acımayacak, acırda dururuz, dikkatli oluruz vs.

Merhaba arkadaslar,

ben gecen cumartesi evlendim. esimle daha öncede yakinlasmamiz oluyordu ama hic iliskiye girmedik. ilk gece zaten yorgunluktan iliskiye girmedik fakat ertesi gün bi yakinlasmamiz oldu tam ben hazirken biraz iceri girer gibi oldu ama kendini geri cekti ve suan penisim aciyor sonrada yapariz diyip kendini geri cekti.
pazartesi ise gitti ve cok yorgun geldi eve ama bi türlü iliskiye girmek icin adim atmadi. bu seferde ben bi hamle yapip ona sokuldum ve hoslanacagi seyler yaptim. tam kivama geldi simdi olucak diye düsünürken beni altina aldi ama canini acitmak istemiyorum dedi, bende ilk defa deneyimleyecegim icin cok mu aciyacak diye sordum oda evet dedi ona ragmen olsun tamma dedim ama o canini acitmak istemiyorum simdi zamani degil dedi. Sizce ne yapmaliyim ? Yeni evliyiz isten cok gec geliyor sinirli oluyor yaklasamiyorum o yaklassin istiyorum ama yorgun düsüyor. birde böyle gecelik tarzi seyler giymiyorum acaba öyle seyler mi giysem bilmedim :KK43:
Belki kendisinin ilk deneyimidir ve bu yuzden gergindir

Merhaba. Benimde bir sene oldu evleneli. Biz de ill gece yapamadık yorgunduk. Geri denediğimizde çok kasıldım olmadı. 2-3 defa bu şekilde yapamadık. Sonra jinekoloğum bana üstte olmamı ve penisini kendim sokmamı önerdi. Bu şekilde ilk defamı başardım ve çok kanadı.
Ondan sonrası düzene oturtturamadık. Bir senede doğru dürüst ilişkiye girdiğimi saysam bir elimi parmak sayısını geçmez. Kaç defa penisim ağrıdı deyip yolun ortasında boşalmadan önce bıraktığı oldu. Çok stresli yorgun ve bende öyleyim diye kötü bir rutine girdik. En az üç aydır yapmadık. Yakında tatile gidicez açıkçası nasıl olacak bilmiyorum. Oysaki bakımlıyım iç çamaşırı bir sürü aldım ama faydasız. Aşırı süslenip hazırlanmamı istiyor. Yani üstümde normal bir gecelik olsa yapmaz. İlla hazırlanmam lazım ve bende bunu artık yapmıyorum çünkü çok çalışıyorum ve zoruma gidiyor beni olduğu gibi kabul etmesi lazım..onun dışında herşey yolunda ama bu cinsellik sorunu benim psikolojimi çok bozdu ve sürekli negatif düşüncelere kapılıyorum. Hatta isteğim bile yok bu aralar. Evlenmeden önce bakireydim. Evlendim ama kadınlığımı yaşayamıyorum. Ve kendimi kadın hissedemiyorum o çok kötü.

Merhaba. Benimde bir sene oldu evleneli. Biz de ill gece yapamadık yorgunduk. Geri denediğimizde çok kasıldım olmadı. 2-3 defa bu şekilde yapamadık. Sonra jinekoloğum bana üstte olmamı ve penisini kendim sokmamı önerdi. Bu şekilde ilk defamı başardım ve çok kanadı.
Ondan sonrası düzene oturtturamadık. Bir senede doğru dürüst ilişkiye girdiğimi saysam bir elimi parmak sayısını geçmez. Kaç defa penisim ağrıdı deyip yolun ortasında boşalmadan önce bıraktığı oldu. Çok stresli yorgun ve bende öyleyim diye kötü bir rutine girdik. En az üç aydır yapmadık. Yakında tatile gidicez açıkçası nasıl olacak bilmiyorum. Oysaki bakımlıyım iç çamaşırı bir sürü aldım ama faydasız. Aşırı süslenip hazırlanmamı istiyor. Yani üstümde normal bir gecelik olsa yapmaz. İlla hazırlanmam lazım ve bende bunu artık yapmıyorum çünkü çok çalışıyorum ve zoruma gidiyor beni olduğu gibi kabul etmesi lazım..onun dışında herşey yolunda ama bu cinsellik sorunu benim psikolojimi çok bozdu ve sürekli negatif düşüncelere kapılıyorum. Hatta isteğim bile yok bu aralar. Evlenmeden önce bakireydim. Evlendim ama kadınlığımı yaşayamıyorum. Ve kendimi kadın hissedemiyorum o çok kötü.
Durmunuz hic normal degil. Bunu bi an once cozmelisiniz? 1 yil nasil dayandiniz hayret dogrusu. Esinizde %100 bi problem var ama ne? Sertlesemiyor ya da gay ya da????

Durmunuz hic normal degil. Bunu bi an once cozmelisiniz? 1 yil nasil dayandiniz hayret dogrusu. Esinizde %100 bi problem var ama ne? Sertlesemiyor ya da gay ya da????

Yok değil bundan eminim. Ama benim bu kadar zorlanmam ilk defada bir de seks konusunda hiç bir tecrübem olmaması onu soğuttu. Bir de süslü ve çok bakımlı değildim yavaş yavaş değişiyorum ama. Bilmiyorum. Bu yaz da çözemezsek psikoloğa gideceğim.

Yok değil bundan eminim. Ama benim bu kadar zorlanmam ilk defada bir de seks konusunda hiç bir tecrübem olmaması onu soğuttu. Bir de süslü ve çok bakımlı değildim yavaş yavaş değişiyorum ama. Bilmiyorum. Bu yaz da çözemezsek psikoloğa gideceğim.

Arkadaşlar normal erkekler için sex yapmamanın bahanesi olmaz,ama sex yapmak için herşeyi bahane ederler.yani öyle gecelik iç çamaşırı falan çok gerekli değildir.ha onlar aşırı derecede tahrik eder ama normal bir adam öyle aylarca hatta bir sene falan mümkün değil beklemez,bekleyemez. kocanizda bir sorun olduğunu siz kabul etmiyorsunuz o hiç kabul etmez.

İlişkiye girebildiniz mi ?
Arkadaşlar normal erkekler için sex yapmamanın bahanesi olmaz,ama sex yapmak için herşeyi bahane ederler.yani öyle gecelik iç çamaşırı falan çok gerekli değildir.ha onlar aşırı derecede tahrik eder ama normal bir adam öyle aylarca hatta bir sene falan mümkün değil beklemez,bekleyemez. kocanizda bir sorun olduğunu siz kabul etmiyorsunuz o hiç kabul etmez.

Evet haklısınız normal değil. Özel bir psikologdan randevu almıştım ama eşim yazı rahat geçirmemizi istedi, ve sorun hala devam ederse o zaman gidelim dedi. Ama bir yıldır çok yıprandım bu konuda. O normale dönse bile ben nasıl olacağım bilmiyorum.

bilmiyorum ya bu konu hakkindada pek bi bilgim yok ki :KK43: erkeklerdede acaba bi rahatsizlik oluyor mu iliskiye girmeyle alakali ? yani acik konusucam iliskiye girmesekte bosalma yasiyor uzun süren bi ön sevismemiz oluyor ama iste devami gelmiyor ve bosaldiktan snra cok kötü oluyor kalp atislari cok fazla yükseliyor :KK43:
Eşinizin erken boşalma sorunu var işte. Daha neyi sorguluyorsunuz? İlişkiye girmeden bosaliyobbi şekilde kendini rahatlatıyor, canını acitmak istemiyorum kis

Back
X