Evlendim, gurbete geldim hiç dostum kalmadı:(

aynı canım ya bende istanbula gelin geldim nasıl bi yer buradası tek kişiyi tanımıyorum evde kafayı sıyırcam

ben evli falan değilim:)) doğma büyüme burdayım ama şuan bulunduğum yerde gidip geldiğim kimse yok inan..arkadaşlarım; çoğu evli,şehir içinde uzak ilçelerde yada şehir dışında..sizinle vakit geçiriyorum işte,bazen dışarı çıkıyordum..gerçi çalışırken de iyi oluyordu zaman geçiyor her şekilde..ama illa birisini bulucam falan diyede uğraşmayın yaa...nerden geldin bilmiyorum ama zor bir yer burası..insanları seçmek ,tanımak zor..mutlaka güzel dostluklarda var yok değil ama sakın yanlış kararlar vermeyin...sen hangi semtesin?yakın olanlarımız görüşebilir aslında burdan..

anadolu yakası çekmeköydeyim izmirden geldim bn istanbul çok farklı

anadolu yakası çekmeköydeyim izmirden geldim bn istanbul çok farklı

sevmeyen insan için zordur..burda yetişmiş için vazgeçilmezdir..kırk ayrı millet yaşıyo haliyle eski istanbul diye bişiy kalmamış..ben de anadolu dayım ama uzakmışız bayağ..çekmeköy yeni bir yerleşim yeri,özelliklerle sitelerin yoğun olduğu bir yer..

evet yeni bir yerleşim yeriymiş sen nerdesin

ya arkadaşım bizde öle sayılırız tek arkadaşım sırdaşım bi çocuklarım bi bu pc işte yuvarlanıp gidiyoruz bu kadar çocukla istesemde misafire gidemem gelemem bi evin içine tıkanıp kalmışız bence dert etme sıkıldınmı misafirlige gel kk ya hepimiz arkadaşız açılır konuşur dertleşiriz inan buralara geldikten sonra yanlızlıktan daha az dert eder oldum sizler hepiniz yanlızlıgımı dolduruyorsunuz dertleri okumak yorumlar yazıp yardımcı olmaya çalışmak çooook mutlu ediyo beni ehhh bide çocuklarımdan vakit bulup arkadaşların fotasunu seyrediyom oooh ne iyi sanki evlerine misafir olmuş albümlerine bakar gibi oluyorum sende cnm sıkıldıkça gir buralara yanlızlıgını unutursun

bende öle yapıyorum zaten burasıda olmasa ne yapcakmısız walla

canım bende 6,5 ay önce evlendim
kocaeliden marmarise gelin geldim
evet çok yalnızlık çekiyorum,kmsem yok...
tek arkadaşım sırdaşım eşim.
hatta onada söylyorum seni bu kadar sevmesem mümkün değil gelemrzsim diye
işye iyi tarafından bak istanbul büyük yer. hobilerle uğraşmak için fırsatlar yaratabilirsin kendine
ama burası kışın ölü bir yer
mesela halk eğitimin kurslarına gidebilirsin..
orda arkadaş da edinirsin. yalnız olduğunu düşünme senin gibi bir sürü insan var
benim tüm arkadaşlarım kk dan şu anda...

ona bakarsan bende lisans mezunuyum canım...hiç farketmez ha lise ha bilmem nee..bazen şans işidir o ..sen kariyer sitelerinde cv ni oluştur..ilanlara da başvur..

insanın şehir değiştirmesi cok zor ya bunalım gibi

evet bende iş arıyorum ..zor maa imkansız da değill...Allah yardımcımız olsun..kurslara falan katılabilirsin evet bak.halk eğitimin var artık pek çok çeşitte.

evet bende iş arıyorum ..zor maa imkansız da değill...Allah yardımcımız olsun..kurslara falan katılabilirsin evet bak.halk eğitimin var artık pek çok çeşitte.

evet allah yardımcımız olsun ama ilk yapmam gerekenin iş bulmak olduğunu biliyorum o yüzdende halk eğitime başlamak istemiyorum şimdilik canım umarım hayallerimiz gerçekleşir

vallahi arkadaşlar yalnızlık çok zor
arkadaşlık dostluk kavramkarı çok güzel ve özel şeyler....
bana fikir vermek için buraya yazan bütün arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum
eksik olmayın .....
iyiki varsınızopuyorumnanaktan

lisedeki üniversitedeki dostlukları özlüyo....
insan o zamanlar hep birlikte olunacak sanıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…