• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendim.. nerden nereye..

Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar: Allah herkese mutlu mesut evlilikler nasip etsin

Tek taş konusu şimdi hatırladım kusura bakma hatırlattım ama inan ki senin adına çok sevindim. Allah hep yüzüne gülsün bak evladın bile olmuş ne güzel. Evliliğin keyfini çıkar daha da güzel haberler veren dileği ile.

D desenoz , mutlu olmanızı dilerim. Hayatınız şubattan bu yana çok hızlı değişmiş , tektaş konunuzu bende takip etmiştim. 27 haziran da boşanma haberinizi bizlerle paylaşmışsınız.

İddet süresinin kaldırılması için mahkemeden karar çıkardınız mı ? Resmi nikahınız kıyıldı mı ? İyi niyetle çıktığınız yolda üzülmemeniz için sormak istedim.

Aynen bu ne hız ben de anlamadım.
Boşandı ve 2 ayda evlendi o zaman.
Hemen de hamile mi kaldı?

Tabi doğruysa mutlu olmasına çok sevinirim konu sahibinin ama bari çocuk için acele etmeseydi..
Eşi ve evliliği için her şey mükemmel kararını vermek için çok erken olduğunu düşündüm ben çünkü..

Aynen bu ne hız ben de anlamadım.
Boşandı ve 2 ayda evlendi o zaman.
Hemen de hamile mi kaldı?

Tabi doğruysa mutlu olmasına çok sevinirim konu sahibinin ama bari çocuk için acele etmeseydi..
Eşi ve evliliği için her şey mükemmel kararını vermek için çok erken olduğunu düşündüm ben çünkü..

Yok hamile kalmamış. Bundan önceki konusunda bahsetmiş şimdiki eşinden. Kardeşinin kayınvalidesinin yanında kalıyormuş. Mahallelerinde konu sahibesinden 10 yaş büyük eşi rahmetli olmuş 14 yaşında oğlu olan bir beyefendi imiş kendisi. Görüşsem mi kızlar diye sormuş o dönemde.

Kendisinin mutlu olmasını dilerim.

Benim takıldığım nokta 27 haziran da boşanma gerçekleşti haberini aldığımız üyenin 20 temmuzdaki adli tatilden önce iddet müddetinin kaldırılmasını sağlayabilmesi ve evlenmesi.

Umarım resmi nikahı yapılmış ve iddet müddeti kaldırılmıştır.

Yok hamile kalmamış. Bundan önceki konusunda bahsetmiş şimdiki eşinden. Kardeşinin kayınvalidesinin yanında kalıyormuş. Mahallelerinde konu sahibesinden 10 yaş büyük eşi rahmetli olmuş 14 yaşında oğlu olan bir beyefendi imiş kendisi. Görüşsem mi kızlar diye sormuş o dönemde.

Benim takıldığım nokta 27 haziran da boşanma gerçekleşti haberini aldığımız üyenin 20 temmuzdaki adli tatilden önce iddet müddetinin kaldırılmasını sağlayabilmesi ve evlenmesi.

Benim takıldığım noktada sadece bir yüzük meselesinden buralara nasıl geldi?
Konu sahibi çok zorluklar çekti ama forumdan da geri kalmadı hiço_O

öncelikle mutlu olşuna çok sevindim lakin çok ani değil mi bu durum?

canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz

Ben mi yanlış anlıyorum?..o_O

Hmmmm sanırım eşinin çocuğunu kendi çocuğu olarak kabul ettiği için şimdi bir de evladım oldu demiş.
Şimdi doğru anladım sanırım.. :)

Ama keşke konu açanlar biraz virgül, nokta falan kullansalar, biraz daha güzel ifade etmeye çalışsalar kendilerini.

Valla zor anladım :)

Ben mi yanlış anlıyorum?..o_O

canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz

Ben eşinin çocuğundan bahsediyor diye düşündüm :KK64:

haklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim
Senin bu komşunla eşin arasında bir ilişki olabilir mi ?
Ya kusura bakma aklıma o geldi.
Komşunun asla kabul edemeyeceği şakayı sana yapması.
Sonra eşinin senden özür dileyeceğine komşunu düşünüp sana özür diletmesi..

boşanmanız henüz çok tazeyken bu kadar çabuk evlenmeniz....
umarım pişman olmazsınız....

Ne mutlu ki sana Oksuz bir çocuğa evladım diyebilecek kadar güzel yüreğin var Allahım da o Oksuz yüzü suyu hürmetine yuvana sevgi ve mutluluğu hergün fazlasıyla katsin..Dilerim hep mutlu ol..

Allah mutlulugunuzu daim etsin..
darisi tum bekar ve zor gunler geciren arkadaslarimiza.
burda okadar uzucu konular gordukten sonra sizin durumunuz cok sevindirdi. Allah nazarlardan saklasin:nazar::nazar:

Back
X