- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
herkes görsün istedim be bibim. bana göre kk tarihinin en acıklı en kral konusudur.@mangolubira kız bütün konuları ne hortlatıyorsun konunu linkini atta okusun arkadaş![]()
içim yanmıştı. unutulsun mu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes görsün istedim be bibim. bana göre kk tarihinin en acıklı en kral konusudur.@mangolubira kız bütün konuları ne hortlatıyorsun konunu linkini atta okusun arkadaş![]()
Hayır şimdi evlendi etti ya belki konular gündeme gelsin istemiyordurherkes görsün istedim be bibim. bana göre kk tarihinin en acıklı en kral konusudur.
içim yanmıştı. unutulsun mu :)
öyle olsa açmazdı heralde ama aynen bak hiç düşünemedik.Hayır şimdi evlendi etti ya belki konular gündeme gelsin istemiyordur![]()
Açalı aylar olmuş ama. Neyse beni ilgilendirmez tabiöyle olsa açmazdı heralde ama aynen bak hiç düşünemedik.
amma üstüme geldin heAçalı aylar olmuş ama. Neyse beni ilgilendirmez tabi![]()

Bir de sonrasında evliliği bitiren çok kötü şeyler de olmuş sanırım Ay şaka dan korkmaya başladım konuyu okuyunca. Neyse inşallah şimdi mutlusunuzdur girseymisiniz iyiydi k.khaklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim
Bende okudum şimdi o komşununda Allah belasını vermiştir umarımKonu sahibi butun konularini okudum insallah gelir mutluyum dersin gelmesen bile mutlusundur insallah icim isindi konunun sonunda
Aynen insan yasattigini yasamadan olmezmis kesin olmustur ona olanBende okudum şimdi o komşununda Allah belasını vermiştir umarım