Evlendim de iy b*k yedim

Boyle ufak seyler icin tartismayin.Biriniz ates iken digeriniz su olmali yoksa sudan sebeblerden evliliginiz biter Allah korusun

Aynen oyle malesef

Bence herkes evlenmeden bir mesleği olmalı ve kendi evini çevirip geçindirebilmeli kendi sorumluluğunu aldıktan sonra düşünmeli başkasının sorumluluğunuda taşıyabilirmiyim diye

Atarli semtin giderli gelini sen daha ergensin ya hatta cocuksun 18inizde koca derdine dusmeyin okuyun OKUYUNNNNNN

şimdi bir fener yüzünden tartışıp evliligimiz kötü gidiyor demeyin saçma sapan tartışmalar da arkanı dönüp enseme konuş edasıyla yanından ayrılsanız o saçma sapan iyi ..yedimleri duymazsınız.

Elektrik gidince eş kişisi cocukla sizi mi karıstırdı da size cocuk dedi
Bi insan eşine niye çocuk der yahu .

Canım ben kocamı hiç tanımıyprdum ki ikna edeyim annemi babamı

Evet maalesef

Canım sinirimden normalde böyle dilli biri değildim ama evlendiğimden beri hatta nişanlılıktan beri bana dil leriyle o kadar sözlü şiddet uyguladılar ki artık ister istemez bende karşımdakine karşı kendimi zırha bürüyorum ve savunma gereğinde bulunuyorum çok üzgünüm kusura bakmayın

Heralde herkesin eşi bu lafı söylemiş bi ben böyle kötü hissettim ilk defa duyduğum için olsa gerek

Alakası yok. Ben bu lafı duysam çık git boşanma davasını aç madem pişmansın zorla tutamam derim.. Kesinlikle kırılırım.
Malumun ilanıdır belki ama dile geldi mi kırılırım.
Asıl tepki çeken karşılıklı diyaloğunuzun tuhaflığı. Cahillik o kadar belli ki buradan bile.
Eşin dengesiz ve seviyesiz biri. O halde ona uyma. "Seninle bu şekilde diyalog kurmam. Benimle seviyeli konuş eşinim ben senin. Üstelik bir çocuk var gerginliği hissediyor" de ve kışkırtmaya çalışsa da uyma.

Üslubunuzu karşılıklı düzeltmek zorundasınız çünkü ortada bir çocuk var.
O sana şu anda çok küçük geliyor ama her şeyi anlıyor aslında.

BENDE KIRILDIM İŞTE DEDİĞİN O CÜMLEYİ KURDUĞUMDA AKLINI BAŞINA AL ÇOCUK BEN ERKEĞİM DİYO ERKEK OLMUŞTA BİR HALT OLMUŞ GİBİ

18 evlenilecek yaş değil ama evlilikte
Buna benzer herkes yaşıyor
Sende 1 2 gün küs bir fsha saygısız davranmasın

Pişmansa neden evlenmiş evlenmeseymiş zorlamı evlendirdiler şehzadeyi seninle madem öyle evi herşeyi sana bıraksın çeksin gitsin o zamanda mumla arar ailesini

Aslında çok büyük bir mesele değil.
Gergin olabilir stres olabilir işyerinde sıkıntı yaşamış olabilir.
Önemli olan genel durumuu nasıl?

Olmaması gereken konuşma geçmiş aranızda ama bunu ikiletmemek için uğraşın. Karı koca güz göz olamali asla ki bir ömür huzurlu rahat hayat sürsünler.

Eşiniz kızgınlıkla söylemiştir. Onunla sakince konuşun.

Olgunlaşmadan evlenmişsiniz, bütün sorunlara açık olun artık.
Sizden 1 yaş büyüğüm, kimsenin beni aşağılamasını dinlemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…