Ne kadar yapmaması gereken bir şey olsa da yapmış. Sonuçta burada yazmak istemediği belki de çok geçerli sebepleri vardı bırakmak için, bu derecede ön yargı fazla bence insan olarak.. Ya da en basitinden bi gençlik hatası yaptı ama ne önemi var artık bunu sürekli sürekli söylemenin ki, olan olmuş bayanlar. Arkadaş yeterince üzgün yalnızlığından ötürü zaten anladığım kadarıyla..
Mavera sen de üzülme bence gerçekten, bak daha bebeğin çok küçük. Biraz onunla ilgilen havalar da güzelleşince birlikte gezebilirsiniz artık. Büyüdüğünde de arkadaşın dediği gibi ismek'in tonlarca kursu var, onlara katılır arkadaşlar edinirsin zaten kolaylıkla.. Ama emin ol bi çok insan dahi arkadaşı olduğu halde yine de kendini yalnız hissediyordur çoğu zaman. en azından ben öyleyim. =)
Ne kadar yapmaması gereken bir şey olsa da yapmış. Sonuçta burada yazmak istemediği belki de çok geçerli sebepleri vardı bırakmak için, bu derecede ön yargı fazla bence insan olarak.. Ya da en basitinden bi gençlik hatası yaptı ama ne önemi var artık bunu sürekli sürekli söylemenin ki, olan olmuş bayanlar. Arkadaş yeterince üzgün yalnızlığından ötürü zaten anladığım kadarıyla..
Mavera sen de üzülme bence gerçekten, bak daha bebeğin çok küçük. Biraz onunla ilgilen havalar da güzelleşince birlikte gezebilirsiniz artık. Büyüdüğünde de arkadaşın dediği gibi ismek'in tonlarca kursu var, onlara katılır arkadaşlar edinirsin zaten kolaylıkla.. Ama emin ol bi çok insan dahi arkadaşı olduğu halde yine de kendini yalnız hissediyordur çoğu zaman. en azından ben öyleyim. =)
canım hoşgelmişsinn öncelikle:)) ama istanbul her anlamda zor bir yerdir..arkadaşlık,komşuluk...vs burda aramak çok zor bişiy..duymuşsundur aynı apartmanda oturupta kaynaşamayanları,hatt bırak onu birbirlerini bile tanımaz bu insanlar..diyelim kii buldun bir iki kişi..tamam herkes aynı değil ama çekemeyen,kıskanan insanlar da çok ne yazık kii..mutlu olucam derken daha çok mutsuz olabilirsin..karamsar bir tablo çizdim belki üzgünüm ama biz bile burda yaşadığımız halde kolay dostluklar kuramıyoruz ,en azından kendi adıma böyle söyliyim..biraz zamana bırak,mutlaka karşına çıkacaktır..:teselli: zamanla çocuğunu (Allah bağışlasın) yuvaya falan götürürsün,ne biliyim dr.a kontrole..vs.orda birileriyle tanışırsın.ama sen sen ol ve bu şehirde dikkatli ol,arkadaşlıklar açıısndan da...
selam arkadaşlar ben aslen denizliliyim 3 sene önce eşimle tanıştıım
güzel bi beraberliğin sonunda geçen sene evlendik eşim için
hukuk fak 1. sınıfta bıraktım 3 aylık bi oğlum var herşey güzel
ama gelgelelimki hiç arkadaşım yok burda istanbulda kimsem yok eşimden başka
insan bazen gerçekten çok bunalıyor...
insan bazen dertleşecek sorunlarını paylaşacak arkadaşlar istiyo...
ailemide çok özlüyorum .....
içimdekileri sizinle paylaşmak istedim
benim durumumda olan arkadaşlar varsa beni çok iyi anlarlar...
senağlama
canım başına gelmeyen anlamaz malesef uzaktan konuşmak o kadar kolaydır ki.. ben de istanbuldan kayseriye evlenip gitmiştim 2 ayım tam bir kabus gibi geçti apartman görevlisinden başka kimseyi tanımıyordum.. geceleri battaniyem kahvem ve ben balkonda sabahlardık tam bir dipteydim neyseki sonunda apartmandakilerle tanışma imkanım oldu ve güzel dostluklar kurdum. istanbula döneli 4 sene oluyor hala ordaki dostlarımla görüşüyorum ve en özel şeylerimi onlarla paylaşıyorum. umarım sende en kısa zamanda güzel dostluklar kurabileceğin insanlarla tanışırsın..
anlaşıln burdada beni anlayan çıkmadı
BENIMDE yok izmırden geldım ıstanbula:gitme: çok sıkılıyom çokkkkkkkkkkkk
benım kızımda 7 aylık ama ınsan dost arıyo
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:gitme:
seni okadar ii anlıyorum ki aynı durumdayım ve artık konuşacak kimse olmadığından iicene kafayı yedim hergünüm aynı sıkıldım çok
istanbulda yasayanlar biraraya gelebilirsiniz burdan tanisip
süper olurkaydirigubbakcemile5
bende evlenince baska bir ulkeye geldim sevemedim burayi. hic soyle oturupta dertlesebilecegim kimsem yok ailem uzakta yakinda bende yerim kafayi az kaldiiiiiiiiii
canım hoşgelmişsinn öncelikle:)) ama istanbul her anlamda zor bir yerdir..arkadaşlık,komşuluk...vs burda aramak çok zor bişiy..duymuşsundur aynı apartmanda oturupta kaynaşamayanları,hatt bırak onu birbirlerini bile tanımaz bu insanlar..diyelim kii buldun bir iki kişi..tamam herkes aynı değil ama çekemeyen,kıskanan insanlar da çok ne yazık kii..mutlu olucam derken daha çok mutsuz olabilirsin..karamsar bir tablo çizdim belki üzgünüm ama biz bile burda yaşadığımız halde kolay dostluklar kuramıyoruz ,en azından kendi adıma böyle söyliyim..biraz zamana bırak,mutlaka karşına çıkacaktır..:teselli: Zamanla çocuğunu (allah bağışlasın) yuvaya falan götürürsün,ne biliyim dr.a kontrole..vs.orda birileriyle tanışırsın.ama sen sen ol ve bu şehirde dikkatli ol,arkadaşlıklar açıısndan da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?