• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendim.. nerden nereye..

:halay::KK50:ayy eski konularını da okudum konu sahibinin. ama şu son konusu var ya yüreğime su serpti. eski eşi olacak lanet herifte artık okey taşını alır koynuna yatar karım diye. inşallah şurda sıkıntı çeken bütün kadınların sonu böyle mutluluk olur. konu sahibi de bi daha uğramamış mutlu demekki aklına gelmemiş bdv ye uğramak:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK76:

Bugün eski konunun birkaç sayfasını ilk defa okudum, gerçekten de çok kızmıştım o koca bozuntusuna ve tek taşa hiç önem vermeyen biri olmama karşın içim cıs etmişti konu sahibi için... Ne çirkin, ne hadsiz bir şakaydı o öyle:olamaz: Bir de sonrasında evliliği bitiren çok kötü şeyler de olmuş sanırım :KK43:

Şimdi bunu okudum, bu da hortlatılmış, ne güzel olmuş, içim açıldı sabah sabah. Gerçi çok çabuk olmuş, ben hızlı evliliklerden korkarım, ama yine de umarım mutlulukları sürüyordur :KK39:

Son düzenleme:
Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama şu mübarek günde sizden duacıyım o evlada annelik yapıyorsunuz. Bende bir anneyim ve şükür ki dünyada hala temiz kalpli insanlar var

haklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim
Ay şaka dan korkmaya başladım konuyu okuyunca. Neyse inşallah şimdi mutlusunuzdur girseymisiniz iyiydi k.k

Konu sahibi butun konularini okudum insallah gelir mutluyum dersin gelmesen bile mutlusundur insallah icim isindi konunun sonunda

Bir şaka ile başlayan olay boşanmaya kadar gitmiş, çok şaşırdım
Ama sizin için gururunuz önemliymiş
Sanırım ayrıca duygusalsınız

Back
X