evlendimde ne oldu

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.277
1.226
333
Evlilik hayalleriyle yanıp tutustum muradima erdimde ne oldu cok skıldım yaklasik bir ay olcak ev isleri bitmior calisip geliorum tabiri caizse agzım ayrılıor gel eve yemek yap bulasik yemek camasir utu bunaldim simdiden bekarlik ne guzelmis ya hersey pespembe gorunurken evlendim hersey siyaha burundu birde aptal koca ne dogru duzgun cimselligimiz var kendime defalarca soruom simdi evlendim ne oldu ne halt ettim b.k mu vardi evlenmek kolelikten baska birsey deil bir dolu sorumluluk keske evlenmeseydim mutlu degilimmm...

alışma evresindesiniz..
alışıp herşeyi düzene koyunca daha pratik olacak bazı şeyler..
bazı şeyleri de salacaksın gidecek

Bende yeni evlendim ve evlilik dünyanın en güzel şeyi bence alisirsiniz sanırım

Ev işlerinin tamamı sizde mi? Eşiniz ile iletişiminiz nasıl? Cinsellik gibi sorunlar eğer iletişiminiz iyiyse zamanla çözülür hallolur. İş güç ile ilgili de şimdiden ağırlığınızı koyun. Nasıl alıştırırsanız öyle gider. Bence ta nişanlılık va hatta sevgili dönemlerinde anlatılacak şeyler bunlar. Eşitlikçi bir insan olduğunuzu bilmeli hayatınızdaki kişi.

İlk zamanlar olur.o kadar büyütme. Ayrıca mükemmelolmak zorunda ddeğilsin.
Bos zamanında dolaba yemek yap koy. Yoruldugunda cikartip isitip yersin.
Yakinibda terzi varsa ziyafetleri ucuza utuluyoar tanesi 75 kuruş falan. Yorulduguna değmez.

Bende bu soruyu sorardim ilk evlendigimde ama duzelir. Duzene oturtursun cok stres yapma esinle ortaklasa paylasin isleri ama cinsellik sorunu icin bisey diyemem cok erken boyle bi sorun olmasi icin

İnşallah tek derdin ev işleri olur :) Düzene oturunca seversin evliliği, eşin kötü değilse evlilik gayet güzel bir kavram

butun bu isleri ustlenmek yerine esinle paylassan daha iyi olmaz mi? Esim yapmiyor diyorsan, birak sen de yapma. O zaman mecbur el atacaktir.

Evet kadın sabahtan akşama kadar çalışıyorsa bide kölelik gibi oluyor hele eş yardım etmezse...

Siz de sürekli iş yapmayın...Evliliği erteleyeceğiniz kadar erteleyin bekarlık bence de çok güzel ortalama kadın 30 erkek 35 ten önce evlenmesin...

Hersey bunaltıcı geliyor seviyorm esimi ama cogu sey agır geliyor esim ev islerini yapmior evlilik dunyanin en guzel seyi diyen arkadasim seni tebrik ediorum mutluluklar diliorum ben darlandım işten eve kendimi zor atiorum cok yorucu bir isim var cogu sey zoruma gidiyor katlanamiyorum bende yeni evliyim ama cinsel sorunlarimz var sizin hersey yolundami peki limon sarisi..calisiormusunz calisinca cogu sey daha zor daha katlanilmaz cunku esim cinsel yonden istekli arzulu deil daha oncelerden de yazmistim sorun sikinti bitmior misafirler baslayacak birde bekarken ne rahattim oysa bilmiyorum kizlar insaallah alisirim iyiki varsiniz bunalinca hemen buraya yazmak geliyir yorucu yogun bir calisma hayati evin tum isleri bana ait hic bole dusunmuordum evliligi yeyip icip gezcem saniordum balayi bile yapamadik cok borcumuz vardi isten eve evden ise bunalimdayim sanirim

Esim anca tv izler haber izler yatar durur yemek utu hepsi bende halilar yeni oldugu icin biliosunz surekli purcek döküor esim ev darma duman olsada yasar sıkntı etmez katlanamiorum ama ben ya dagink birde is yapmayi birakin birde dagitp duruor evlendim direk eve geldik bir aydir evdeyiz sadece ise gitmek icin disari cikiorm yaz geldi gecti tatilsiz balayi yapamamak uzdu beni stresli isimiz var ikimiznde kizlar bilmiyorum ya napicam umarim alisirim evliligi daha farkli saniordum hep evliligin sorumlulugu fazla derlerdide inanmazdim ne olucak derdim evliligi gezmek sevismekten ibaret sanirdim simdi ne sevisme var dogru duzgun ne de gezme...açık yaziorum ama oyle kizlar benim dusunduklerim ve hayatim bunlardan ibaret...

dur daha bakalım canım 1 ay olmuş
ilk evlendiğimde ben bu eve yetemiyorum diyip epey ağlamıştım
şimdi 1,5 yıl oldu ve evliliği ben kendime eziyet etmişim diye kızıyorum kendime ...

Bende bu kafadayım şuan bekarım ımm umarım ilerde bu duruma düşmem

Evliliği güzel yapmakta kötü yapmakta sizin elinizde. Eşinizin iş yapmadığından şikayetçiymişsiniz, evlenmeden önce hiç konuşmadınız mı bu konuları. İllaki yemek yapılacak, illaki bulaşıklar yıkanacak illaki o ev temizlenecek, ama hepsini siz yapacaksınız diye bir kural yok. Eşinize iş bölümü yapmayı teklif edin, baktınız yanaşmıyor o zaman yardımcı alın, eğer maddi gücünüz yoksa ve eşiniz ısrarla yardım etmiyorsa sizde yapmayın. Bırakın yığılsın kirliler, boş kalsın tencere... Yetişemiyorum aşkım diye naz yapın bir de. Baştan nasıl kurallar koyarsanız o öyle gider. Hem daha 1 aylık evliymişsiniz çok yenisiniz. Cinsellik için eşiniz istekli değilse de siz isteğinizi belli edin, birinde olmasa da diğerinde oda ister.

daha 1 aylık evlisin dur bi :) ilk aylar banada işkence gibi gelmişti. Yeni halılar bile seni bunaltmış :) evlilik bekarlık gibi tabiki değil ama güzel yanları da çok. eşinle konuş yardımcı olsun sana çalışıyormuşsunda evde olsan neyse. Bende çalışıyorum bazen yemek yapamıyorum bazen temizlik yapamıyorum cinsellikte ilk ay sorunlu olabilir benimde öyleydi ama sonradan düzeliyor azcık sabır :)

sanırım sizi üzen cinsel sorunlarınız .. bıraz onu cozmeye calısın bılmıyorum konusarak halolmayacak bırsey yokki..

Kardeş kusura bakma da sen nisanliyken zaten bir sürü problemin varmış. Kaza geliyorum demiş. Simdi niye sizlaniyosun ki?
Evet sen gerçekten sırf evlenmek icin evlenmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…