Evlendim, hiç kız arkadaşım yok

sungerbo

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
37
0
16
Ankara
kızlar bana yardım edin kafayı emek üzereyim galiba , evlendim bu güzel olan haber ama çok yalnızım eşim çok iyi ama bi kız arkadaşın yerini tutar mı hiç arkadaşa susadım resmen hiç kız arkadaşım yok psikolojim bozuldu ya

Öncelikle merhabalar,kullanıcı adlarımız ne kadar da benziyor
Neden arkadaşınız yok farklı bir şehre mi gittiniz evlenince veya eşiniz mi çok kıskanç?

Öncelikle merhabalar,kullanıcı adlarımız ne kadar da benziyor
Neden arkadaşınız yok farklı bir şehre mi gittiniz evlenince veya eşiniz mi çok kıskanç?

yo hayır aslında arkadaşm var ama bn görşmüyorum görüşemiyorum eskidenböyle değildi artık bütün dostluklar parayla olmuş para harcanmadan arkadaşlarımla vakit geçiremez olmuşum ki bu aralar sıkıntıdayım parasal konuda çok bunaldım hiçbiriyle görüşemiyorum

Bi parkta oturup çekirdek bile çitleseniz yeter aslında ama arkadaşlarınızda bir takım problemler var sanırım dostluklar parayla dediğinize göre...Çalışıyor musunuz peki?
Çalışmıyorsanız hava da güzelken yürüyüşler yapın derim ben.
Maddi sıkıntılar da olunca iyice bunalmışsınız anlaşılan,Allah yardımcınız olsun bu arada.

teşekkür ederim çalışmıyorumda hayatın bana bi getirisi yok die düşünüyorum son noktadayım herşeyin son noktası aşkın , sevginin , yalnızlığın içim doldu taştı son noktalarla sabah kalkmak akşam yatmak istemiyorum eşimde bu ara fazla ilgilenemiyo bnmle geç gelmek zorunda kalıyo yorgun oluyo yatıyo ona hak veriyoumda ben bittim ya akşama kadar ben duvarlara bakıyorumduvarlar bana allah yalnızlığı vermesin düşmanıma

Olur mu öyle şey hiç bakın ne güzel yuva kurmuşsunuz son nokta da ne demek yok öyle şeyler
Sadece kadınlar kulubunde konu okuyarak herşeyi unutup tertemiz sayfalar açtığım o kadar çok gün oldu ki...
Dört duvar arasında kalamaz insan,doğasına aykırı.Bence kendinize uğraşlar edinin,yeni arkadaşlar edinin.Annenizle altın gününe bile gidin ben gidiyorum valla çok da seviyorum bi grubunu
Çalışın bence bir yerlerde hem maddi durum açısından hem gün geçirmek açısından.

Alın eşinizi akşamları bi yerlere gidin,evinizin şeklini değiştirin kendinize maskeler yapın saçınızı yapın insan rahatlıyor kendine baktıkça...
Ama bence herşeyden önemlisi kendinizi ve hayatınızı sevin sonrası zaten önemli değil.

peki ya annem yoksa . . benim yaşayan ama ölü annem var kılına değişmem dünyayı ama annem bana sırt çevirdi eşimin borçları var yüklü borçları bana boşan gel dedi eşim ailesine karşı beni küçük düşürdü bütün ailenin içinde beni eve götürmek istedi gitmedim gidemedim eşimi yalnız bırakamadım herşeyin üstesinden geliriz dedim sadece eşim var anlıyacağın ne kendi ailemden nede eşimin ailesine kimseyle görüşyrz arkadşlarda olmaynca . . . offf

Sizin durumunuz gerçekten çok zormuş Allah yardımcınız olsun.Ne diyeceğimi bilemedim şimdi ama arkadaşlarınızla bağınızın kopmasını gerektirecek bi durum yok sanki onlar size sırt çevirmediyse.
Bunun yanında komşuluk ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz,burdan bile arkadaş bulabilirsiniz.Herşeyden önemlisi zamanını siz bilirsiniz elbet fakat ailenizle aranızı geç olmadan düzeltin bana kalırsa.
Size şimdiye kadar tavsiyede bulundum ama bu bir rica olacak lütfen herşey rayına oturana kadar çocuk doğurmayın

Yalnızlığından kurtulmak biraz da senin elinde. Görüşebileceğin arkadaşların varmış zaten, kafana esti mi ara arkadaşını gel bir kahve içelim de. Gezelim, alışveriş yapalım de.

Bu aralar parasal konularda sıkıntı çekiyorsan evine çağırabilirsin. Film izlersiniz. Oturursunuz. Dertleşirsiniz. Ne bileyim.

eger boyle hıc kımseyle gorusmeyıp sadece evlılıgınızle sınırlarsanız bırbırınızı bır sure sonra 1 de bakmıssınız ılıskınız monotonlasmıs bıkıvermıssınız bırbırınzden...eger kı arkadaslarınızla aılenızle ılıskılerınızı duzeltmezsenız veya ne bıleyım yenı arkadaslar edınmezsenız yenı cevrelere gırmeyıp yenı ugraslar edınmezsenız bence evlılıgınızın cıkmaza gırmesı yakındır..bu gıdısatın sonunun boyle olacagı gayet acık ve net yani....siz böyle böyle hem kendınızı hem bırbırınızı bezdırıyorsunuz bence....esınızle karsılıklı konusup cozum uretmeye calısın derım ben...

Birileriyle bulusup görüsmek icin illa para gerekmiyoki evinize çagırın bi kuru cay,kahve versenizde olur.. olmuyorsa da sorun sizde degil arkadaslarınızdadır tam bilemedim :44:

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kızlar aynen bende yanlızım evlenip elazığa geldim havalar yine açıldı yaz geldi eve tıkılı kalmak istemiyorum kala kala 1 yılda 65 ten 81 kiloya çıktım yokmu yürüyüş yapabileceğim kafa dengi iyi bir arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…