20 yaşındayımTatlim gercekten cok kucuksun evlenip bebek sahibi olmak icinBuradaki bazi yorumlar gercekten acimasiz ve sert, haberin olsun.
Kaç yaşında evlendin20 yaşındayım
18Kaç yaşında evlendin
Kızlar az önce eşimle tartıştık ve evet bana böyle dedi hemen kısaca anlatayım az önce elektrik ler gitti bende fener getirdim oğlum ister gibi çırpınınca ışığı kendime doğru tutup eline verdim koca kişisi de al elinden gözüne tutma dedi tutmuyorum zaten dedim bana dengesiz diyince benimle düzgün konuş dedim konuşmuyorum diyince kalkıp üstüme geldi çocuk akıllı ol dedi bende çocuktuysam evlenmeseydin dedim oda evlendim de iy b*k yedim dedi sizce ben bu kişiye nasıl davranmalıyım çok kötü hissediyorum yardım edin....
Bişey yok bunda. Abartmışsınız ikiniz de o kadar. Gereksiz büyümüş. Uzatmazsanız geçer.Kızlar az önce eşimle tartıştık ve evet bana böyle dedi hemen kısaca anlatayım az önce elektrik ler gitti bende fener getirdim oğlum ister gibi çırpınınca ışığı kendime doğru tutup eline verdim koca kişisi de al elinden gözüne tutma dedi tutmuyorum zaten dedim bana dengesiz diyince benimle düzgün konuş dedim konuşmuyorum diyince kalkıp üstüme geldi çocuk akıllı ol dedi bende çocuktuysam evlenmeseydin dedim oda evlendim de iy b*k yedim dedi sizce ben bu kişiye nasıl davranmalıyım çok kötü hissediyorum yardım edin....
Yaşlar kaç ( zipzip i saygıyla anıyorum) ilk kavga mı bu birden bu laf söylenmez birikmiş bir şeyler gibiKızlar az önce eşimle tartıştık ve evet bana böyle dedi hemen kısaca anlatayım az önce elektrik ler gitti bende fener getirdim oğlum ister gibi çırpınınca ışığı kendime doğru tutup eline verdim koca kişisi de al elinden gözüne tutma dedi tutmuyorum zaten dedim bana dengesiz diyince benimle düzgün konuş dedim konuşmuyorum diyince kalkıp üstüme geldi çocuk akıllı ol dedi bende çocuktuysam evlenmeseydin dedim oda evlendim de iy b*k yedim dedi sizce ben bu kişiye nasıl davranmalıyım çok kötü hissediyorum yardım edin....
Doğrudur ama bi insan eşine bunu dememeliAl dedi git sesi kaynanam dedi çocuklarını dedi:)) kusura bakmayın okuyunca istemsizce aklıma geldi bu söz :) daha yolun başındasın yasın çok küçük ablacım. Bazen sinir anında ağızdan kötü sözler çıkmasın diye üstüne gitmemek lazım. Öğreneceksin zamanla sevgiler
Doğrudur ama bi insan eşine bunu dememeli
Alakası yok evde kalacak bi tipim yokBosver.
Uzerinde durma.
18 yasinda evde kalicam korkusuyla boyle hemen evlenirsen bazi seyleri yasayinca boyle uzulursun iste.
Alis.
Bu tarz seyler olabiliyor
29 yaşında tepkisiz şuanSiz 20 eşiniz kaç yaşında?
Eşiniz o cümleden sonra nasıl davrandı?
Uzatmayin böyle şeyleri aranıza soğukluk girmesin erken evlenmissjniz29 yaşında tepkisiz şuan
2 yıldır evliyiz ve daha kötü sözleri de olduX
Yaşlar kaç ( zipzip i saygıyla anıyorum) ilk kavga mı bu birden bu laf söylenmez birikmiş bir şeyler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?