evlendım evlenelı arkadasım yok:(

notdefteri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
158
2
118
Muğla
çok konuskanım ,sevecenım yanı oyle denıyor ve hep ıyı nıyetllıyım ama evlendım evlenelı hıc ruhuma uygun arkadas bulmadım esımle ıletısmımız zayıf ıyı bır ınsan ama eeve gelıp tv seyredıyor ya da ben hep netteyım okulda ogretmenım herkesle ıletısım halındeyım ama herkes kendı telınce çalıyor ve herkes merkezden gelıyor kucuk bır ılcedeyım ben yenı de bır arkadas var o da bekar ve 5 yıldır burada arkadaslrı var yanlızım cok uzuluyorum ne yapmalıyım evlenınce esınle bekarsan kankalarla mı ya da yas ılerledıkce hep mı arkadaslıklar oluyor ben mı uyusugum var mı benım gıbı olan ya da bana yardımcı olacak kısıler

var canım aynı durumda olan ben..evlendiğimden bu yana ben de arkadaş edinemedim..öğretmenim ve okula yakın bi lojmanda kalıyorum..diğer arkadaşlar ilçeden gelip gidiyo..geçen yıl çok daha zordu tek evli bendim okulda..kurulu bi düzen vardı oluşmuş gruplarda..sonradan dahil olmakta zor oluyo ..bu yıl daha sakin en azından grup yok okulda ama sohbet sadece okulla sınırlı kalıyo..hep kendimi eleştiriyorum bu konuda ben mi arkadaş edinemiyorum die lojmandakilerlede pek iletişimim yok tek çalışan bayan benim ve sanırım kıskanılıyorum ( ne zaman bi araya gelsek hep bi hava atmalar ,övünmeler,,neyi ispat etmeye çalışıyorlarsa..bu durumda herşeyim eşim..alışverişe bile beraber gidiyoruz..

bende 5 yıllık evliyim ve küçük bir beldde yaşıyorum sen en azından çalışıyorsun ben ev hanımıyım ve hiç arkadaşım yok. eşine gelince emin ol bütün erkkeler sanki aynı fabrikadan çıkmış gibi hepsi aynı model o yüzden üzülme bizlerle aynı kadari paylaşan bir dünya bayan var

çok teşekkürler arkadaşlar inan nilüfer sen yazını okurken bunu ben mı yazdım dıye ısmını okudum bu kadar benzerlık olamaz ya ben de esımle alısverıse gıdıyorum ben de dıkkat cekıcıyım bıraz yanı oyle dıyorlar sankı benımle gezmek ıstemıyorlar kıskanclık mı var dedım yanı nerdesın nılufer hangı sehır aynı seylerı yasıyoruz canım sana gelecek olursam ben 2 sene evde oturdum yenı calısmaya basladım senı o kadar ıyı anlıyorum kı senın ıcın daha zor sacma sapan bır seyler dusunmeye baslıyor her seyı kafaya takıyor faalıyet bul kendıne hemen sosyallemeye calıs kurslara katıl

pardon ısımlerı yanlıs okudum nılufer derken irazcık sana yazdım ılkını degerını yenı bır umuta :)

inana irazcık benım yanıma kım gelse baslıyor kendını ovmeye neden neden dıyorum ben de kendımı elestırıyorum bende mı hata dıye

canım seni iyi anlıyorum ben de 1 senedir gurbetteyim çalışıyorum işyerinde ki arkadaşların coğunun yaşı benden büyük hepsi çoluklu çocuklu apartmanda pek komşuluk ilişkisi yok alışmaya çalışıyorum işte iş çıkışı hadi bir yerlere gidelim diyebileceğim kimse yokk bende bazen kendime kızıyorum ben mi ortam kuramıyorum diye

Bu konunun bir benzerini uzuuun cümleler halinde geçen gün ilk konum olarak açmıştım. Bende öğretmenim ama okulda herkes kendi halinde yaş farkı vs derken Ankaraya alışamama veee sonuç kocaman bir yalnızlık...

Çok zor bilirim bazen akıl sınırlarımı zorluyor bu yalnızlık. Şöyle hani ararsında gel bir kahve içelim ya da şunu yapalım şuraya gidelim diyebilecek kimsemizin olmaması çok üzücü ve zor. Allah yardım etsin seni çok iyi anlıyorum..

ben bekarken hergün akşam sekizden gece on iki bire kadar görüştügüm 5 arkadaşım vardı sayı bazen artardı ve en az üç kişi olurduk evlendik eşimin ailesinin alt katına taşındık burda hiç arkadaşım yok eşimden başka her sıkıntımı ona anlatıyorum... garibim uyuyana kadar dinliyor. çok özledim arkadaşlarımı ve ailemi

Son düzenleme:

maraştayım canım ben iş dolayısıyla..son senemiz burda ..eşim asker..seneye tayin bekliyoruzz..sen nerdesin..ben de senin yazını okurken aynı şeyi düşündüm o kadar çok beni anlatıyodu ki yazdıkların..tatlım benim sosyal imkanlarım var..arabayla gider gelirim okula..ne bilim tak çalışan benim diğerleri ev hanımı..bunun eksikliğini ezikliğini yaşıyolar sanırım..daha ilk evlendim geldim insan bi abla bekler yaa yol yordam gösterecek kapı komşum bile bana abla olamadı patronluk taslamaya kalktı..bi ara selam bile vermiyoduk bşirbirimize o dereceye geldi..muhatap olmayım diyosun ama o da olmuyo..gün sayıyom tatlım benim..in seneye gideceğim yer burayı aratmaz..yalnızlık cidden zor..çok iyi anlıyorum seni

ne kadar acı di mi gel kahve içelim ya da hadi bugün de kendimize ayıralım alışveriş yapalım diyeceğin bir kişinin bile olmaması...bi de ben bu kadın sohbetlerine dedikodularına alışamadım ..tarzım değil..sohbetleri açmıyo beni kim, kimle, nerde ,ne yapmış beni ilgilendirmiyo...

valla canım bende aynıyım evleneli 1 yılı geçti buraya geldim ve bi aylık evliyken çalışma kararı aldım çünkü dediğin gibi ne komşum var ne ark m eşimin ailesi burda ama ne onlar bize gelir doğru düzgün ne biz onlara kayınvalidemde hiç demez bi yere gitcekse götürmek fln bilmiorum neden .. çalışıorum şimdi özel bi sektörde fakat orda da kendime uygun ark bulamadım zaten orda az bayan var toplasan 4 tane sadece sürekli yanımda duran bi ablam var annemle yaştaşlar onla ii anlaşıorum ama kendi yaşıtın olmayınca olmuo ne biliym bende hep kendimde sanırdım sorunu ama ole deil galiba

bi şarkı varr..benimmmm derdim herkesten çookkk..ben nasıl yanmayammmm dağlarrr dağlarrr dağlarrrr dağlarrrr ....diye..oo aklıma geldi ama valla burda yanlız olmadığımı anladım...benim şöyle bi şanssızlığım oldu okul bitince bütün arkadaşlarım bi tarafa dağıldı sonra bi işe girdim o işte bi kızla beraber çalıştık ama pek benim kafamda değildi..yinede iş geregi sohbetimiz falan oldu...neyse sonra fabrikaya girdim ordada çok fazla herkesle hemen kaynaşamadığım için fazla arkadaş edinmedim olanlarda pek sağlam kızlar dğildi güvenemedim...bir iki tane vardı sadece sohbet ettiğimiz o kadar ilerisi olmadı...o işimdeyken zaten evlilik hayatım olu..eşimin yiğenleri falan benle yaşıt olduğu için hiç yanlız kalmam diyordum ama herkesin kendine göre çevresi arkadaşı varmış..hiçte öyle olmadı.....yani kendime bi samimi arkadaş bulamadım..halada aynı durumdayım daha yeni işten ayrıldım hamileyim şuan ama bi kafa dağıtacak sohbet edecek arkadaşım yok yaa..sinir oldum...ama olmuyor artık insanlarda internetti tvydi derken sosyalleşmeyi bırakıyo sanırım....nolck böyle bilmiyorum....

Ne çok yalnızlıktan muzdarip insan varmış ben de sadece ben böyleyim zannediyordum... Çok özlüyorum eski dostluklarımı...

Aaah ah ne çok yalnız insan varmış kalabalıkların arasında
Ben üniversiteyi bitirdim ve ailemin yanına döndüm....Kpss falan filan işte uğraşlar derken hali hazırda ben de evdeyim....Güya yakın yaşta kuzenlerim var ama onların da kendi çevreleri var işte gelip gitme çok yok malesef(
Anlayacağınız ben de sizin bekar halinizim...Kardeşlerim dalga geçiyor benle ev kuşu diye....Evden çıkmam ya bankaya ya kırkyılda bir gezmeye yada yürüyüşe oluyor..... Evlenince en azından eşim hayat arkadaşım olur onla vakit geçer diyordum ama demekki öyle de olmuyormuş...:44: Kfayı tırlatmak üzereyim bakalım nolacak hayırlısı hakkımızda....İşe yaramaz hissediyor insan kendini böyle malesef...Güya üniversite mezunuyumm.....(((((((((

Haklısın aslında insan çok. Ama kiminin yaşı çok çok büyük kimi kendini sadece evine çocuğuna adamış kiminin kafa yapısı sana uymuyor kiminin eşi kabul etmiyor vs vs derken bize düşen yalnızlık oluyor. Ama ben çok özlüyorum arayıpta bugün çok sıkıldım hadi dışarı çıkalım, saçlarımı kestircem gelsene beimle kuaföre, kahveyi koyum üstüne gel hadi bide üstüne fal ohh miss valaa dilerim en kısa sürede biter bu yalnızlığımız..

bende evlendıgımden berı cok yanlızım.Eşimden dolayı izmire gelın geldım ve o gun bugundur yanlızlıktan ıflagım kesıldı hıc kımsem yok ( cok uzuluyorum.Bırtek kadınlar kulubundekı forumcular...

Evlendim bir de evimden çok uzak ve farklı bir yere taşındım. Butun arkadaslarım uzakta artık ve yeni tasındıgım yerdekilerle de ortak nokta bulmakta zorlanıyorum zaten cok baskıcı ve kucuk, dedikodunun bol oldugu bir yer. 10 ay oldu geleli ve hala kafama gore bir arkadasım yok. Tek yalnız hisseden ben degilmisim demek evlendikten sonra...

Ben şu an bekarım ama benim dahi yok hadi şuraya gidelim buraya gidelim şöyle yapalım falan....Kadınların ortamlarına bayılırım böyle halamlarla beraber gezeyim desem onlar beni umursamıyo ki unutuyolar çağırmayı....Apartmanımızda kimse yok görüşebileceğim....Kızkardeşlerim var onlar da okuldu dersaneydi....Yemek yap ev topla dağılsın tekrar topla işte ben bundan ibaretim....Ders de çalışmak gelmiyor içimden zaten güya kpssye hazırlanıyorum....Tek işim kk daki forumlar işte başka da bişey yok...Akşam bi dizi izleyeyim diorum babam laf sokuyo dizikolik oldun sen de diye....Hergün başka işim olsaydı böyle olomazdım herhalde....!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…