- Konu Sahibi Karabiber_87
-
Biz ne yapabiliriz üniversite mezunu hanım kızımız acebaaaaağğğ
Uzatma bence sevmiyosan birbirinize haksızlık etmeyinSevmemek, mesela?
İnanın 3-5 yıl sevgililik dönemi geçirip, büyük.bir aşka.evlenenler bile, aynı eve girdikten sonra.zorlaniyor.Bilmiyorum başka sorunlarım oldu bu dönemde çok sevdiğim bir akrabamı kaybettim ilk anlarımız daha iyidi ilk sekiz ay bu ölüm olanından sonra iyice koptum herşey batıyor bana bu yüzden kendimi veremiyor olabilirim
Komik oldugu icin mi aceba????
Haklı olabilirsiniz onun için mücadele ediyorum, etmmeliyim gibi geliyorİnanın 3-5 yıl sevgililik dönemi geçirip, büyük.bir aşka.evlenenler bile, aynı eve girdikten sonra.zorlaniyor.
Sizin de kafanizdaki acabalar çok.normal.
Bazi insanlar aşk konusunda çok şanssiz sanırım biride ben .Fakat şu var ben hiç akıllanmadım artik aşk işleri bitti ben mantik evliliği yapacam demedim ha bide şuda var aslinda mantiğimin yattiği şartlari bana uyana aşik oldum .Peki siz neden kendinize bunu yapıyorsunuz onu anlamıyorum sevmediğiniz aşki hissedemediginiz adamlarla ayni eve neden giriyorsunuz onu bilemiyorum işte .ya eşinizi sevmeye çalisin yada çocuk olmadan boşaninMerhabalar uzun zamndır kk takip ediyorum aceba benim gibi sorun yaşayanlarr vae mı diye... Ancak tam anlamıyla beni ifade eden bi başlık bulamadım. Sorun şu Ben son derece bakımlı ve çevrem tarafından beğenilen bir kızdım. Ünv mezunuyum gayet iyi bir işim var.Çok talibim oldu, fakat evlilik olmadı bir şekilde bir sevgilim vardı ayrıldık evlendi ona rağmen beni arayıp mutsuz olduğunu vs söyledi sürekli. Ama Ben evlenmeseydin artık çok geç beni unut dedim asla yüz vermedim ve kendime bir söz verdim beni seven biriyle evleneceğim dedim. Tabi zaman geçtikçe üzüntüm arttı onu çok seviyordum evlenmesi beni her geçen gün kahrediyordu.Aradan iki yıl geçti biriyle tanıştım nette yüzü fena değildi bir süre konuştuk yüz yüze gelince pek beğenmedim ama o bırakmadı ısrar etti peşimden koştu. Çok kariyerli birisiydi. Her yönüyle çok samimi geldi. Üç ay görüştük ailelerimiz tanıştı Ben 30 o 33 yaşındaydı evlenmeye karar verdik. Ama Ben hep aceba dedim. Bu mu emin miyim bilemedim hiç bir girdaba kapılmış gibi ilerledi herşey mutlu değildim zaten mutluluğu kaybetmiştim yani bilmiyorum nişan kına düğün güzel değildi hiçbiri hep aceba vaz mı geçsem dedim ama ona bunu nasıl yaparım, aceba belki severim, o bana değer veriyor gibi düşüncelerle evlendim.Fakat çok mutsuzum eşim dışarda benimle konuşurken hep gergin, böyle kariyerine güvenerek evlendim ama çok garip biri yürüken Ben arkada kalsam aldırış etmiyor gidiyor. Yani saçma bulacaksınız belki işinde çok iyi,konuşur eder sosyal ortamda çok çekingen ellerini nereye koyacağını şaşırıyor sosyal fobi mi bilmiyorum sürekli çok özgüvenli olduğunu söyler . Işte Ben hiçbirşeyi umursamam çok özgüvenliyim falan der. Ben onun bu pasif sefil duruşundan okadar itildimki, okadar itici geliyor onla hiçbir yere gitmek istemiyorum utanıyorum ondan. Çocuğum yok boşanmayı düşünüyorum
Aceba değil acaba.
Karsinizdaki adamin karakteri yerine kariyeri ile ilgilendiğiniz için mi mutsuzsunuz acaba?
Duygulara tercüman yorum ,:)Biz ne yapabiliriz üniversite mezunu hanım kızımız acebaaaaağğğ
Uzatma bence sevmiyosan birbirinize haksızlık etmeyin
Kendinize özsaygınız varsa hakkında PASİF, SEFİL, İTİCİ kelimelerini kullanabildiğiniz, yanında gezmeye UTANDIĞINIZ adama bedeninizi kullandırtmayın...Ben onun bu pasif sefil duruşundan okadar itildimki, okadar itici geliyor onla hiçbir yere gitmek istemiyorum utanıyorum ondan.
Evlilik terapisti diyorum bu durumda.Bir evlilik terapistinin şu sözü geldi şimdi aklıma."Kimsenin kalbine zorla sevgi ekemem.Ama küçücük zerre kadar kalbinde sevgi kalıntısı olsa bir insanda,onun kocaman olmasını sağlar,o evliliği kurtarabilirim."Sizde de işe yarayacağını düşünüyorum.Deneyin bence.Tşk ederim cevabınız için.Evleneli bir yıl oldu yani aslında bakarsınz bana değer verdiği için ona bağlıyım onun üzülmesine dayanamıyorumm.Bazen onu çok sevdiğimi hissediyorum ama genelde mesafeliyim sanırım onu yeterince sevdiğimi düşünüyor bu yüzden bazı konularda bocalıyor olabilir.sizce ne yapmalıyım
Ben bu yanlışları düzelten arkadaşlara sizin tersinize teşekkür ediyorum gıyablarında.Buda Moda oldu beni düzelttin ya artık rahat uyuyabilirsin
Tşkler deneyeceğimEvlilik terapisti diyorum bu durumda.Bir evlilik terapistinin şu sözü geldi şimdi aklıma."Kimsenin kalbine zorla sevgi ekemem.Ama küçücük zerre kadar kalbinde sevgi kalıntısı olsa bir insanda,onun kocaman olmasını sağlar,o evliliği kurtarabilirim."Sizde de işe yarayacağını düşünüyorum.Deneyin bence.
Aferin sana başın göğe erdi. Ya bir sorunum var ondan başka herşwye odaklanıyorsunuz. Tlfonla yazıyorum o yüzden. Tşk ediyomuşBen bu yanlışları düzelten arkadaşlara sizin tersinize teşekkür ediyorum gıyablarında.
Kusura bakmayın ama üniversite mezunu insanların ''aceba,morelim bozuldu,buda, psikolojikmen'' vb yazım yanlışları tuhaf oluyor.
Sizin konunuza gelince eşiniz hakkında kullandığınız hakaretvari tabirler hiç hoş değil.
Siz bu adamı sevmiyorsunuz,zorlamayın daha fazla.
Keşke en başta kariyerine odaklanmak yerine beyfendinin davranışlarına ve karşılıklı uyumunuza odaklansaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?