Evlendim hala surat asıyorlar.

triptofan

pipisine gurbaann:)
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
3.897
3
66
Ankara
..........................konu benim içimde kapanmıştır arkadşlarımın tavsiyesine uyup takmıyorum. konu eski olduğu için yeni yorum yapılmasın kapatılabilir.

Son düzenleme:
Ya boşverin onu bunu, yok öylemiymiş yok böylemiymiş diye kendinizi neden üzüyorsunuz ki. Elif ister konuşsun ister konuşmasın, bu size bir şey kaybettirmez. Şimdi olayları irdeleyip öküz altında buzağı ararsanız işler iyice sarpa sarabilir.
Şimdi burada bir sürü fikir ortaya konacak, sizin içinize iyice kurt düşecek, boşuna kuruntu yapıp kendinizi daha fazla üzeceksiniz.
Evlenmişsiniz, seviyor ve seviliyorsunuz eeeee gerisi boş yani değil mi? Kim ne düşünürse düşünsün, ne yaparsa yapsın, siz kulak bile asmayın boşverin gitsin.
Evliliğinizin tadını çıkarın.

doğru diyosun da zoruma gidiyo ya her an akrşılacaz gibi oluyorum akaraba ortamalrında neyapcam bilmiyorum.doğru strateji geliştirip saçmalamamamk istiyorum.yani onun niyetinden emin olsam ona göre davrancam. bazen olayın içinde olunca net bakamıyor insan.

Geçmişte ne olduysa olmuş artık evlenmişsiniz.Arkadaşınızla ilgili çok da yorum yapmak istemiyorum.Zaten o msjlaşmalardan,erkek arkadaşlarıyla gelip öğrenci evinizde kalmak istemesinden sizin bunu eşinize söylemenizden sonra birşeylerin eskisi gibi olmasını bekleyemezsiniz.

Aradan zaman geçmiş siz sevdiğiniz adamla evlenmişsiniz.Düğüne gelmediyse gelmedi.
Sizde onun düğününe gitmeyiverin.Madde madde sorular yazmışsınız ama hiç gerek yok kendinizi bu konuda bu kadar strese sokmaya.Ne diye geçmişi deşip ''acaba Elif eşimi seviyormuydu,nazmı yaptı,kendini ağırdanmı satmak istemişti ''acaba elif benim dostummuydu''bunlar çok da mantıklı gelmedi bana.Sonuçta teyzesinin oğlu,istememek için daha geçerli bir neden olamaz bence.

Bence Elif'i bu kadar hayatınızın merkezine oturtup sorun haline getirmeyin.Bunu eşinize ve çevrenize çok belli ediyorsunuz sanırım.Yapmayın,insanlar bu durumdan dolayı onu kıskandığınızı bile düşünebilir.eşinizin msjlarını insanlara göstermesinde iyi niyetli olmadığını düşünüyorum.O zaman içiniz daha rahat olmalı ve geçmişte yaşamamalısınız.karşılaşırsanızda onun tepkisine göre davranırsınız.Baktınız slm vermiyo çevirin kafanızı.Düğününede gitmek zorunda değilsiniz sonuçta o sizinkine gelmemiş,Kayınpederiniz,kayınvalideniz giderler,olur biter,Dert etmeyin bu kadar.Hayatta çok daha büyük sorunlar var emin olun.

ilk adımı o atsın yani.evet..teşekkür ederim. bizim oralarda akraba evliliği çok rastlanır.mantıklı o yüzden bence istemesi.

hiç muhatap olma aynı ortamda karşılaşsanız bile o sana selam vermedikçe sen selam verme sakın. benimde aynı durumlar başıma geldi ama eşimi seven dayısının geliniydi. evli çocuk sahibi kadın kıskandı resmen beni. ne ben nede eşim görüşmeyiz hiç sadece bayramda karşılaşırız tesadüfen ondada ben asla selamlaşmam. bu tür kişiliksizler kıskançlıklarından yuva bozmaya kadar vardırıyor. uzak dur hiç kaale alma, eşim elifi sevseydi onu alırdı demekki beni sevdi benimle evlendi de geç boşverr.

konuyu kapatın bence. boşuna didikleyip eşinizin de aklına sokmayın. ve de çok fazla aynı ortamlarda bulunmayın...

Bunları niye düşünüyosun bi de maddeler halinde yazacak soracak kadar abartmışsın anlayamadım , pembe dizi gibi, neyse ne olmuş bitmiş o insanlada görüşmeyin istemiyosanız geçmişi irdelemenin manası ne

maddeler halinde yazmam açık olsun diye. 2 aydır bekliyorum arayacak mı diye çünkü ilkookul ark. bile arıyo ki biz birbirimizi çok severdik.beni rahatsız ettiği için paylaştım.çok büyük dertler yaşamadım çok şükür onun için bunlar benim gözümde büyüyor olabilir. ama kimseyle küs kalmayı sevmem prüz olsun istemem. size sordum acaba suç bende mi özür dilesem veya ne bileyim düzeltebilir miyim diye....herkes aslında onu seviyomuş ama nazlanıyomuş sende olunca kıskandı filan diyo. ailecek tripleri dikkat çekiyo ve sık sık konusu açılıyo ben de ne diyeceğimi bilemiyorum. ne oldu siz iyi arkadaştınız filan. TEŞEKKÜR EDERİM TECRÜBELERİNİZİ DİKATE ALACAM.

Bu elifi niye bu kadar önemsiyorsunuz ki.
Geçmişte birşeyler yaşanmaya kalkışılmış ama olmamış olabilir.
Hatta eşiniz bu elifle birşeyler yaşayadabilir, ayrıladabilirdi.
Bunu bile şuan dert edecek birşey yok.
Ki bunlar yaşanmamış bile.
Karşı taraf zaten size karşı tavrını almış, görüşmüyorlar.
Ne güzel işte, siz de görüşmeyin olsun bitsin.
Diyelim ki eşinize karşı birşeyler hissediyor, e ne olacak, varsın hissetsin kendi kendine.
Varsın ailecek surat assınlar, trip yapsınlar.
Ne önemi var, bakın kendi hayatınıza, çıkarın hayatınızdan.
Fazla takmışsınız bu kişileri.
Artık sizin eşiniz geçmiş ola.
Boşverin milleti.

Evlenmeden önce işlerin bu raddeye geleceiğini tahmin etmedinizmi? Yanlış anlamayın lütfen sizi eleştirmiyorum ama demek istediğim şu.. Bence onu ve seni kıskandığı için yapıyor... Hani sizi ziyarete gelmişler ya erkek arkadaşıyla "ben ahmeti değil bunu seviyorum" demek istemiştir bence... Yani siz şüphelenmeyin diye... Mesafeli durun gerekirse konuşun... Hem neden çekiniyosunuz ki görüşürsek ne olur diye? Bence o çekinsin.. Trip atan o, tebrik etmeyen düğününe gelmeyen o...
Salla gitsin.. Evliliğinin tadını çıkar... Eşinle mutlu ol ki o da çatlasın!

a.s arkadaşım olmasaydı umrumda olmazdı ama neyse tamam takmayacam. onlar yaklaşırsa yaklaşırım. bayramda seyranda ziyaret ederiz ama resmi soğuk bi havada geçer 5 dk da kalkarız.kıskanıyosa kıskandığıyla kalsın.kıskanmıyosa bana kızgınsa maalesef benden bi adım bekliyor olabilir ama atamam buna emin olmadan. bunu anlamamın da yolu yok.. neyse teşekkür

çocuğum olursa başak burcuna denk getirmeyecem takıntılı oluyo böyle. yaa bide aralarında bişe olsa ben hayatta yapamazdım çıldırırdım. kaldıramazdım galiba..iyi ki çok çapkın değilmiş.

bence elif selam verirse ver sende o nasıl davranırsa sende öyle davran cok takma onu olmuş bitmiş gecmişte boşver evliliğinin tadını cıkar keyfini bozma canm :sm_cool:

ilk adımı o atsın yani.evet..teşekkür ederim. bizim oralarda akraba evliliği çok rastlanır.mantıklı o yüzden bence istemesi.

ilk adım falan atmasın karşılaşırsanız bile yüz vermeyin ben huylandım bu eliften ne biçim bi insan utanması yok galiba ailesine de neler anlattı acaba baksana oğlan annesiyken kaynanayın haberi yok onlar ailece biliyo herşeyi ve herkese anlatıyolar onun kızı evlenecekken sen araya girmiş eşini kandırmış gibi pozisyon yaratıyolar akrabaya hısıma seni yanlış aksettiriyolar hiç bulaşma elife falan görüncede meraba meraba bunlar sen biraz yüz versen nasıl olsa unutttu der deikodunun arkasını kesmezler hiç oralı olma ALlah utanma arlanma duygusu versin içlerine
bırak arkandan konuşsunlar padişahın bile arkasından konuşurlarmışsempatiksalakcinni
biraz uzun oldu ama okuyunca terbiyesizliğine sinirlendimkötükedihüso

Bu elifi niye bu kadar önemsiyorsunuz ki.
Geçmişte birşeyler yaşanmaya kalkışılmış ama olmamış olabilir.
Hatta eşiniz bu elifle birşeyler yaşayadabilir, ayrıladabilirdi.
Bunu bile şuan dert edecek birşey yok.
Ki bunlar yaşanmamış bile.
Karşı taraf zaten size karşı tavrını almış, görüşmüyorlar.
Ne güzel işte, siz de görüşmeyin olsun bitsin.
Diyelim ki eşinize karşı birşeyler hissediyor, e ne olacak, varsın hissetsin kendi kendine.
Varsın ailecek surat assınlar, trip yapsınlar.
Ne önemi var, bakın kendi hayatınıza, çıkarın hayatınızdan.
Fazla takmışsınız bu kişileri.
Artık sizin eşiniz geçmiş ola.
Boşverin milleti.

gerçekten çok güzel özetlemişsiniz artık o senin diğer yarın olmuş güzel günlerin keyfini çıkar

Back
X