Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru bölgeyi hedeflediğinizden eminmisiniz?

Haberlerde görmüştüm. Vajinal yolun değil de idrar yolunun zorlandığını..
onu burada okumuştum bende yanlış yeri deniyorlarmış burada üye söylemişti

Dermansiz dert olarak görmuyorum evet. Alisilacak bir durum.Duaya gerek yok etmem de. Şans dilenebilir.Buyurun siz edin.Hersey uluorta konusulmus zaten yorumum çirkin değil konu sahibini gucendirdiysem affola
Alışılacak bir durum değil bu.. Yaşamayan nerden bilsin tabi.. Bilmeniz de zaten gerekli değil. Benim çirkin dediğim durum, konu sahibi için cidden çok kırıcı bir yorum yapmışsınız. Dua etmek zorunda da değilsiniz. Dalga geçmeyin yeter.

Yeterince hazir oldugun anda denemeli esin. Acele etmeden. Sen de kendini korkutma anlatildigi gibi bir aci degil. Parmagini kesince daha cok aciyor. Gozunde buyutme olayi.

benim düğüne 1 hafta filan kala görümcem arayıp otelde kalacaksın sen benim kardeşimsin o yüzden söylüyorum yanlış anlama yanına çarşaf al yatak kirlenir filan demişti . Ben hiç birşey almadım yanıma öyle bir bez almıştım ve benden sadece lekelenme geldi inan bir damla kan bile görmedik. Biz yaptık gerçekten canım acımadı sakin olun inanın acıyacak kasacak birşey yok yani. Hatta ne kadar çabuk yaptık dedik annemlere iyiyiz diye haber vermek için beklemiştik yanlış filan anlarlar diye. Bebe yağı krem vs kullanmayın mantar olursunuz eczanelerde kayganlaştırıcılar var onlardan alın. Ayrıca bence bir sorun yok o duvar dediğin senin kasındır kastığın için öyle hissediyorsun ilk girişte filan canın acıyor mu

Bende yanlış bölge derken muhabbeti yanlış anlamışım
ayyy allahım güldüm özür ya bu işte korkacak ne var acaba . Evlenmeden önce burada yazılanları okuyordum allahım korkacak birşey yok ama zorla korkutacaklar beni diyip okumaktan vazgeçmiştim ilk gece yatakta yatıyorum bir yandan allahım küçük bebelerde beceriyorlar nasıl yapıyorlar acaba diye düşünüyordum

Ben ciddiyim
Kirdiysam özur dilerim arkadaştan
Konuyu buyutmemesi gerektigini vurgulamistim tavrim sert olmus demek ki
Sizde hassasiniz demek ki bu konuda
Pardon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…