Evlendim mutsuzum:(

Aferin sana başın göğe erdi. Ya bir sorunum var ondan başka herşwye odaklanıyorsunuz. Tlfonla yazıyorum o yüzden. Tşk ediyomuş
Ben sizin çocuğunuz ya da öğrenciniz değilim bu nedenle 'aferin sana' sözünüzü size iade ediyorum.
Üstelik dikkat ettiyseniz size 'siz' diye hitap ediyorum.
Evet başım göğe erdi,evet düzeltenlere teşekkür ediyorum, keyif benim değil mi?
Ben bu konuya durduk yere odaklanmadım, konuyu siz başlattınız.
Siz, sizi düzelten üyeye 'buda Moda' oldu yazıp ayar verirken iyi, ben o üyeye hak verince kötü...
Ayrıca ben de telefonla yazıyorum.

Ilk sevgilini unutmak icin bodoslama dalmissin bu iliskiye irdelemeden evlenmissin.
Sonradan dank etmis kafana
Bence bosan
Sakin hamile kalma
Bebek olursa kocama ısınırim diye sakin dusunme

Yas 50+ değilse mantık evliliği dünyanın en saçma şeyi bana gore. Ki o durumda bile sadece mantık yetmiyor. Adamı basindan beri sevmemişsin hep acabaların var. Bu saatten sonra da pek bsy değişeceğini sanmıyorum .

Ben onun bu pasif sefil duruşundan okadar itildimki, okadar itici geliyor onla hiçbir yere gitmek istemiyorum utanıyorum ondan. Çocuğum yok boşanmayı düşünüyorum

Aslında siz bu insanı küçümsüyorsunuz ya.. Bence önce bir dönüp kendinize bakın. Burdan o insandan çok daha kötü görünüyorsunuz. Siz kendinizi beğeniyorsunuz, lakin o adamin en büyük hatası size değer vermek olmuş. Bide utaniyormus vah vah.

Hayatta yaşayacağım 20 yıl falan kalmış son 20 yılımı da sevmediğim bir adama harcayamam, yani o bile riskli birşey

Bende eşinize " sefil" demenize onun adına üzüldüm.. Aile terapistini deneyin olmuyursa , çocuk yokken ayrılın, adam kendini sefil olarak tanımlamayan biriyle gerçekten mutlu olur belki..

yahu sevmediğiniz adamla ne diye evlendiniz.zaten sevseniz bile bir defa acaba mı dendiği zaman muhakkak bir şey çıkıyor.siz bir de sevmemişsiniz, ısınmamışsınız, içinize sinen bir şey yok.aman diyim bir de çocuk yapmayın.hatta yol yakınken artık bi karar verin ve ayrılacaksanız da ayrılın.

Acebalar Acebaları kovalamışta üniversite mezunu birisinin acaba yazamamasına şaşırdım konu hakkında yorum yapmadım o yüzden.
Aman diyeyim,beni paylamış,şimdi size de çatar konu sahibi.
Onun derdini bırakıp yazım yanlışlarına yoğunlaşanlara kızıyor kendisi.

Başlığına istinaden kim mutlu ki? Ama elle tutulur bir boşanma gerekçesi göremedim. Millet ne dertlerle uğraşıyor seninki biraz rahat batması olmuş . Madem bu adamı begenmiyodun neden evlendin? Hadi kör kütük aşıktım desen aşktan gözü kör olmuş dicemde. Hiç sevmemişsin zaten. Yeni mi fark ettin?

En başından içinize sinmemis. .
Mantık evliliği desem mantığa da uymuyor buna rağmen evlenip yeni mi sevmediğinizi anladınız tabi gene de sizin fikriniz ama bence biraz sevmeye çalışın olmuyorsa adamı da mutsuz etmeyin derim

Mantık evliliğinin hele de (başkası aklınızda ve gönlünüzdeyken)en kötü tarafı bu sanırım.Sadece kendinize değil ona da haksızlık yapmak zorunda kalıyorsunuz.Çünkü bastırılan duygular eninde sonunda intikamını alıyor...Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…