• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendim.. nerden nereye..

canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz
Ne guzel yavrum diyosun sen buda senin kalbinin guzrelligini yansitiyor Rabbim omur boyu mutlu etsin sizi evlatlarinla esinle

iyi de bir kadın boşandıktan sonra medeni kanuna göre İDDET MÜDDETİ denen 300 günlük süreyi bitirmeden evlenemez ki. 3 ayda nasıl oldu bu evlilik? o_O
Yoo dava açıp hakimin belirlediği hastaneden gebe olmadığına rapor alırsa evlenebilir.
Konu sahibi sana da sonsuz sağlık ve huzur dilerim.

OTE="turta85, post: 42435632, member: 611888"]iyi de bir kadın boşandıktan sonra medeni kanuna göre İDDET MÜDDETİ denen 300 günlük süreyi bitirmeden evlenemez ki. 3 ayda nasıl oldu bu evlilik? o_O[/QUOTE]
Heh aynısını diyecektim de belki o olay değişmiştir demiştim

Hikayenizi bilmiyorum ama sizin adınıza sevindim. Umarım bir gün ben de böyle bir konu açabilirim. Mutluluklar.

doğru dedin insan böyle düşünüyor soyle ozetliyim.. babam yok annem garibanlikla buyuttu dayimin kapisinda temizliklere giderek sonra evlendi gitti gidiş o gidis kardesimle ben kalakaldik bi orda bi burda sıgınti gibi.. sonra evlendirdiler iste annem ne arar ne sorar bu bosanma davalarinda napti bu kiz kimin yaninda nerde demedi tek bildigi dön evine demek.. yanina çağırıp bir tabak yemek koymadi..anlatmistim kuzkardesimin kayinvalidesi haci teyzem aldi yanina.. dayimlar desen ustlerine kalırım diye telefonlara cikmadilar.. esimin annesi zaten saf bir kadin akil verecek orta yol bulacak fitrat yok.. boyle olunca ben kendimi sokakta buldum iste.. inanin basimda bi aile olsaydi ben bu kadar acele etmezdim ama korktum calisiyorum evet ama aldigim para asgari ucret kiraya ciksam esya yok tek basima nasil yapardim.. o yuzden acele ettim sansta yuzume guldu .. aslinda teyzemin sayesinde oldu karsina aldi sana uygun dedi büyük sözü dinle dedi bende guvendim iste
İnşallah ailece çok mutlu olursunuz.

çok sevindim o dangalak heriften kurtulmana! inşallah çok çok mutlu olursun hep :KK45:

Burda çok konuşulunca merak ettim okey taşı mevzusu neymiş diye
Eşek şakası olmuş cidden nerden nereye

Allah mutluluğunu daim etsin, nazar değmesin inş.
Tek taş konusunu okumuştum, çok sinir olmuştum eski kocana
Çok sevindim vallahi çok :KK19:

Hikayenizi bilmiyorum ama "evladım" kelimesini okurken yüzümde bir gülümseme oluştu. :KK51: Rabbim bir ömür mutluluk, huzur ve sağlık versin inşallah size ve cümlemize :KK68:

maşallah..
konularınızı geçmiş yazdıklarınızı okudum sinirden kıpkırmızı oldum resmen
önce o adamla barıştınız şimdi mutlusunuz sandım. nasıl olur diye şok oldum
sonra başka adam olduğunu anladım yine şok oldum
ama hayat işte.. mecburiyetler olunca çok farklı.okuduklarımdan çok iyi niyetli güzellikleri hakeden biri olarak hissettim.inşallah gönlünüze göre olur herşey.inşallah adam gibi adamdır eşiniz ve çocuğum dediğiniz inşallah kıymetinizi hep bilir

haklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim
Cok da iyi yapmissin canim kendini hazir hissettiysen kimseye tek soz dusmez, gayet akli basinda bi kadinsin seni hep takdir ettim konularini okurken mutlu olmana sevindim

canım hayırlı ugurlu olsun yenı yuvan
dılerım boyle hep tatlılıkla surer evlılıgın
14 yasındaymıs cocuk , onada hep ıyı davran Rabbım mukafatını verır

canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz

D desenoz , mutlu olmanızı dilerim. Hayatınız şubattan bu yana çok hızlı değişmiş , tektaş konunuzu bende takip etmiştim. 27 haziran da boşanma haberinizi bizlerle paylaşmışsınız.

İddet süresinin kaldırılması için mahkemeden karar çıkardınız mı ? Resmi nikahınız kıyıldı mı ? İyi niyetle çıktığınız yolda üzülmemeniz için sormak istedim.

Çok şükür. Desenoz çok mutlu oldum... Nereden nereye.... Gördün mü her şerde bir hayır varmış...
Çok mutlu olmanı dilerim. yüreğin temiz senin....ben mutlu olacağını biliyorum..
Çok sevindim anlatamam. Daha da güzel haberlerini bekliyorum...
Sevgiyle kal...

Tektaş olayı gercekten ağır bir saka ya, bence sebep olmuş asil Mutluluğa gitmenize. Bir Onur mutlu olmanız dileğiyle insallah :)

maşallah bu ne cesareti böyle o_O daha dün okuyorduk sanki tek taş konusunu ne ara boşandıınız başkasıyla tanıştınız sevdiniz tanıdınız da evlendiniz :KK57:

bu kadar acele etmeniz eski eşinize nispeten gibi geldi bana ama mutluluklar ne diyelim :KK51:

ikinci evliliğinizi yaptığınızı anladım da birinciden tektaş şakasıdan dolayımı boşandınız orayı anlamadım. birde o konunuzda yeni hangi ara boşandınız hangi ara birini buldunuz anlamadım :KK64:

Back
X