• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendim.. nerden nereye..

Hakikatten ya çok ani olmuş evlenmen. Ama inşallah çok mutlu olursun. Peki bu süre zarfında o öküz hiç arayıp sormadı mı? Pişmanlık belirtmedi mi? Evlendiğini duyunca demedi mi bir şey?Ayy kafamda deli sorular.
valla ben de bunları merak edıyorum bıraz detay verse ıyı olurdu
ama eleştırmeyorum kesınlıkle
tabı bundan daha cok mutlu olsun ınsallah
ama ne bileyim bi şaka nerelere getirmiş olayı valla bu sebeple bosanıp tekrar evlenmek falan fılm gıbı cok buyuk cesaret işi

Eski konuna baktım hatırladım.Çok kötü incitici bir şakaydı gerçekten.

Mutlu olmana sevindim inşallah daim olur.

haklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim

Asıl o komşun ne oldu onu merak ettim.Cezasını bulmadı mı ?

haklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim
insallah cok mutlu olursunuz
ben kesınlıkle hanı elestırmıyorum sızı
sadece merak ettım demekkı esınız ne bıleyım sevmemıs sızı ya
fılm gıbı aynı
pekı ondan haberınız var mı eskı esınız evlendı mı

Mutluluğunuz daim olsun canım. .
Rabbim gönlüne göre versin. .
Musmutlu ol heppp ..

tektaş şakasından sonra ayrılıp bunları yaşamanıza çok üzüldüm.
şuan mutlu olmanıza da çok sevindim.
umarım kötü insanlar sizden uzak kalır ve mutlulugunuz daim olur

valla ben de bunları merak edıyorum bıraz detay verse ıyı olurdu
ama eleştırmeyorum kesınlıkle
tabı bundan daha cok mutlu olsun ınsallah
ama ne bileyim bi şaka nerelere getirmiş olayı valla bu sebeple bosanıp tekrar evlenmek falan fılm gıbı cok buyuk cesaret işi
Ya cidden tuhaf. Bu arkadaşların ailesi yok mu? Bunlar nerede idi o zaman zarfında? Kimse bir şey demedi mi? O komşu bir şeyler yapmadı mı bu evliliğin devam için. Elle tutulur bir şey yok. Gerçekten seri bir şekilde ilerliyor. Gerçi hepsinden önemlisi ve hepimizin hem fikir olduğu bir konu " çok mutlu olması".

canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz

allah yuvanızın huzurunu bozmasın mutluluklar ve darısı başımıza :KK37::KK37::KK37::KK68:

canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz
allah nazardan korusun..ıns hep boyle devam eder.

sizin adınıza çok sevindim tek ricam eşinizin yavrusuna iyi davranın
belki anne gibi olamazsınız ama sıcacık bir gülümseme bir sarılma yeter

bende sizi tanımıyorum ama inş mutluluğunuz daim olur, mutlu olmanıza sevindim.
inş ilerde hayırlısı ile kendi evladınızda olur.

Eski konunuzu bilmiyorum ama ne mutlu size
Bi de bence de çalışmaya devam edin ve kötü günler için para biriktirin, insanlık hali ne olur ne olmaz yine de..

hatirlamayanlar icin, TEKTAS konusunu ozetleyeyim.
konu sahibi, oyle pirlanta da degil, altindan sade bir tek tas istiyormus esinden. Samimi olduklari komsusuna da hep soyluyormus.
sonra sevgililer gununde, komsusu "kocani kuyumcuda gordum, sanirim sana yuzuk aliyordu" demis. konu sahibi de sevinmis, herkesi aksam evine davet etmis. aksam, okuz olan eski kocasi, kucuk hediye paketi vermis, konu sahibi acinca paketi icinden OKEY TASI cikmis. herkes gulmekten yerlere yatmis filan.

boyle incitici bir saka.

cok sevindim bu adamdan kurtulup yeni bir hayata basladigina.
mutluluklar.

canım iki ayda nasıl evlendin, gerçi ilişkiniz önceden bitmişti, adına sevindim Allah daha mutlu etsin inşaallah

Allah mutluluğunuzu daim etsin, sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Onca kötü konuların arasında harika haberler verdiniz :)

harika bi haber gerçekten
çok sevindim ve çok şaşırdım
hani baktığın teyzenin de evlenmeni istediği kişiyle mi evlendin?
en son soruyodun görüşsemmi diye sanırım..

Ya cidden tuhaf. Bu arkadaşların ailesi yok mu? Bunlar nerede idi o zaman zarfında? Kimse bir şey demedi mi? O komşu bir şeyler yapmadı mı bu evliliğin devam için. Elle tutulur bir şey yok. Gerçekten seri bir şekilde ilerliyor. Gerçi hepsinden önemlisi ve hepimizin hem fikir olduğu bir konu " çok mutlu olması".
doğru dedin insan böyle düşünüyor soyle ozetliyim.. babam yok annem garibanlikla buyuttu dayimin kapisinda temizliklere giderek sonra evlendi gitti gidiş o gidis kardesimle ben kalakaldik bi orda bi burda sıgınti gibi.. sonra evlendirdiler iste annem ne arar ne sorar bu bosanma davalarinda napti bu kiz kimin yaninda nerde demedi tek bildigi dön evine demek.. yanina çağırıp bir tabak yemek koymadi..anlatmistim kuzkardesimin kayinvalidesi haci teyzem aldi yanina.. dayimlar desen ustlerine kalırım diye telefonlara cikmadilar.. esimin annesi zaten saf bir kadin akil verecek orta yol bulacak fitrat yok.. boyle olunca ben kendimi sokakta buldum iste.. inanin basimda bi aile olsaydi ben bu kadar acele etmezdim ama korktum calisiyorum evet ama aldigim para asgari ucret kiraya ciksam esya yok tek basima nasil yapardim.. o yuzden acele ettim sansta yuzume guldu .. aslinda teyzemin sayesinde oldu karsina aldi sana uygun dedi büyük sözü dinle dedi bende guvendim iste

iyi de bir kadın boşandıktan sonra medeni kanuna göre İDDET MÜDDETİ denen 300 günlük süreyi bitirmeden evlenemez ki. 3 ayda nasıl oldu bu evlilik? o_O

Back
X