Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah ya cok tatlisin : ) arkadssta boyle anlatti bana evli uzun zamandir seni hic dusunemiyorum hassassin hayal edemiyorum ama korkma 2 dkklik is der kikirdar

Bir de o icerde kalip kitlenme muhabbeti efsanesi nedir ya ? Oyle bir sey olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum senelerdir baddaniyeyle hastaneye giden cift hikayesi hahahaha

Hahahah ya cok tatlisin : ) arkadssta boyle anlatti bana evli uzun zamandir seni hic dusunemiyorum hassassin hayal edemiyorum ama korkma 2 dkklik is der kikirdar
Teşekkür ederim :)

Dost değil o ,düşman :) ilişki düşmanı ..hiç anlattıkları gibi değil ..travma yaşadım resmen :)

Ben de alisma asamasinda en azindan kullanayim diyorum cok tesekkur ederim sizler iyi ki varsiniz : )
ben 2.kutunun ortasındayken evlendim canım doktora gittim o önerdi . benim içtiğim ilaçta hastalığının birinci günü başlıyorsun kutu bitiyor 2-3 gün içinde tekrar hasta oluyorsun kutunun bitiminden itibaren 7 gün sayıyorsun 8. gün yeni kutuya başlıyorsun şey yanlız iyi hesaplamak lazım çünkü hastalığın düğün zamanına denk gelebilir dikkat etmek gerek ben çok ince hesap yaptım

Büyük ihtimal zar dır o .. aynı sorun bende de olmuştu .. doktor bana üst de olmamı önermişti . O zaman zar yirtiliyor ve ilişki normal e dönüyor

Bir de o icerde kalip kitlenme muhabbeti efsanesi nedir ya ? Oyle bir sey olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum senelerdir baddaniyeyle hastaneye giden cift hikayesi hahahaha
Ya işte bu hokkabazlar işin büyüsünü bozup içine s.cacak ya (çok pardon) , hemen ortaya bir hikaye uyduruveriyorlar. .

Böyle konuları okuyunca kız çocuklarını çocukluktan itibaren korkutan zihne o kadar sinirleniyorum ki. Oysa normali tamamen acısız o kadar doğal bir olay ki. Çok rahatsanız hiç kan bile gelmeyebilir ya da en fazla birkaç damla.
Öncelikle kendinizi rahatlamanız gereken durum bu işin acıyla hiçbir ilişkisi olmadığı. Korkmazsanız, eşinizle bir uyum yakalarsanız inanın bu kadar endişelendiğim şey bu muydu diyeceksiniz sonunda.
Beni de 20li yaşlarıma doğru annemin hiç zevkli değil, ilki acılı vs gibi şeylerle korkutmaya çalıştığını hatırlıyorum. Çok sinirlenmiştim ve tepki vermiştim. Bir daha o da kendini düzeltti ve evlenirken dahi yorum yapmadı.
Önce stresinizi atın, zaten herkes doğru tavsiyeler vermiş, o tavsiyeleri dikkate alın.

Bunun sebebi anatomik olarak kadin genital sisteminin öne dogru egimli olmasi. Yani o carptiginiz yer büyük ihtimalle kavis yeri. Siz de kendinizi kastiginiz icin kayganlik olmuyordur ve arka duvara tosluyorsunuzdur
Pozisyonunuzu değiştirin, esinizin arkaniza gectigi pozisyon anatomik olarak daha uygun. Bir de kayganlastirici kullanin. Kegel egzersizlerini de yaparsaniz birkac gune atlatirsiniz. Büyük kismino halletmişsiniz zaten

Yani ara verdigin 7 gun icinde ,kutu bitiminde hasta mi oluyorsun ?Normalde zaten geliyor denk en azindan onada ayar verir diye dusundum 2 dugunum var 1 hafta arayla cidden sikntılı durum ha illa olacak diye de bir kaide yok onemli olan saglik : )

Demiyim demiyim dedimde ustu kapali yaptik demeye aramissiniz iste. Hastanelik olurmus filan, hastanelik olsaniz illaki haberleri olur zaten.
Neyse herkesin kültürü farklı işte. Bize aşiri abes ve rahatsiz edici gelsede...

bak şimdi anlatıyım kendimden örnek vereceğim sana bir kutu ilacın içinde 21 adet mevcut . Ben içmeye başladım ve dün ilacımın sonuncusunu içtim. çarşamba günü hasta oluyorum. Yeni kutuya başlamak için kutu bitiminden tam 7 gün ileri sayıyorsun .Dün kutu bitti ben haftaya pazartesi yeni kutuya başlıyorum yani kutu bitimin üzerinden 7 gün geçiyor 8. gün yeni kutu .Benimde denk geliyordu hesapladım hep sonra geciktirici kullandım birkaç gün hafta olmadım onu bırakınca hasta oluyorsun zaten hastalığımın 1. günü ilaca başlamış oldum

Demiyim demiyim dedimde ustu kapali yaptik demeye aramissiniz iste. Hastanelik olurmus filan, hastanelik olsaniz illaki haberleri olur zaten.
Neyse herkesin kültürü farklı işte. Bize aşiri abes ve rahatsiz edici gelsede...
yani olabilir herkesin kültürü farklı tabi ben olsam aramazdım yazmazdım ama insanlar istiyor hayır diyemiyorsun bazı şeyler karşısında arasanda birşey olmuyor zaten .

Dunyada o kadar dermansiz dertlere edilecek dua varken sizin çiftlesmeniz için mi el açalım
Ay nasıl bir üslup ya siz etmeyin hakikaten üstü kalsın yav.. kadının derdi bu ki bu sıkıntıyı yaşayan çok sayıda kadın var bu forumda. yorumunuzdan utandım.

Bende 4 aylik evliyim hâlâ agrili oluyor dokrora gidecegim birkac gun sonra. Bende 3,5 cm kist vardi, sanirim o sebep oluyor tabi muayne olursam daha iyi anlayacagim. Sizde kist falan varmiydi..?

Doktora gidin. Çok abartmayın. Gunden gune gelişme olması çok iyi bir şey. İyi bir doktor sizı anlayacaktır. Çabuk atlatacaksiniz bu durumu muhtemelen. Yalnızca rahat olun. Eşinize de biraz anlayısli olmasını rica edin bir müddet.

Ben de ilk çiftleşmemizde (!) minnacık ergenler bu işi kolayca nası beceriyoki demiştim.
Zira uzun bi süre ısınamadım bu duruma.
ergenler olaya seviscez diye girmiyorlar bile, vücutlarını dinleyip akışına bırakıyorlar. Ama evlenince böyle olmuyor malesef. Dünyanın en rahat insanı da olsanız üzerinizde baskı oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…