Evlendim, gurbete geldim hiç dostum kalmadı:(

mesajların hepsi,ni okudum da hiçbir önyargıysa rastlamadım ben.
önyargıyı bırakın kimse yargılamamışki zaten. sadece herkes okulu bırakmakla hata ettiğini yazmış.
konu sahibi konusun yazarken hukuku 1.sınıftan bırakıp evlendim yazarsa herkes yanlış yapmışın der tabiki. aferin iyi yaptın aşkının peşinde gittin sen der mi kimse??

konuya gelirsek;
buradaki insanların hepsi çok çekingen demişsiniz ya; eğer 3 yıldır ahpablık edecek kimseyi bulamadıysanız bence sizde de çekingenlik yok değil.
bebeğiniz daha 3 aylıkmış, önceden kursalar falan gitseydiniz şimdiye azçok bir çevreniz olurdu.
bundan sonrası için de kk buluşmalarından faydalanabilirsiniz.

bende 40 günlük bebeğimle istanbula taşınmıştım ama çok güzel arkadaşlıklarım oldu.hala görüşürüz.biraz çaba gösterin

canım başına gelmeyen anlamaz malesef uzaktan konuşmak o kadar kolaydır ki.. ben de istanbuldan kayseriye evlenip gitmiştim 2 ayım tam bir kabus gibi geçti apartman görevlisinden başka kimseyi tanımıyordum.. geceleri battaniyem kahvem ve ben balkonda sabahlardık tam bir dipteydim neyseki sonunda apartmandakilerle tanışma imkanım oldu ve güzel dostluklar kurdum. istanbula döneli 4 sene oluyor hala ordaki dostlarımla görüşüyorum ve en özel şeylerimi onlarla paylaşıyorum. umarım sende en kısa zamanda güzel dostluklar kurabileceğin insanlarla tanışırsın..

çok teşekkür ederim beni gerçekten iyi anlamışsın eğer gerçekten haklı sebeplerim olmasaydı bırakmazdım okulu zaten.....
ama işte insanlar sebebini bilmeden böyle yorumlar yapabiliyor...
yaşamayan bilemez bu durum...

sağolasın beni anlamışsın .... evet aynı apartmanda kimse kimseyle konuşmuyor
benim geldiğim yerde böyle değildi komşu komşusunu her yardımına koşardı
belkide bunu yadırgıyorum...

aynen aslen izmirliyim evlendim istanbula geldim tek kişi yok arkadaşım olarak sıkıntıdan patlıyorum evdeklava:

gerçekte çok teşekkür edrim ...... bakalım hayırlısı zamann ne göstericek....
hakkımızda hayırlısı...

anlaşılan o ki ben kendimi iyi ifade edmedim..
okulu bırakma sebebim gerçekten mecburiyetti
kim isterki o kadar birikimi bi anda heba etmek...
burda komşular birbirileriyle konuşmuyor herkez kaabuğuna çekilmiş durumda
mesela geçen hafta bir olay oldu 1.katta oturan yaşlı bi teyze vardı oğluyla beraber kalıyodu
gelini ve oğlu kadını dövmüşler kadın felç geçirmiş ambulans falan geldi
kimse inipte bakmadı ona bence bu çok acı bi durum...
arkadaşlar benim derdimi gerçekten anlayamayanlar var benim derdim arkadaş bulayım gezeyim tozayım değil ......sadece yeri geldiği zaman konuşabileceğim sırlarımı paylaşabileceğim
insanlar bulmak..
lütfen rica ediyorum beni yanlış anlamayın.....:Saruboceq:

BENIMDE yok izmırden geldım ıstanbula:gitme: çok sıkılıyom çokkkkkkkkkkkk
benım kızımda 7 aylık ama ınsan dost arıyo
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:gitme:

bende izmirden geldim istanbula evlendim ailemden uzağım tek kimsem yok yaa off

seni okadar ii anlıyorum ki aynı durumdayım ve artık konuşacak kimse olmadığından iicene kafayı yedim hergünüm aynı sıkıldım çok

aynen öyle arkadaşım.. insan bunalıyor...

valla canım denizliden sonra istanbulu belki biraz yadırgamışsındır ama
yapabileceğin şeyler mutlaka vardır, evde yapılabilecek öyle güzel şeyler var ki
bu durumunu fırsata da çevirebilirsin, hobilerini kazanca da çevirebilirsin
veya sadece eğlendiğin şeylerle vakit geçirebilirsin
öncelikle otur düşün neleri keyifle yaptığını, sonra onlara yönel, işleyen demir ışıldar unutma
sonra KK benim için vazgeçilmezdir, aklıma gelen herşeyi burda paylaşırım, ve burda gerçekten dost olan dostluklar buldum
buluşuruz, araşırız, herşeyimizi paylaşırız, son zamanlarda en güzel geçirdiğim vakitler KK'daki dostlarımla oluyor...
lisedeki üniversitedeki dostlarımın yerine kimseyi koyamam derdim ama oluyormuş,
onlar evlendi veya çalışmaya başladı kendi kabuğuna çekildi genelde.

ıstanbulda ben kendımı bıldım bılelı yasıyorum burda komsu olmaz olsada hayır gelmez bana gore benımde arkadasım yok hep uzaktalar tanımadıgın komsuyada gıdılmez burda fıkrımce ama anlıyorum aılen yanında degıl bırde okulu nıye bıraktın denıycem cunkı bende bıraktım sartlar dusunceler degesebılıyor sakın uzulme ben sımdı 2sınıfım aöfde okuyorum yenıden basladım anlıycagın umaraım evlılıgınde mutlusundur gerısı olur zamanla

bende evlenince baska bir ulkeye geldim sevemedim burayi. hic soyle oturupta dertlesebilecegim kimsem yok ailem uzakta yakinda bende yerim kafayi az kaldiiiiiiiiii

bende evlenince baska bir ulkeye geldim sevemedim burayi. hic soyle oturupta dertlesebilecegim kimsem yok ailem uzakta yakinda bende yerim kafayi az kaldiiiiiiiiii

COK ZOR CANIM YA BNDE İSTANBULA GELİN GELDİM YALNIZIM COK ARKADASIM OLCAK BİRİLERİ YOKMUU ÇILDIRACAĞIMMMeyvahedigeldismile

aynı canım ya bende istanbula gelin geldim nasıl bi yer buradası tek kişiyi tanımıyorum evde kafayı sıyırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…