Evlendim mutsuzum:(

Aceba sırf birini unutmak için diğerini de yakmasa mıydınız?
o'nu unutmak için başka biriyle çıktım derseniz ok. Evlenmek nedir yahu?
Boşanın ve yeniden başlayın.

Ay herkes mutsuz bosnalı istiyor boşanmak için mi evlendi iz anlamadım ki yani belki mutlu olurum diye evlenilirmi hiç adama yazık günah değil mi utanıyorsan kendinden utan kalbinde aklında başkası yatağında başkası yazik o adama yakmış basını coo kaliteli işi var diye evlenirsen böyle olursun işte müstahak olmuş sana herşey maddiyat değ i l kalp öğrenmiş olmuşsundur umarim

Adamı öyle bi' anlatmışsınız ki işinde iyi özgüvenli dışarıda özgüvensiz ve ezik gibi anlatmışsınız.E siz adamı işyerinde mi görüp tanıdınız da işyerindeki halini beğeniyorsunuz da normal zamanlardaki halini beğenmiyorsunuz? Bekar insanlara bir ders olsun bu , bir adamın kariyeri parası şusu busu için evlenirseniz senesi dolmadan bu hale gelirsiniz.Yazık eşinize üzüldüm.

Madem başkasını seviyorsun neden bu adamın başını yaktın?
Adamı zaten yara bandı olarak kullanmışsın üstüne bir de alenen kusur bulmaya çaşıyorsun. Sefil pasif falan bunlar ne iğrenç sözler?
Asıl utanılması gerekende sensin.
Kariyerle parayla evlenirsen sonun bu olur.
Bari adama bir iyilik yap ve boşan.

Aşk olmadan "hoşlantı, kafaya yatma, olur gibi düşünme, çevrenin bunun gibisini bulamazsın lafları, kariyerleri-paraları, hadi bismillah!" gibi ifadelerle evliliğin yürüyebileceğini sanmıyorum. Aşk sonsuza kadar sürmez ve mutlu evliliği garantilemez elbet ama bence başlangıç için çok gerekli bir koşul, tabi bence.

Maalesef çivi çiviyi sökmüyor kariyer önemli değil de aslolan gerçekten sevmek, sevmediğim bir erkekle bir hayatı paylaşmak işkence olurdu

Ondan utanıyorum sözünüz gerçekten çok ağır. Ama bişey diyeceğim utandiginiz bu adam sizi eşi yapmış diğeri de sizi hiçe sayıp başkasıyla evlenmiş... Diğer adamdan utansaniz????

İnsan her şeyi elinde tutamaz hiç bir zaman
Ne gücünü ne güçsüzlüğünü ne de yüreğini
Hayatı garip ve acı dolu bir ayrılıktır her an
Mutlu aşk yoktur

Hayatı silahsız askerlere benzer
Bir başka kader için giyinip kuşanan
Ne yarar var onlara sabah erken kalkmaktan
Onlar ki akşamları aylak kararsız insan
Söyle bunları hayatım ve bunca gözyaşı yeter
Mutlu aşk yoktur

Güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benim
İçimde taşırım seni yaralı bir kuş gibi
Ve onlar bilmeden izler geçiyorken bizleri
Ardımdan tekrarlayıp ördüğüm sözcükleri
Ve hemen can verdiler iri gözlerin için
Mutlu aşk yoktur

Vakit çok geç artık hayatı öğrenmeye
Yüreklerimiz birlikte ağlasın sabaha dek
En küçük şarkı için nice mutsuzluk gerek
Bir ürperişi nice pişmanlıkla ödemek
Nice hıçkırık gerek bir gitar ezgisine
Mutlu aşk yoktur

Bir tek aşk yoktur acıya garketmesin
Bir tek aşk yoktur kalpte açmasın yara
Bir tek aşk yoktur iz bırakmasın insanda
Ve senden daha fazla değil vatan aşkı da
Bir tek aşk yok yaşayan gözyaşı dökmeksizin
Mutlu aşk yoktur ama
Böyledir ikimizin aşkı da

Sevmemek, mesela?

Sevmiyorsa evlenmeyecekti. Hep bi "aceba"lari varken vazgececekti. Sonucta 30 yasinda koca kadin, sevip sevmedigi, isteyip istemedigi bilebilecek bir yasta. Evlendikten sonra sevgisinin bitmesini anlarim ama hic sevmemiski zaten, sadece kariyerli biri olmasi cazip gelmis.

Eşinizin tavırları çelişkili görünüyor elbette, çok özgüvenli olduğunu sürekli yineleyip ancak sosyal ortamlarda bu kadar panik yapması sosyal fobi gibi görünüyor. Bu da size itici gelmiş. Bunları evlenmeden önce de gözlemlemişsinizdir ancak sevmediğiniz için şuan gözünüze görünür olmuş. Belki bu konuda destek alması için yönlendirebilirsiniz, sosyal fobi çözülmeyecek bir sorun değil. Bu düşüncelerinizi paylaşın eşinizle belki etkili olur ve bir şeyler değişir.

Hem kirici hem kirilgan mi diyodu:))) baskasina olan kizginligini kendinden cikarmissin. Ah be cocugum biz severek evlendik ama yeri gelince evdeki herifi bogasim geliyo bazen.. seni dusunemedim

Son düzenleme:
hmyraa hanim konuyu alintiladiginiz icin cok tesekkurler.. Konu sahibi silmis. Sayenizde merakimdan kurtuldumm..
Yoksa merak ederdi baya bayan acebayi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…