Anlamaz dediğimi nerden çıkardınNe de olsa anlamaz diyosun di mi?
O iş hiç öyle değil işte.
Birbirinize karşı yükselen sesleri, gerginliği fark etmiyor mu sanıyorsun?
Hep bilinçaltına işleniyor onlar.
Şu an bebeğin boş bir cd gibi her şeyi kaydediyor
20 yaşındayım
Amin sağolunEvet baktim profilinden. Anne olmak icin cok erken. Her neyse Allah kolaylik versin her ana babaya.
Anlamaz dediğimi nerden çıkardın
Bende varımBaşlığa gülen tek ben mi varım
Bi müddet konuşmayınKızlar az önce eşimle tartıştık ve evet bana böyle dedi hemen kısaca anlatayım az önce elektrik ler gitti bende fener getirdim oğlum ister gibi çırpınınca ışığı kendime doğru tutup eline verdim koca kişisi de al elinden gözüne tutma dedi tutmuyorum zaten dedim bana dengesiz diyince benimle düzgün konuş dedim konuşmuyorum diyince kalkıp üstüme geldi çocuk akıllı ol dedi bende çocuktuysam evlenmeseydin dedim oda evlendim de iy b*k yedim dedi sizce ben bu kişiye nasıl davranmalıyım çok kötü hissediyorum yardım edin....
Al benden de o kadar! Nasıl güzel bir bağlantı kurmuşsunuz tebrikler...Al dedi git sesi kaynanam dedi çocuklarını dedi:)) kusura bakmayın okuyunca istemsizce aklıma geldi bu söz :) daha yolun başındasın yasın çok küçük ablacım. Bazen sinir anında ağızdan kötü sözler çıkmasın diye üstüne gitmemek lazım. Öğreneceksin zamanla sevgiler
Yaşınız çok genç onun büyük etkisi var sabır göstermeniz saygılı olmanız lazım birbirinize karşı yoksa tükenir gidersiniz ortada ne evlilik kalır ne huzur..2 yıldır evliyiz ve daha kötü sözleri de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?