Evlendim kilo aldım

GUELO

PAMUK
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
49
0
36
Almanya
Herkese günaydın, sızden yardım beklıyorum, evlenelı 6 kılo aldım
acıl vermem lazım cok sey var yapılabılecek, kılo verenler bana akıl verebılır mı? Herkes dalga gecmeye basladı ((

birde diger konularina baktim ailenle ilgili problenlerin varmis buda sana stress yapiyordur buda kilo yapar ama enbuyuk sebep dogum kontrol hapi bence

ilaç kullanıyosan kilo almanın önüne geçemezsin bende migren ilacı kullandım bi ara kilo aldım bırakınca gitti kilo

Diyet topiklerinizi incelemenizi öneririm..

Ayrıca senelerdir ben de arkadaşlarım da doğum kontrol hapı kullanırız hiçbirimize kilo yapmadı.. Bence evlenince yemek alışkanlıkları değişiyor o yüzden kilo alınıyor.. Ben ilk yıl 8 kilo almıştım..

Son düzenleme:
baska yollar deneyin yapcak birsey yok yada alican kiloyu esinde kilondan 3 gun sonra sikayet etmiycek

Eczanede calısıyorum, ılaclar cok ama sonradan ıkı katını alıyor ınsan, guatır hastası oldugum ıcın her hapı maalesef kullanamıyorum

offff ya ben neden kilo almadım.tam aksine kilo verdim evlendikten sonra.doğum kontrol ilaçları mahvetti beni 5 kilomu aldı benden((( doktor daha kullanma artık dedi.benm eşimde korunmyı kabul etmemişti ama halimi gördükten sonra hemen bırakmamı istedi.sana onu bırak diycem ama başka bir hap daha kullanıyomuşsun yapacağın bişeşy yok üzgünüm

guatir hastaligida kilo icin etken bildigim kadariyla evlenmeden oncede bu yuzden kilo almamismiydin yoksa evlenincemi oldu

Keske bende öyle olsaydı kılo alınca bısey yakısmıyor ne bıleyım böyle degıldım. Aglıcam sınırımden

Yok benım guatır calısmıyordu, hap alınca verdım tam 10 kılo, onunla alakası yok gercekten, ama sımdı sankı nasıl desem sıslık var patlıcam

ben sporada gittim ama nafile doktorum dogum kontrol hapindan dedi bilmiyorum neyapsam

dedigin gibi insan birseyi yakistiramiyor kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…