Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bunu kim niye sorsun ki ne yaptınız nasıl gidiyor diye
Bide saapamiyorsunuz diye neden ağlıyorsunuz her an aglamaklisiniz, balayından hiç bişey anlamamak ne demek gezin eglenin sadece bunu yapmak için gitmediniz ki oraya bu da eksik kaliversin n'olacak ki nasıl olsa hallolur Allah iyiliğinizi versin emi, ilerde bu problemi aştıktan sonra gulersiniz bu hallerinizi hatırlayıp

Ya ben de 1 ay sonra evlenecek biri olarak sormak istiyorum 3 gun sonra randevum var muaynneyi nasil yapiyor? arkadss cubukla bakti faln demis yoksa ultrason mu ? Ben bir de su dogum kontrol haplariyla ilgili bilgi alicam. Normalde nisanlim kendisi korunma teklfinde bulundu ama sirf ilk gece korkumdan hap alsam daha rahat islemi tamamlarim gibi geliyor kizlar sizce ? Hic korkum yokken ayrica yorumlat yuzunden tirsmaya basliyorum : )

cubukla falan bakılmayacak sıze :) korkulacak bırsey yok endıselenmeyın

Eger kanaman olmamissa o engel dedigin sey zar olabilir. Ama kendini kastihin icin ekstra darlik olusup ilerleyemiyor da olabilirsiniz. O engele geldiginiz noktada siz derin derin nefes alip verin cikmadan. Ve siz nefes verirken esiniz biraz daha girsin. Cok agri yasiyorsaniz eczaneden uyusturu bir krem alabilirsiniz sanirim emla diye bi kremdi.

benim bildigim kadariyla 1 2 ay once baslaniyor. Doktora danisirsin. Sadece ogun hapa baslamak riskli olur. Ilk zamandan sonra istersen birakirsin.

Öncelikle şunu soylim bu yaşadıkların çok normal şeyler yeni gelinler kervanına katildin ve hepsini unutacaksin inş.ama emek istiyor..Zaman istiyor..Sadece kendini yıpratma bu tarz süreçler oluyor mutlaka.

benim bildigim kadariyla 1 2 ay once baslaniyor. Doktora danisirsin. Sadece ogun hapa baslamak riskli olur. Ilk zamandan sonra istersen birakirsin.
Evet 1 ay var daha hastalanmadim 1 ay kala baslaniyor dedi ebe.ilk zamanlar kullanirsam iyi olur gibi geliyor siz ilk donemlerde boyle mi korundunuz ? Dogum kontrolun en azindan ilk zamanlar icin daha mi iyidir

Evet 1 ay var daha hastalanmadim 1 ay kala baslaniyor dedi ebe.ilk zamanlar kullanirsam iyi olur gibi geliyor siz ilk donemlerde boyle mi korundunuz ? Dogum kontrolun en azindan ilk zamanlar icin daha mi iyidir
Evet sormustum bende en hafif olan hapi verdi adini soylemem dogrumudur bilmiyorum. Bende 1 ay kala basladim hergun ayni saatte. Ama adetin bitimine dogruydu suan inan ki unuttum :) 1 ay kullandim evlenince 2 hafta sonra biraktim devam etmeyi tercih etmedim. Tabi senin tercihin ama dogrusu bu sekilde once baslaniyor yoksa hamile kalabilirsin.

Ya şimdi bişey diycem ama korkma :) beni de öyle korkuttular :)

Verdiler kat kat bezleri ,aman dikkat et yatağına bulaşmasın, sen temizleyemezsin diye :) aldım bezleri elime ,bu kadar kan benden çıkacaksa kan kaybından ölürüm, düşüncesiyle bezlere bakarken ,bi tane deve geldi eğildi kulağıma ,aman kasma kendini ,fişi takar çıkaramazsınız sonra üstünüze orterler bir çarşaf ,hastanede çekerler fişi :)) gözlerim pörtledi. .eşim dahil herkesi attım kapıya :) oturdum agladim, ben niye evlendim ,diye :)) ondan sonra uzun zaman eşim karşıdan baktı bana :)) neyse sonunda geldi o an ..bak dedim x 2 damladan fazla kan çıkarsa ,adam kesiyorlar, diye bağırırım :) adam korktu ..sonra biz halveti tamamladık ..bezleri verene de kulağıma eğilip kocami uzun zaman yatağımdan uzak tutmama sebep olan kişiye de uzun uzun nağmelerle sövdüm. .yaw herif bu kadar zaman ayrı yatılır mi gel hele dedim ,3 çocuk doğurdum :) kıssadan hisse ,acı var ama adam kesmiyorlar, acısı bile zevk ..korkma ..arkadaşların söylediği gibi kas gevşetici ve kayganlastirici jel kullan ..

Ben anlamadım.
O işi yaptık anne sorun yok diye mi haber verdini ?
hayır anne sağlığımız iyi demek için yani allah korusun kanama yüzünden filan hastaneye gitmek zorunda kalan insanlar oluyor ya o yüzden yani. oradaki olay o işi becerdik diye haber vermek değil sağlık

Ya bir tek bana mı tuhaf geliyor kaç yaşında insanların vücudunu tanıyamaması ? Vajina girişini bulamamak filan, ilginç.
o banada garip geliyor aslında . Hiç birşey yapmadıysan bile her ay regl oluyorsun kanamanın nereden geldiğini hissetmiyorlar mı acaba yada ona göre temizlik yapıyorsun sonuçta dokunmadan nasıl temizlik yapıyorlar ki

Ben de alisma asamasinda en azindan kullanayim diyorum cok tesekkur ederim sizler iyi ki varsiniz : )

ay çok şaşırdım ya insana böyle söylenir mi allah aşkına densiz tövbe tövbe yani üzüldüm senin için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…