Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasil bi aile yapisina sahipsin? Alkol aliyorsan alkol al dene bana mantikli gelmemisti ama bi tanidigim iki hafta snra alkolle oldu kasmamak icin

Ayni sorunu bizde yasadik.Anestol krem önerdi eczaci.Hemen alip denedik.hem sen hemde esin 5dk önce sürün sonra uyusacak biraz o bölge aci olmayacak.Sende acimadigu icin kasmiyosun olay tamam olur kolay gelsin.

anestol pomad kullanıcaksan esın prezervatıf kullansın
erkegıde uyusturuyor erkek uyusunca daha zor oluyor herseyı apacık yazamıyorum

ama bende hıc ıse yaramadıgı gıbı daha cok yakmıstı bı faydasını gormemıstım

Canım bu konu için psikolojik destek al, emin ol çok faydasını görürsün. Önce parmak egzersizi ile başla, eşinle denemeye başladıktan sonra da anestol kullan. Bunların hepsini psikolog söyler sana, bence destek al.

Va
vajinusmus tedavisi var üzmeyin kendinizi rahat olun

Canım senin problemin vajinusmus,yani psikolojik olarak kendini kastigin için olmuyor,yoksa bukadar gözünde büyütecek birşey yok,ben de aynı şeyi yaşadım ve çoğu kadın da yaşıyor başlarda,tedavi adı altında terapileri var ama ben maddi imkansizliktan dolayı kendim evde parmak egzersizleri yaparak yendim,vajinusmus sayfalarına bakarsan ayrıntılı yardımcı olurlar canım..

Ah tatlım üzülme. Aynı his bende de olmuştu, resmen beton bir duvar var mümkün değil yani vücudum kasılıyor asla ilişkiye izin vermiyordu. Tam 1ay sonra kendiliğinden oluverdi. Muhakkak kayganlastirici alın. Bana da kimse akıl vermedi, ilk gece sonrasında bı şey soran da olmadı....sen canını sıkma stres yapma o duvar zamanla yok olacak daha çok erken Balayinin tadını çıkar her şey ondan ibaret değil unutma

Ben anlamadım.
O işi yaptık anne sorun yok diye mi haber verdini ?

kizligi bukadar net hissetmeniz zor sanirim can yanmasi tamamdanorda bir seye takiliyor diyorsunuz
kizlik zari cesitleri vardir kalin olanlar kapali olanlar bi jinekologa gorunun isterseniz

Öncelikle balayınızın tadını çıkarın. Bırakın bunu bu kadar düşünmeyin. Eşinizle daha çok tatillere gidersiniz ama bu balayı, bir kez oluyor. Akşam ne yapacağınızı düşünerek harcamayın derim..

Eşimle 3. Gece birlikte olduk. İlk gece aynı engeli bende hissettim ve çok canım yandı. İkinci gece de aynı şekilde olunca doktora gittim. Doktor muayene etti. Plastik çubuk gibi bir şeyi içime sokup bir engel olup olmadığına baktı. Aynı zamanda ucundaki kamerayla içimi de görebiliyordu. Çubuk iki parmak kalınlığından azıcık daha inceydi. Ben "acıyacak mı acıyacak mı" diye doktoru yedim bitirdm tabi. Sonra kıvranmaya başladım. Doktor "Hiçbir engel yok, çok rahat çubuk girebildi. Yarısından fazlası içerdeydi. Bir penis aynı şekilde buraya girebilirdi ama girenin penis olduğunu gördükten sonra kendini kastığın için giremeyecekti" dedi. Olabildiğini gösterdi yani. Kayganlaştırıcı yazdı. Akşam kayganlaştırıcıyla denedik, kendimi rahat bıraktım. Fark ettim ki ufak bir yanmayı gözümde kocaman büyütmüşüm. O yanmaya biraz dişimi sıktıktan sonra olabildiğini gördüm. Birkaç gün sonra o yanmada kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…