- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Vallahi o konuyu aklima bile getirmeden yorumladimkızlar vajınısmusu yasamayan bılmez
cıdden bunalıma sokan bı mevzu
dalga gecmeyın
kıblerım hee
Hassas bir konu, siz de kusura bakmayın sert çıktıysam..Ben ciddiyim
Kirdiysam özur dilerim arkadaştan
Konuyu buyutmemesi gerektigini vurgulamistim tavrim sert olmus demek ki
Sizde hassasiniz demek ki bu konuda
Pardon
Biz o girişi 1 ay aradık sen yine ilk hafta bulmuşsun
Rica ederim kibardiniz gayetHassas bir konu, siz de kusura bakmayın sert çıktıysam..
vajinusmus tedavisi var üzmeyin kendinizi rahat olunArkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Zooor da olsa alıştım eşim giriyor en azından girişi bulabildik şükür :/
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...
Oha korkutmaya bak
Konu sahibi bizim ülkede kadınları bu konularda öyle korkuyorlar ki buyurun şekil A,bizde o ilk gecede ortalık kan revan olacak kurşun yemiş hale geleceğiz sanıyoruz
+10000000000Ne kadar çirkin bir yorum..
Ben anlamadım.benim düğüne 1 hafta filan kala görümcem arayıp otelde kalacaksın sen benim kardeşimsin o yüzden söylüyorum yanlış anlama yanına çarşaf al yatak kirlenir filan demişti . Ben hiç birşey almadım yanıma öyle bir bez almıştım ve benden sadece lekelenme geldi inan bir damla kan bile görmedik. Biz yaptık gerçekten canım acımadı sakin olun inanın acıyacak kasacak birşey yok yani. Hatta ne kadar çabuk yaptık dedik annemlere iyiyiz diye haber vermek için beklemiştik yanlış filan anlarlar diye. Bebe yağı krem vs kullanmayın mantar olursunuz eczanelerde kayganlaştırıcılar var onlardan alın. Ayrıca bence bir sorun yok o duvar dediğin senin kasındır kastığın için öyle hissediyorsun ilk girişte filan canın acıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?