- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Hiç bilmiyorum ki cinsellik bölümüne taşınıyor galiba[/QUOTE]Konu kapandıktan sonra yazılanları görmüyor muyuz yoksa biz yani prolara acikken
Dermansiz dert olarak görmuyorum evet. Alisilacak bir durum.Duaya gerek yok etmem de. Şans dilenebilir.Buyurun siz edin.Hersey uluorta konusulmus zaten yorumum çirkin değil konu sahibini gucendirdiysem affolaNe kadar çirkin bir yorum..
Bebek yağı aldık ikinci gün, tahriş filan etmiyor korkmuştum başta.
Eğitimli insanlarda daha sık görüldüğünü söylüyor kadın doğumcular.İnanın var ya okumuş etmiş insanım bilgili kültürlü olarak tanınırım. Ama bu hale nasıl gelmişim anlamıyorum kendimi cahil küçük bi kız gibi hissediyorum.
onu burada okumuştum bende yanlış yeri deniyorlarmış burada üye söylemiştiDoğru bölgeyi hedeflediğinizden eminmisiniz?
Haberlerde görmüştüm. Vajinal yolun değil de idrar yolunun zorlandığını..
Bende yanlış bölge derken muhabbeti yanlış anlamışımonu burada okumuştum bende yanlış yeri deniyorlarmış burada üye söylemişti
Alışılacak bir durum değil bu.. Yaşamayan nerden bilsin tabi.. Bilmeniz de zaten gerekli değil. Benim çirkin dediğim durum, konu sahibi için cidden çok kırıcı bir yorum yapmışsınız. Dua etmek zorunda da değilsiniz. Dalga geçmeyin yeter.Dermansiz dert olarak görmuyorum evet. Alisilacak bir durum.Duaya gerek yok etmem de. Şans dilenebilir.Buyurun siz edin.Hersey uluorta konusulmus zaten yorumum çirkin değil konu sahibini gucendirdiysem affola
ayyy allahım güldüm özür yaBende yanlış bölge derken muhabbeti yanlış anlamışım
dogru benımde doktorum soylemıstı aynı seyıEğitimli insanlarda daha sık görüldüğünü söylüyor kadın doğumcular.
Kız bakmayın da yazdığınız okudugumda aklımadogru benımde doktorum soylemıstı aynı seyı
Pardon özür dilerim yanlış kişiyi etiketlemisimKız bakmayın da yazdığınız okudugumda aklımaaysenaz geldi IQ yüksek ya o bakımdan
Ben ciddiyimAlışılacak bir durum değil bu.. Yaşamayan nerden bilsin tabi.. Bilmeniz de zaten gerekli değil. Benim çirkin dediğim durum, konu sahibi için cidden çok kırıcı bir yorum yapmışsınız. Dua etmek zorunda da değilsiniz. Dalga geçmeyin yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?