- Konu Sahibi notdefteri
-
ne güzel.neresinde
aynı benn..ama yine çoğunluk çalışıyo heralde..çalışsam ne olurdu bilemiyorum ama bekarken anadolu yakasında oturuyodum evlendim avrupa yakasına taşındık..çalışmıyorum..binamda her katta 4 daire olmasına rağmen 6 aydır 1 Allahın kulu gelip hoşgeldin, daha yenisin bi ihtiyacın olursa gel fln gibi insaniyet namına bi harekette bulunmadı..evde sıkıntıdan patlıyorum..annemler uzak, kayınvalidemler uzak..yani istanbulda arabayla 10 dk.da gidebilceğin bi yer aslnda 1 saate tekabül ettiği için kimseye ha deyince gidilmiyo..ve hamileyim hamileliğimn ilk zmnlarında çok zorlandım çok ağladım..annemi özledim..mutfağa giremediğim zmnlarda bi yemek yapanım olsa diye içim acıdı ama kocama kıyamadığım için öğüre öğüre yemek yaptm...neyse işte kısacası kimsem yok şöle cnm sıkılnca kapısını çalabilceğim..4 gözle akşam olsun kocam gelsin diye bekliyorum oda gelince vakit sanki su gibi akıyo resmen gece oluyo birden hiçbişi anlamıyorum..pofff yaramı deşti bu konu..bi kuş aldım kendime onla sıkıntımı gidermeye çalışıyorum
ben de öleydim ya ilk evlendiim sene..yıldızda okudum maltepeye gelin geldim annemler başka şehirde bi tanıdık yok bu yakada berbat 1sene, sıkıntıdan çocuk yaptık o derece:)ama çocuktan snra baktım ki o diil benim ilacım, o ayrı bi vaka:))bu sefer gözümü dört açtım kızım minicikti avmde parkta konu komşu hatta burda görüşülebilecek yaşıt herkesle iletişime geçtim yani dışa döndüm hayat yalnız geçmiyo çnkü gelip beni kimse arkadaş sahibi yapamazdı kendim üstlendim bu işi:) vee şuan görüştüüm bi sürü grubum var hatta dost bile edindim diyebilirim 3-4 arkadaşım her dk arasam kapıma gelirler..benden tavsiye çocuk yoksa yakınlardaki spor salonları, yürüme alanları, kurslar,ortak özellikteki insanlar belki yaşlı bi komşu bi teyze bile arkadaşınız olabilir sakın eve kapanmayın yalnızlık berbat yaa..burdan da ocak anneriyle tanıştık görüşüoruz hala çok şekerler benim şansıma mı bilmiorum ama gerçekten dışarda ilk görüşmelerinizi yapın zaten az çok tanıosunuz insanları..sevgiler
bu arada ben Hataydayımhaklısın canım ben de arkadasa bugun dedım senın arkadasların var tabı ben yanlızım gelmıyorsun bana hıc dedım gelcem dedı :))) yanı ben gırısımdeyım artık napım gercı hep konusurum ama bu sefer guru yapmıyorum 1 kere gelmedı dıye eksıp atmıyorum .
arkadaşlar bence herkes boyle sehırlerı yazsın ve bulussun hepımız aynıyız ozellıkle yenı velenenler demekkı adaptasyon sorunu yasıyor eve kapanmayalım sonra kendımızde sorun arıyoruz öpüyorum hepınız:)
bende ankarada oturuyorumofff offf ne kadar çokmuş aynı dertte olan...
bende aynı şekilde evlendim.yalnızım arkadaşım yok
çalışmıyorumda.
yakınlarda akrabam yok..
kafa dengi yaşıma yakın komşum yok..
çocuk ta yok....3 sene olcak evleneli..tedavide görüyoruz..
çatlayacağım evde hep aynı şeyleri yapmaktan...
canım bende 3senelik evliyim.
bende ankaradayım..
ben batıkentteyimaynı sorunu ben de yaşıyorumben de Ankara'dayım İzmir'den geldim. 1 tane arkadşım yok. çok yalnızım. bu arada dikmende oturuyorum. yakın olan var mı ki bana
batıkent canımAydınlıkevler tarafındayım sen neredesin
canım bende 3senelik evliyim.18aylık oglum var.ankarada oturuyorum.cok yalnızım.her gunum evde oglumla geciriyorumben de öleydim ya ilk evlendiim sene..yıldızda okudum maltepeye gelin geldim annemler başka şehirde bi tanıdık yok bu yakada berbat 1sene, sıkıntıdan çocuk yaptık o derece:)ama çocuktan snra baktım ki o diil benim ilacım, o ayrı bi vaka:))bu sefer gözümü dört açtım kızım minicikti avmde parkta konu komşu hatta burda görüşülebilecek yaşıt herkesle iletişime geçtim yani dışa döndüm hayat yalnız geçmiyo çnkü gelip beni kimse arkadaş sahibi yapamazdı kendim üstlendim bu işi:) vee şuan görüştüüm bi sürü grubum var hatta dost bile edindim diyebilirim 3-4 arkadaşım her dk arasam kapıma gelirler..benden tavsiye çocuk yoksa yakınlardaki spor salonları, yürüme alanları, kurslar,ortak özellikteki insanlar belki yaşlı bi komşu bi teyze bile arkadaşınız olabilir sakın eve kapanmayın yalnızlık berbat yaa..burdan da ocak anneriyle tanıştık görüşüoruz hala çok şekerler benim şansıma mı bilmiorum ama gerçekten dışarda ilk görüşmelerinizi yapın zaten az çok tanıosunuz insanları..sevgiler
Ayy inanmıyorum arkadaşlar yaaa
yazdıklarınız ne kadar yakın şeyler bana,son günlerde bu sorunla boğuşuyorum,
bişeyler yapmalıyım diyorum,kursa filan gitmek istiyorum ama çalışıyorum da nasıl ayarlarım bilmiyorum
artık bende kendimde hata aramaya başladım valla,
neden kafa dengi arkadaşlarım olmuyor diye,yani hiç arkadaşım yok değil var tabii,
ama hepsi çocuklu ve girişken değilller bir araya geldiğimizde çok iyi vakit geçiririz ama buluşmamız aylar alır yani,
benim çocuğum lmadığı için biraz daha rahatım istediğim zaman istediğim yere gidebilirim,eşim sağolsun anlayışlıdır,
ama çok evcil bi eşim var,ev - iş iyice sıkıldım artık valla
yokmu bize bi çare
bende ankarada oturuyorum
ben batıkentteyim
batıkent canım
canım bende 3senelik evliyim.18aylık oglum var.ankarada oturuyorum.cok yalnızım.her gunum evde oglumla geciriyorum
bu arada ben şunu da merak ediyorum madem denk geldi sorucam.herkes yalnızlıktan ve komşuların ilgisizliğinden bahsediyor. evlerimizde yaptığımız misafirden misafire açılan salonlar ne diye var.ya da ben mi yanlış dişiniyorum.evin en büyük odasını 40 yılda bir gelen misafirler için mi saklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?