- Konu Sahibi BettyRuble
-
Hahahah ya cok tatlisin : ) arkadssta boyle anlatti bana evli uzun zamandir seni hic dusunemiyorum hassassin hayal edemiyorum ama korkma 2 dkklik is der kikirdarYa şimdi bişey diycem ama korkma :) beni de öyle korkuttular :)
Verdiler kat kat bezleri ,aman dikkat et yatağına bulaşmasın, sen temizleyemezsin diye :) aldım bezleri elime ,bu kadar kan benden çıkacaksa kan kaybından ölürüm, düşüncesiyle bezlere bakarken ,bi tane deve geldi eğildi kulağıma ,aman kasma kendini ,fişi takar çıkaramazsınız sonra üstünüze orterler bir çarşaf ,hastanede çekerler fişi :)) gözlerim pörtledi. .eşim dahil herkesi attım kapıya :) oturdum agladim, ben niye evlendim ,diye :)) ondan sonra uzun zaman eşim karşıdan baktı bana :)) neyse sonunda geldi o an ..bak dedim x 2 damladan fazla kan çıkarsa ,adam kesiyorlar, diye bağırırım :) adam korktu ..sonra biz halveti tamamladık ..bezleri verene de kulağıma eğilip kocami uzun zaman yatağımdan uzak tutmama sebep olan kişiye de uzun uzun nağmelerle sövdüm. .yaw herif bu kadar zaman ayrı yatılır mi gel hele dedim ,3 çocuk doğurdum :) kıssadan hisse ,acı var ama adam kesmiyorlar, acısı bile zevk ..korkma ..arkadaşların söylediği gibi kas gevşetici ve kayganlastirici jel kullan ..
Bir de o icerde kalip kitlenme muhabbeti efsanesi nedir ya ? Oyle bir sey olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum senelerdir baddaniyeyle hastaneye giden cift hikayesi hahahahaYa şimdi bişey diycem ama korkma :) beni de öyle korkuttular :)
Verdiler kat kat bezleri ,aman dikkat et yatağına bulaşmasın, sen temizleyemezsin diye :) aldım bezleri elime ,bu kadar kan benden çıkacaksa kan kaybından ölürüm, düşüncesiyle bezlere bakarken ,bi tane deve geldi eğildi kulağıma ,aman kasma kendini ,fişi takar çıkaramazsınız sonra üstünüze orterler bir çarşaf ,hastanede çekerler fişi :)) gözlerim pörtledi. .eşim dahil herkesi attım kapıya :) oturdum agladim, ben niye evlendim ,diye :)) ondan sonra uzun zaman eşim karşıdan baktı bana :)) neyse sonunda geldi o an ..bak dedim x 2 damladan fazla kan çıkarsa ,adam kesiyorlar, diye bağırırım :) adam korktu ..sonra biz halveti tamamladık ..bezleri verene de kulağıma eğilip kocami uzun zaman yatağımdan uzak tutmama sebep olan kişiye de uzun uzun nağmelerle sövdüm. .yaw herif bu kadar zaman ayrı yatılır mi gel hele dedim ,3 çocuk doğurdum :) kıssadan hisse ,acı var ama adam kesmiyorlar, acısı bile zevk ..korkma ..arkadaşların söylediği gibi kas gevşetici ve kayganlastirici jel kullan ..
Valla durum bu ! Ortalık kör cahil kaynıyor ..yazık kocamsiz geçen bir ayima :)ay çok şaşırdım ya insana böyle söylenir mi allah aşkına densiz tövbe tövbe yani üzüldüm senin için
Teşekkür ederim :)Hahahah ya cok tatlisin : ) arkadssta boyle anlatti bana evli uzun zamandir seni hic dusunemiyorum hassassin hayal edemiyorum ama korkma 2 dkklik is der kikirdar
ben 2.kutunun ortasındayken evlendim canım doktora gittim o önerdi . benim içtiğim ilaçta hastalığının birinci günü başlıyorsun kutu bitiyor 2-3 gün içinde tekrar hasta oluyorsun kutunun bitiminden itibaren 7 gün sayıyorsun 8. gün yeni kutuya başlıyorsun şey yanlız iyi hesaplamak lazım çünkü hastalığın düğün zamanına denk gelebilir dikkat etmek gerek ben çok ince hesap yaptımBen de alisma asamasinda en azindan kullanayim diyorum cok tesekkur ederim sizler iyi ki varsiniz : )
Büyük ihtimal zar dır o .. aynı sorun bende de olmuştu .. doktor bana üst de olmamı önermişti . O zaman zar yirtiliyor ve ilişki normal e dönüyorArkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Zooor da olsa alıştım eşim giriyor en azından girişi bulabildik şükür :/
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...
Ya işte bu hokkabazlar işin büyüsünü bozup içine s.cacak ya (çok pardon) , hemen ortaya bir hikaye uyduruveriyorlar. .Bir de o icerde kalip kitlenme muhabbeti efsanesi nedir ya ? Oyle bir sey olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum senelerdir baddaniyeyle hastaneye giden cift hikayesi hahahaha
Yani ara verdigin 7 gun icinde ,kutu bitiminde hasta mi oluyorsun ?Normalde zaten geliyor denk en azindan onada ayar verir diye dusundum 2 dugunum var 1 hafta arayla cidden sikntılı durum ha illa olacak diye de bir kaide yok onemli olan saglik : )ben 2.kutunun ortasındayken evlendim canım doktora gittim o önerdi . benim içtiğim ilaçta hastalığının birinci günü başlıyorsun kutu bitiyor 2-3 gün içinde tekrar hasta oluyorsun kutunun bitiminden itibaren 7 gün sayıyorsun 8. gün yeni kutuya başlıyorsun şey yanlız iyi hesaplamak lazım çünkü hastalığın düğün zamanına denk gelebilir dikkat etmek gerek ben çok ince hesap yaptım
hayır anne sağlığımız iyi demek için yani allah korusun kanama yüzünden filan hastaneye gitmek zorunda kalan insanlar oluyor ya o yüzden yani. oradaki olay o işi becerdik diye haber vermek değil sağlık
bak şimdi anlatıyım kendimden örnek vereceğim sanaYani ara verdigin 7 gun icinde ,kutu bitiminde hasta mi oluyorsun ?Normalde zaten geliyor denk en azindan onada ayar verir diye dusundum 2 dugunum var 1 hafta arayla cidden sikntılı durum ha illa olacak diye de bir kaide yok onemli olan saglik : )
yani olabilir herkesin kültürü farklı tabi ben olsam aramazdım yazmazdım ama insanlar istiyor hayır diyemiyorsun bazı şeyler karşısında arasanda birşey olmuyor zaten .Demiyim demiyim dedimde ustu kapali yaptik demeye aramissiniz iste. Hastanelik olurmus filan, hastanelik olsaniz illaki haberleri olur zaten.
Neyse herkesin kültürü farklı işte. Bize aşiri abes ve rahatsiz edici gelsede...
Ay nasıl bir üslup ya siz etmeyin hakikaten üstü kalsın yav.. kadının derdi bu ki bu sıkıntıyı yaşayan çok sayıda kadın var bu forumda. yorumunuzdan utandım.Dunyada o kadar dermansiz dertlere edilecek dua varken sizin çiftlesmeniz için mi el açalım
Okuya okuya geliyodum, amacınız dalga geçmek değil sanırım ya da her neyse özür dilemişsiniz..Ben ciddiyim
Kirdiysam özur dilerim arkadaştan
Konuyu buyutmemesi gerektigini vurgulamistim tavrim sert olmus demek ki
Sizde hassasiniz demek ki bu konuda
Pardon
Dua ile olacak iş mi bu her şeye duayı karıştirmasak olmuyo dimi
Hem ne diye dua edicez
ergenler olaya seviscez diye girmiyorlar bile, vücutlarını dinleyip akışına bırakıyorlar. Ama evlenince böyle olmuyor malesef. Dünyanın en rahat insanı da olsanız üzerinizde baskı oluyorBen de ilk çiftleşmemizde (!) minnacık ergenler bu işi kolayca nası beceriyoki demiştim.
Zira uzun bi süre ısınamadım bu duruma.
Haberlerde okumuştum, nadir de olsa oluyormuş. Allah kimsenin başına vermesinBir de o icerde kalip kitlenme muhabbeti efsanesi nedir ya ? Oyle bir sey olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum senelerdir baddaniyeyle hastaneye giden cift hikayesi hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?