- 18 Nisan 2018
- 9
- 2
- 1
- Konu Sahibi Karabiber_87
-
Sevmemek, mesela?Yok artik, bi sans verin evliliginize ya elle tutulur bisey yok ki bosanmak icin
Tşk ederim cevabınız için.Evleneli bir yıl oldu yani aslında bakarsınz bana değer verdiği için ona bağlıyım onun üzülmesine dayanamıyorumm.Bazen onu çok sevdiğimi hissediyorum ama genelde mesafeliyim sanırım onu yeterince sevdiğimi düşünüyor bu yüzden bazı konularda bocalıyor olabilir.sizce ne yapmalıyımMerhabalar.Ne kadar oldu evleneli.İlk bir yıl çok aşık olarak evlenmiş olsanız bile zor geçiyor.Siz tam olarak severek evlenmemişsiniz.Daha önce aşık olduğunuz insandan bir şekilde olmamış ayrı hayatlar kurmuşsunuz.Zihninizde halen eskinin izlerini taşıyor olabilirsiniz.Belki eşinizde sizin onu sevmediğinizi hissediyor,bu durum onunda davranışlarını etkiliyor olabilir.Bir nevi mantık evliliği yapmışsınız.Eşinizin sizi sevdiğini hissetmiyor ve siz de ona hissettiremiyorsanız.Evliliğiniz tabiki çekilmez bir hal alır bir süre sonra.Her türlü sorun zamanla aşılır ama sevgisizlik olursa en ufak şeyler bile büyük sorun olur.
Tşk ederim cevabınız için.Evleneli bir yıl oldu yani aslında bakarsınz bana değer verdiği için ona bağlıyım onun üzülmesine dayanamıyorumm.Bazen onu çok sevdiğimi hissediyorum ama genelde mesafeliyim sevmiyor gibiyim sanırım sevmediğimi hissediyor bu yüzden bazı konularda bocalıyor olabilir.sizce ne yapmalıyım
Bilmiyorum başka sorunlarım oldu bu dönemde çok sevdiğim bir akrabamı kaybettim ilk anlarımız daha iyidi ilk sekiz ay bu ölüm olanından sonra iyice koptum herşey batıyor bana bu yüzden kendimi veremiyor olabilirimSiz kendinizi evliliğe tam vermememisiniz, hata arıyorsunuz bence
Anlattığıniz kişinin özellikleri.kotu bir insan gibi durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?