• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendim.. nerden nereye..

desenoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
92
274
103
canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz

canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz
ne mutlu size Allah mutluluğunuzu daim etsin.

darısı tüm zor günlergeçirenlere

Sizin adınıza çok sevindim,mutluluğunuz daim olsun.Eşinizin çocuğundan "evladım" diye bahsetmeniz ne güzel kać yaşında?

Rabbim bir ömür mesut etsin.

sizim konularınızı hatırlıyorum
şubatta konu acmıssınız okey tası olayını
hazıranda boşanmıssınız ve şimdi eylül evlenmişsiniz

cok hızlı gercekten
yanı eleştirmek için söyelmiyorum ve şuan mutlu oldugunuza sevindim
ama ne bileyim bu kadar hızlı nasıl oldu
herşey bir şakayla nasıl bitti
siz eski eşinizi hiç sevmemiş miydiniz ?

ben çok şaşırdım bi şakanın sonucunda bu hale gelmeye

sizim konularınızı hatırlıyorum
şubatta konu acmıssınız okey tası olayını
hazıranda boşanmıssınız ve şimdi eylül evlenmişsiniz

cok hızlı gercekten
yanı eleştirmek için söyelmiyorum ve şuan mutlu oldugunuza sevindim
ama ne bileyim bu kadar hızlı nasıl oldu
herşey bir şakayla nasıl bitti
siz eski eşinizi hiç sevmemiş miydiniz ?

ben çok şaşırdım bi şakanın sonucunda bu hale gelmeye

mutluluğunuz daim olsun..
hızlı gelişmiş herşey..olsun herşeyde bir hayır vardır...

Cokutlu ol Kv seni cok sevsin.Allah daha cok merhamet versin
Herkes yapamaz.Allah o cocugu emanet etmeye seni layik bulmus.Unutma ona yaptigini Allah gorur duyar.Allah senden razi olsun.Annelik zaten cocugu karninda buyutmekle olmuyo....O cocuk da " benim de annem var" diyebilecek ya....cok mutlu olun ailece

Hakikatten ya çok ani olmuş evlenmen. Ama inşallah çok mutlu olursun. Peki bu süre zarfında o öküz hiç arayıp sormadı mı? Pişmanlık belirtmedi mi? Evlendiğini duyunca demedi mi bir şey?Ayy kafamda deli sorular.

haklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim

Back
X