- 30 Ocak 2013
- 29.621
- 42.952
- 798
bir evrağın ble ordan oraya gelmesi 3-4 ayı bulurken bu kdr çabuk sürede tanışıp evlenmesi ilginçMahkemeye basvurup ıddet suresını dusurebılır kadın dogum muaynesınden sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir evrağın ble ordan oraya gelmesi 3-4 ayı bulurken bu kdr çabuk sürede tanışıp evlenmesi ilginçMahkemeye basvurup ıddet suresını dusurebılır kadın dogum muaynesınden sonra
D desenoz , mutlu olmanızı dilerim. Hayatınız şubattan bu yana çok hızlı değişmiş , tektaş konunuzu bende takip etmiştim. 27 haziran da boşanma haberinizi bizlerle paylaşmışsınız.
İddet süresinin kaldırılması için mahkemeden karar çıkardınız mı ? Resmi nikahınız kıyıldı mı ? İyi niyetle çıktığınız yolda üzülmemeniz için sormak istedim.
Aynen bu ne hız ben de anlamadım.
Boşandı ve 2 ayda evlendi o zaman.
Hemen de hamile mi kaldı?
Tabi doğruysa mutlu olmasına çok sevinirim konu sahibinin ama bari çocuk için acele etmeseydi..
Eşi ve evliliği için her şey mükemmel kararını vermek için çok erken olduğunu düşündüm ben çünkü..
Benim takıldığım noktada sadece bir yüzük meselesinden buralara nasıl geldi?Yok hamile kalmamış. Bundan önceki konusunda bahsetmiş şimdiki eşinden. Kardeşinin kayınvalidesinin yanında kalıyormuş. Mahallelerinde konu sahibesinden 10 yaş büyük eşi rahmetli olmuş 14 yaşında oğlu olan bir beyefendi imiş kendisi. Görüşsem mi kızlar diye sormuş o dönemde.
Kendisinin mutlu olmasını dilerim.
Benim takıldığım nokta 27 haziran da boşanma gerçekleşti haberini aldığımız üyenin 20 temmuzdaki adli tatilden önce iddet müddetinin kaldırılmasını sağlayabilmesi ve evlenmesi.
Umarım resmi nikahı yapılmış ve iddet müddeti kaldırılmıştır.
canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz
Yok hamile kalmamış. Bundan önceki konusunda bahsetmiş şimdiki eşinden. Kardeşinin kayınvalidesinin yanında kalıyormuş. Mahallelerinde konu sahibesinden 10 yaş büyük eşi rahmetli olmuş 14 yaşında oğlu olan bir beyefendi imiş kendisi. Görüşsem mi kızlar diye sormuş o dönemde.
Kendisinin mutlu olmasını dilerim.
Benim takıldığım nokta 27 haziran da boşanma gerçekleşti haberini aldığımız üyenin 20 temmuzdaki adli tatilden önce iddet müddetinin kaldırılmasını sağlayabilmesi ve evlenmesi.
Umarım resmi nikahı yapılmış ve iddet müddeti kaldırılmıştır.
Ben mi yanlış anlıyorum?..![]()
canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz
Benim takıldığım noktada sadece bir yüzük meselesinden buralara nasıl geldi?
Konu sahibi çok zorluklar çekti ama forumdan da geri kalmadı hiç![]()
bosanmaniz yeniydi sanirim.. cabuk bi evlilik olmus, yanlis bi karar olmamasina cok sevimdim.. Allah daim etsin mutlulugunuzu..ta kendisiyim
Senin bu komşunla eşin arasında bir ilişki olabilir mi ?haklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim