Evlendim mutsuzum:(

İnanın 3-5 yıl sevgililik dönemi geçirip, büyük.bir aşka.evlenenler bile, aynı eve girdikten sonra.zorlaniyor.

Sizin de kafanizdaki acabalar çok.normal.

Bazi insanlar aşk konusunda çok şanssiz sanırım biride ben .Fakat şu var ben hiç akıllanmadım artik aşk işleri bitti ben mantik evliliği yapacam demedim ha bide şuda var aslinda mantiğimin yattiği şartlari bana uyana aşik oldum .Peki siz neden kendinize bunu yapıyorsunuz onu anlamıyorum sevmediğiniz aşki hissedemediginiz adamlarla ayni eve neden giriyorsunuz onu bilemiyorum işte .ya eşinizi sevmeye çalisin yada çocuk olmadan boşanin

ACABA.

Zaman vermenizi öneririm bi süre daha.

Hepimiz eşimize gıcık oluyoruz bazen.

Hepimizin tuhaf tuhaf yönleri olabilir.

Biraz zaman verin. Olmazsa o zaman boşanın düşünmeyi

Ben onun bu pasif sefil duruşundan okadar itildimki, okadar itici geliyor onla hiçbir yere gitmek istemiyorum utanıyorum ondan.
Kendinize özsaygınız varsa hakkında PASİF, SEFİL, İTİCİ kelimelerini kullanabildiğiniz, yanında gezmeye UTANDIĞINIZ adama bedeninizi kullandırtmayın...

ACEBA adamın parasına bakmak yerine biraz sevmeyi deneseydiniz de 3 ayda evlilik kararı vermesemiydiniz olan olmuş artık boşanmayı gerektirecek bir şey yokmuş gibi geldi şiddet falan yoksa biraz şans vermeyi deneseniz , mutlu olabilirsiniz belki

Kariyeri iyi diye evlenmek nasil bir mantiksizlik anlamadim ki. Okudum isim gucum var diyorsunuz ama nasil bir mantikla daha tanimadan evlendiniz? Sevgili olsaydiniz adamin bu sinir oldugunuz davranislarini gorur ayrilirdiniz. Simdi size ne diyelim? Kocanizla konustunuz mu bu durumu? Onden gitme beni bekle dediniz mi? Evlenmissiniz artik. Sorunlari konusarak halletmeye calisin once

Evlilik terapisti diyorum bu durumda.Bir evlilik terapistinin şu sözü geldi şimdi aklıma."Kimsenin kalbine zorla sevgi ekemem.Ama küçücük zerre kadar kalbinde sevgi kalıntısı olsa bir insanda,onun kocaman olmasını sağlar,o evliliği kurtarabilirim."Sizde de işe yarayacağını düşünüyorum.Deneyin bence.

Buda Moda oldu beni düzelttin ya artık rahat uyuyabilirsin
Ben bu yanlışları düzelten arkadaşlara sizin tersinize teşekkür ediyorum gıyablarında.
Kusura bakmayın ama üniversite mezunu insanların ''aceba,morelim bozuldu,buda, psikolojikmen'' vb yazım yanlışları tuhaf oluyor.

Sizin konunuza gelince eşiniz hakkında kullandığınız hakaretvari tabirler hiç hoş değil.
Siz bu adamı sevmiyorsunuz,zorlamayın daha fazla.
Keşke en başta kariyerine odaklanmak yerine beyfendinin davranışlarına ve karşılıklı uyumunuza odaklansaydınız.

Tşkler deneyeceğim

Aferin sana başın göğe erdi. Ya bir sorunum var ondan başka herşwye odaklanıyorsunuz. Tlfonla yazıyorum o yüzden. Tşk ediyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…