- Konu Sahibi notdefteri
-
çok teşekkürler arkadaşlar inan nilüfer sen yazını okurken bunu ben mı yazdım dıye ısmını okudum bu kadar benzerlık olamaz ya ben de esımle alısverıse gıdıyorum ben de dıkkat cekıcıyım bıraz yanı oyle dıyorlar sankı benımle gezmek ıstemıyorlar kıskanclık mı var dedım yanı nerdesın nılufer hangı sehır aynı seylerı yasıyoruz canım sana gelecek olursam ben 2 sene evde oturdum yenı calısmaya basladım senı o kadar ıyı anlıyorum kı senın ıcın daha zor sacma sapan bır seyler dusunmeye baslıyor her seyı kafaya takıyor faalıyet bul kendıne hemen sosyallemeye calıs kurslara katıl
canım seni iyi anlıyorum ben de 1 senedir gurbetteyim çalışıyorum işyerinde ki arkadaşların coğunun yaşı benden büyük hepsi çoluklu çocuklu apartmanda pek komşuluk ilişkisi yok alışmaya çalışıyorum işte iş çıkışı hadi bir yerlere gidelim diyebileceğim kimse yokk bende bazen kendime kızıyorum ben mi ortam kuramıyorum diye
Ne çok yalnızlıktan muzdarip insan varmış ben de sadece ben böyleyim zannediyordum... Çok özlüyorum eski dostluklarımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?