Evlendim, gurbete geldim hiç dostum kalmadı:(

bugün daha iyi gördüm seni sankiizemuszemus

allaha şükür iyi olmaya çalışıyorum .....
başka çarem yok insan bazen bazı şartlara alışmak
zorunda kalıyor eeee 15 ay oldu sayenizde daha iyi
olucam inşallah .......
opuyorumnanaktan

rica ederimm..herkes birbirine çok güzel desdek oluyor burda...sen de istediğin zaman ulaşabilirsin bana ..gerek burdan gerek özelden..opuyorumnanaktan

slm canım bende eşimle evlenip istanbula geldim.bir buçuk yıla yakındır evliyim.bende tüm arkadaşlarımdan ayrıldım burda hiö arkadaşım yok gibi.çocuk pek düşünmedim ilk zamanlarda yeni yeni düşünmeye başladım yalnızlıktan.güngören de oturuyorumçburda bi tezyem bi dayım vardı.kurslara filan başlamıstım.biraz kendime geldim derken şimdi ikitelli ye tasınıyorum ve tamamen kimsesiz kalacağım.üzülme allah herşeyin hayırlısını versin.arkadasın da öyle tabi.sıkma canını illa arkadasım olsun diye de arkadaş edinme kendine.inşallah hayırlı insanlarla tanısırsın ve güzel arkadaşlıklar kurarsın...

rica ederimm..herkes birbirine çok güzel desdek oluyor burda...sen de istediğin zaman ulaşabilirsin bana ..gerek burdan gerek özelden..opuyorumnanaktan

tamam canım sende bana istediğin zaman ulaşabilirsin özelden veya burdan ne zaman
istersen ben buralardayımopuyorumnanaktan

sağol zelihacım bu arada bende esenlerde oturuyorum yaza bende taşınmayı düşünüyorum bakalım belki o zaman yüca rabbim iyi insanlarla karşılaştırır:Saruboceq:

selam arkadaşlar bugün bana destek olacak yok galiba

hanımlar istanbulda yaşamadığınız alısamıyorsunuz anlıyorum

Son düzenleme:
istanbulu bırakmam alışınca seversınız bıraz zamana ıhtıyacınız var sadece ben hep burdaydım alısmısım ıste

Ben doğma büyüme ıstanbulluyum 3 kuşaktır bu böyle ama ıstanbul kadar tatlı bir yer yok...
Bence çoğu dünya şehirlerinden çok çok daha üstün...
Siz küçük şehirlerde büyüdüğünüz için devasa geliyor alışamıyorsunuz, ama zamanla seversiniz hatta kopamazsınız... yerimseniben
Ben bugüne kadar kopabilen görmedim.
a.s.

yaaa bilemedimm napıyım..bi kere bölee tanındım diye düşündüm,bide çok itici duruyo sanki bakıncaa..ay nebilimm canımm karar veremedim bi yaaabilmiyorumkismile

dostum dediğiniz bi insanla hayata dair herşeyinizi paylaşırmısınız arkadaşlar ne kadar özelde olsa anlatırmısınız ..........

18 yaşındasın henüz ve 1 çocuğun mu var?
Çok erken değil mi evlilik için?
ohaoldumsmile
Zamanla ıstanbul'u seversin ama bunun önce bebek büyümeli gezip dolaşmalısın...
Esenler pek güzel bir yer değil açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…